Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raampje boven binnendeuren vervangen:

Raampje boven binnendeuren vervangen

Ik zou graag bij 2 standaard binnendeuren het bovenlicht willen vervangen.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raampje boven binnendeuren vervangen uit heel Nederland:

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Ik heb 4 binnendeuren met bovenlicht en een klein wc raampje (hoeft niet isolerend te zijn) waar ik graag glas in lood wil laten zetten in de stijl die in huis al aanwezig is. Vierkante ruitjes in de kleuren paars, groen, geel en dergelijken. Gelieve in antiek glas en lood glas. Wat zijn hier de kosten van inclusief het laten plaatsen? Het glas in lood moet ook worden gemaakt/aangeschaft door de vakman.

Kozijnen en deuren vervangen en vernieuwen

We hebben in de afgelopen periode onze benedenverdieping verbouwd. De enige klus die nog gedaan moet worden betreft het vernieuwen van 2 binnendeuren (die van de kamer en toilet). Hier zitten nu deuren van 2.01 meter in, wij willen hier extra hoge deuren van maken (2.31 meter). Hiertoe moeten er dus ook 2 nieuwe kozijnen geplaatst worden. Het huidige kozijn heeft een raampje erboven zitten, deze willen wij laten verwijderen en opvullen met de deuren. Voordat ik de kozijnen en deuren bestel wil ik dit eerst goed ingemeten hebben, plaatsen kozijnen en afhangen deuren wil ik niet zelf doen maar laten doen door een vakman.

Schilderen van het houtwerk in de gang

De vloerbedekking komt op 27 juli dus het schilderwerk moet dan droog zijn. Huidige verf is op acrylbasis. Sikkens kleurenwaaier nr. 71 (RAL nr 4009) Y9. 08. 51 - 6 deurkozijnen (enkelzijdig) - 4 x glaslatten rondom raampje in de deuren (3 x 54x34cm 1 x 39x34 cm) - schilderwerk aan de trap bestaande uit de trapbomen, de spil, het traphek en de dagkantaftimmeringen - onderkant van7 traptreden. - 160cm houten plinten Sikkens kleurenwaaier nr. 189 (RAL nr 9006) - 3 houten binnendeuren (enkelzijdig)

Plaatsen en afwerken van een tussendeur met tochtvaldorpel

Graag willen wij een offerte opvragen voor het plaatsen / afwerken van een tussendeur (van de hal naar de woonkamer). We hebben al een Lundia-deur bij de Gamma besteld: http://www. Lundia. Nl/binnendeuren/eerlijk-en-eigentijds/eva/. Maat: 201.50 bij 88 cm. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Deur op maat afzagen; we verwachten dat de deur net iets te lang is en dat er aan de onderkant ongeveer 2 cm af moet. Hierbij moeten we rekening houden met dat we te zijner tijd een andere vloer krijgen (pvc of houten vloer), waardoor de deur wellicht nog iets meer ingekort moet worden; 2. Tochtvaldorpel infrezen; 3. Tochtvaldorpel zelf hebben we nog niet besteld, misschien kan dat via u? Kunt u de prijs hiervoor in de offerte opnemen? 4. Acht raampjes in de deur plaatsen (het glas hebben we al besteld. Het is Blank glas (dus geen mat) en er stond bij dat het extra sterk is / veiligheidsglas); 5. De deur inhangen; 6. Nieuw glas zetten in het raampje boven de tussendeur (wij hebben een tussendeur met daarboven een raampje. In dit raampje zit ouderwets bobbelachtig glas. Dit glas willen wij graag vervangen voor normaal glas, wat ook in de nieuwe tussendeur zit). 7. Het glas voor het bovenraampje hebben we nog niet besteld. Kunt u de prijs voor het glas ook in de offerte opnemen? Heel globaal is het raampje ongeveer 30 x 90.

Binnen- en buitenschilderwerk (160127-000267)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant schilderwerk laten aanbrengen. Het is een achterpui (4 raamkozijnen, 1 deur en deurkozijn) over 5,50 meter met een koof er boven 5,50 meter x 0,15 meter. Ombouw van een radiator van circa 3,00 meter lang. Binnendeur met raampje aan 2 zijden inclusief kozijnen en bovenraampje. 2 dichte binnendeuren inclusief bovenraampje kozijn aan beide zijden. Houten tussenmuurtje van 0,70 meter breed. 1 sierhaard,1 binnendeur met kozijn en bovenraampje aan 1 zijde. 1 buitendeur met kozijn. De verf is reeds door Praxis geleverd aan de klant. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst van en bij akkoord op de offerte door Praxis. Gelieve referentie 160127-000267 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Binnendeuren en dakraam plaatsen

Wij willen op de bovenverdieping 4 opdek binnendeuren vervangen en in de badkamer het kleine raampje vervangen door een groter dakraam, er zit nu een raam in van 60 x 40 centimeter en deze willen wij laten vervangen voor een Velux dakraam van 80 x 100 centimeter. Wij willen graag dat dit door een vakman gedaan wordt maar hebben geen idee van de kosten.

Binnendeuren en kozijnen vervangen, binnenwand plaatsen

Graag wil ik 5 aluminium kozijnen voor binnendeuren vervangen voor houten kozijnen en deuren tot het plafond. Op dit moment zit er boven de deuren een raampje. Tevens wil ik een tussenwandje plaatsen om van 1 ruimte 2 te maken.

Binnenschilderwerk

Graag offertes voor het schilderen van 9 binnendeuren inclusief deurposten en aftimmering boven de deuren, waarvan 4 met een raampje. Uw reactie zie ik graag tegemoet.

buitenwerk BG - 2-stuks buitendeur ...

buitenwerk BG - 2-stuks buitendeur +kozijn (schuurdeur kozijn dient vervangen te worden) - 1-stuks dubbele openslaande deuren (nieuw geplaatst)+kozijn - 2-stuks ramen + kozijnen - 1-stuks klein raampje+kozijn schuur Buitenwerk verdieping: - 3-stuks ramen+kozijnen - 1-stuks klein raampje Buitenwerk zolder -1-stuks kleine dakkapel op schuin dak (lxdxh=2,5x2,0x1,1m) met 2-ramen middendeel tussen ramen blindplaat verwijderen en plaatsen HR+ glas circa 0,49x0,97m Kapel in zijn geheel schilderen Binnenwerk BG: - 1-stuks buitendeur (voordeur) - 1-stuks dubbele openslaande tuindeuren - 2-stuks ramen + kozijnen - 3-stuks binnendeuren + kozijnen Binnenwerk verdieping: - 1-stuks raam - 1-stuks kleine raam