Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen tafel laten repareren:

Glazen tafel laten repareren

Op het glasoppervlak van de salontafel zit een ster. Het is een glazen plaat van 1 cm dik.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen tafel laten repareren uit heel Nederland:

Glazen tafel laten repareren

Ik heb een salontafel met een rond glazen blad (diameter ca. 25 centimeter, circa 5mm dik) asymmetrisch rustend op een enkele metalen voet (diameter ca. 4 cm). Na een val is de glasplaat losgekomen. De plaat dient onzichtbaar gelijmd te worden. Ook heb ik nog eenzelfde tafel die eerder op een verkeerde manier is gelijmd. Deze zou moeten worden losgemaakt en opnieuw op de juiste manier vastgelijmd moeten worden. Ik kan ze zelf komen brengen.

Glazen tafel polijsten

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het polijsten van een glazen salontafel 70 bij 110. Het gaat om het bovenblad. En kan dat ook thuis? Graag hoor ik van u.

Krassen uit een glazen tafel halen

De glazen salontafel is 110x110 cm en 2 cm dik. Er zitten wat gebruikers krasjes in en die wil ik er uit laten halen. Nu wil ik graag weten of dat hier thuis kan gebeuren en wat dat de prijs van is. Graag per mail.

Tuinkamer onder een balkon bouwen

Wij hebben een 1930 tussenwoning met ongeveer 3 x 5 meter (diep x breed) houten balkon op een staalframe. Wij willen graag onder het balkon een tuinkamer inrichten. Hiervoor dient het plafond waterdicht gemaakt te worden en een schuifdeur of glazen deuren met zo veel mogelijk ramen/glas (isolatieglas) geplaatst te worden. Het wordt een verlenging van de werkkamer. Er is denk dat er geen metselwerk nodig is. Wel is er mogelijk een fundament nodig. Graag zou ik met elkaar om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Het balkon is in goede staat, dus die willen we graag zou houden als het is.

Glazen tafel laten repareren

Van glazen salontafel is klein stukje van rand afgebroken. Graag mogelijkheden tot reparatie.

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Poot van de bijzettafel opnieuw bevestigen

Van onze glazen tafel heeft de staande zitplaat losgelaten van de bovenplaat.

Polijsten glazen Rolf Benz salontafel

Grrag offerte voor verwijderen van krassen is glazen salontafel ( design tafel van mek Rolf Benz= glasplaat met gelijmde metalen onderstel) Glasplaat is 80 bij 140 cm , krassen zijn niet al te diep , maar wel duidelijk zichtbaar bij lichtinval.

Glazen tafel en salontafel polijsten

Het gaat om een glasplaat van 1 x 1 meter en 1 glasplaat van 80 cm x 1.40 meter. Beide platen zijn van dik veiligheidsglas en horen in een salontafel. Er zitten alleen oppervlakkige krasjes op aan beide zijdes van de platen. De platen kunnen ergens heen worden gebracht. Graag zouden wij horen wat dit zou kosten.

Polijsten bovenbladen glazen salon- en bijzettafel

1. Betreft herstellen van een glazen salontafel (120 cm x 80 cm) waarvan het bovenblad over het totale oppervlak licht bekrast is. 2. Betreft herstellen van glazen bijzettafel (70x70 cm) waarvan bovenblad over het totale oppervlak licht bekrast is + vastzetten van kunststof poten. Graag ontvang ik van u een gespecificeerde offerte m.b.t. deze kosten. Optioneel: gezien het feit dat de tafel eenvoudig te vervoeren is zou ik deze uiteraard ook op locatie kunnen bezorgen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Toon Jansen, Roosendaal

Partners

Partners van Casius