Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Tilburg of directe omgeving.

1734 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, draadglas boven achterbalkon vernieuwen, glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Tilburg:

Ventilatieroosters in drie bestaande dubbelglas ramen maken

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om in bestaande ramen ventilatieroosters te laten plaatsen. Ons huis heeft wel dubbelglas maar geen ventilatie. Het gaat sowieso om 3 ruiten op de eerste verdieping. Deze zijn ongeveer een meter breed.

Dubbel glas vervangen in houten kozijn

Wij hebben een lek raam en willen deze laten vervangen door HR+. De maten zijn 200x166cm. Is een houten kader op de begane grond.

Ventilator in badkamerraam plaatsen

Badkamerraam van oud huis moet worden voorzien van ventilator. Zit in een raam met enkel glas.

Opstellen onderzoeksrapport voor thermische glasbreuk

Enige tijd geleden is er bij onze oude plek (inmiddels verhuisd) een glasbreuk ontstaan en ondertussen gerepareerd zonder onze toestemming. De kosten hiervan worden bij ons opgelegd. Hier zijn wij het niet mee eens. De reden van deze glasbreuk is volgens twee glasservices een thermische breuk die zeer waarschijnlijk veroorzaakt is door de strip (die er al zat), maar volgens de wederpartij is het een breuk toegebracht door onszelf. Wij hebben een offerte en advies van twee verschillende glasexperts, maar de wederpartij heeft een veel uitgebreider onderzoeksrapport laten opstellen. Hun argument is dat een thermische breuk na enige tijd van het zetten van een raam niet meer mogelijk is. Dit is al ontkracht, maar ze blijven zich daaraan vasthouden. Wij willen ook een onderzoeksrapport laten opstellen en zijn daarvoor op zoek naar een vakman. We hebben voldoende foto's aanwezig en ook het onderzoeksrapport van de wederpartij.

Glas montage glas in lood in binnendeur

Ik wil het kapotte glas in lood laten vervangen in een bestaande huiskamerdeur. Het nieuwe glas in loodraam heb ik al gekocht bij Praxis (afmeting 112 x 32 cm).

Raampje boven binnendeuren vervangen

Ik zou graag bij 2 standaard binnendeuren het bovenlicht willen vervangen.

Raampje boven een slaapkamerdeur vervangen

Het raampje boven een slaapkamerdeur is gebarsten en moet vervangen worden. Het raampje is ongeveer 82 x 44 cm en is van gegolfd glas. Zie bijlage. Graag leveren en plaatsen.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje laten plaatsen in dubbelglas, in het raam van onze schuifpui aan de tuinzijde van ons huis. De afmeting van het glas is ongeveer 1 bij 1 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en installeren hiervan.

Ventilatierooster vervangen

Het ventilatierooster in de slaapkamer is stuk (gaat niet meer met het touwtje open). Afmetingen van het raam zijn: breedte: 123 cm, hoogte: 97 cm (inclusief rooster). Afmetingen rooster: 123 cm breed en 9 cm hoog.

Raam boven de binnendeur vervangen

Ik wil graag het raam boven een binnendeur vervangen, omdat het glas kapot is. De afmetingen zijn 74,5 cm bij 40,8 cm. Het moet enkel glas worden.

Ventilatierooster in dubbelglas plaatsen

Wij willen het raam aan de voorkant van onze woning die nu uit 1 groot deel, een klein raampje en een naar buiten opendraaiend raamgedeelte vervangen voor 1 raam met ventilatierooster. Het betreft een raam van 180 centimeter hoog en 160 centimeren breed

Ventilatierooster in een raam maken

Ik heb een bestaand raam, deze kan alleen niet open. Het betreft een kunststoffen kozijn met dubbelglas. Aangezien ik graag wat ventilatie heb vraag ik me af of het mogelijk is om hier een rooster in te plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Spiegel op maat leveren en plaatsen

Ik wil tegen een met femacell beplate wand op MS 75 profielen een spiegel laten plakken. De wand is geschilderd met Sikkens muurverf. Gewenste afmeting spiegel is 600x1650. Leveren en monteren. werkplek bevindt zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar. Afvoer afval door klant. meerprijs voor facetten graag erbij doen. Werkplek is goed bereikbaar.

Glazen tafel laten repareren

Op het glasoppervlak van de salontafel zit een ster. Het is een glazen plaat van 1 cm dik.

Glas voor koelvitrine vervangen

Ik wil een koelvirtine kopen echter heeft deze een kapot glas en zou graag willen weten wat deze zou kosten. Zie bijlage,

Glas-in-lood in de voordeur aanbrengen

Glas in lood in voordeur (3 kleine ramen van ongeveer 25 cm bij 15 cm). Glas in lood boven de voordeur, is denk ik 50 cm bij 25 cm. Eventueel ook in glas in lood raam aan 1 zijde van de erker op de begane grond.

Ventilatierooster vervangen of suskast plaatsen

Er komt teveel geluid van buiten mijn studio in via het ventielatiekanaal. Daarom wil ik een offerte ontvangen voor een passende oplossing. De beste optie lijkt mij het vervangen van het huidige ventielatierooster/kanaal (foto's toegevoegd) voor een beter systeem of het installeren van een suskast. De situatie graag nader bekijken voor een passende oplossing.

Woonhuis van HR++ glas voorzien

Hele woonhuis voorzien van HR++ glas. Het gaat om ongeveer 20 m2 verdeeld over 4 ramen op de slaapkamer, vast raam in de woonkamer, vast en draaiend raam in de achtergevel en een keukendeur met een raam. Het glas wordt voor gezorgd.

Glas-in-lood ruiten opknappen en kozijn met glas-in-lood maken

In de voorgevel zit momenteel een geschilderd plaklood ruitje, welke rechtstreeks in de muur gemetseld zit. Wij willen hierin graag een kozijn laten plaatsen en de ruit dient te worden vervangen. Zie bijgevoegde afbeeldingen. De kozijn maten gemeten in-de-dag zijn: 88 cm breed, zijkanten 37 cm hoog, hoogste middenpunt 47 cm. Materiaal mag hardhout of kunststof, dit hangt van de offerteprijs af. De ruit dient te worden vervangen volgens het reeds aanwezige ontwerp en als glas-in-lood ruit in het nieuwe kozijn te komen. Hiervoor plaatsen wij een aparte opdracht, maar als u beide opdrachten aan kunt nemen of ons kunt verwijzen naar een glas-in-lood restaurateur, dan horen wij graag van u. Daarnaast hebben wij 2 originele glas-in-lood panelen (uit 1941) en deze dienen gerestaureerd te worden en dusdanig verstevigd dat zij in een openslaande deur kunnen worden geplaatst. Origineel zaten zij in schuifpanelen. Wij willen ze graag opnieuw in het huis plaatsen, maar dan in openslaande deuren. Graag willen wij de panelen in zo'n origineel mogelijke staat houden. Mocht u de objecten eerst willen komen bekijken alvorens u offerte op kunt maken, dan bent u van harte welkom. Wel graag vooraf even bellen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is op ons adres. Er is geen haast bij.

Ventilatierooster in dubbelglas laten plaatsen

Graag wil ik 1x een ventilatierooster in dubbelglas laten plaatsen. Zie bijgevoegd meer informatie.

Glas-in-lood ruitje vervangen

Van onze binnendeur met glas in lood paneel is 1 smal ruitje kapot gegaan. Zie foto in bijlage. Kan dit aan huis vervangen worden ? (Deur is erg zwaar en net geschilderd). Graag datum en prijsopgave.

Enkel door dubbelglas vervangen

We recently bought a house and we are interested in: Replace single glass with HR++ at bedroom : 0. 98x0. 97 and 0. 98x0. 15 (option with replacing the whole window frame with plastic frame and HR++: 1. 2x1. 6) Replace single glass with HR++ at bathroom : 0. 98x0. 1 and 0. 4x0. 2 (option with replacing the whole window frame with plastic frame and HR++: 1. 6x0. 3) Replace back door: 0. 9x2. 1 , plastic frame and HR++ Wij hebben een nieuw huis gekocht en zijn geïnteresseerd in het plaatsen van nieuwe beglazing.

Ruit voor verhuizing tijdelijk verwijderen

Ik zou graag vrijblijvend een offerte op willen vragen voor het tijdelijk erin en eruit halen van een raam om een bankstel naar binnen te krijgen. De afmetingen van het raam zijn 240 bij 125 cm met een luchtrooster van 8,5 cm. Op welke termijn zouden jullie dit moeten weten om het uit te laten voeren? Het gaat om de begane grond.

Ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen

In het vaste deel van de schuifpui wil ik een raam laten vervangen door een raam met ventilatierooster. De afmeting van het raam is 132 x 183 cm.

Bovenraam voorzien van dubbel glas

Ik wil graag dubbelglas boven de keukendeur laten zetten. Er zit nu enkelglas in maar ik wil hier hrr++ glas in laten zetten. De maten zijn 92.5 x 27 centimeter met het kozijn erbij. Er hoeft niet geschilderd te worden. Fotomateriaal beschikbaar.