Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor krassen in ruit verwijderen:

Krassen in ruit verwijderen

Bij het plaatsen van een ruit zijn enkele krassen ontstaan. Die gerepareerd moeten worden. Wat gaat dit kosten en is dit eventueel verzekerd.
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krassen in ruit verwijderen uit heel Nederland:

Aquariumglas polijsten

Ik wil de voorruit van mijn aquarium krasvrij laten maken. Enkele kleine en iets grotere krassen. Ruit is 130x60 maar niet overal zitten krassen.

Glas van het aquarium laten polijsten

Het gaat om de voorruit van een aquarium bij een klant van ons. De ruit is 250 x 80 cm en heeft 1 flinke kras aan de binnenzijde van 15 cm. Verder in de onderste 10 cm diverse kleine krassen. Het aquarium gaat binnenkort leeg en is alleen van binnenuit te bereiken. Mocht het niet te polijsten zijn (maar ik denk het wel), dan mag het glas eventueel in overleg met de klant worden vervangen.

Diepe krassen uit ramen polijsten

Bij 2 achterruiten heeft de hond van de voormalige bewoners krassen in de ruit achter gelaten. Graag zien we een offerte tegemoet om deze ramen te polijsten. Afmeting 90*210 cm en 80*160 cm (achterdeur en wandhoog glas

Krassen uit kantoorruit laten verwijderen

Ruit gekrast door schuur spons. 1 raam van ongeveer 1. 10 lengte en circa 60 cm in de breedte. Het gaat om een raam in een kantoor deze heeft krassen door een schuurspons lichte krassen en het raam ziet wat dof kan dit verholpen worden en wat zijn de kosten?

Dubbel glas keukendeur vervangen

Wegens krassen in het glas van mijn keukendeur wil ik de ruit laten vervangen. Het betreft dubbelglas met een afmeting van ongeveer 58,5 bij 104 cm, gemeten op de glaslatten. De glaslatten mogen gelijk vervangen worden. Ik neem aan dat de glaszetter vooraf even exact komt meten. Het gaat om een woning in IJmuiden.

Polijsten of vervangen ruit

Aan de voorzijde van mijn woning heb ik veel krassen zitten. Mijn vrouw heeft met een verfkrabber spatjes van de ruit willen halen, met over bijna de gehele breedte krassen. Het zijn vrij diepe krassen. De ruit is op de begane grond, afmeting ongeveer 120 x 75 cm. Ik heb geprobeerd er een foto ervan te maken maar dat lukt niet omdat dan de krassen niet zichtbaar zijn. Of, dat lijkt mij waarschijnlijker, er moet een nieuwe ruit in. Graag kom ik in contact om de oplossingen te bespreken. Er is ook nog een ruit met wat lichte krasjes, daar zou u ook even naar mogen kijken. Graag maak ik hiervoor een afspraak met u.

Krassen uit een ruit polijsten

Er is door dronken jeugd geprobeerd om een aardewerken pot door ons raam met HR++ glas te gooien. Dit is niet gelukt maar er zitten helaas nu wel krassen in het glas ter grootte van 25 x 30 cm.

Aquarium krasvrij laten maken

Een half ronde aquarium ruit krasvrij maken. Er zitten een paar krassen in en wat lichte krassen de ruit is 100 bij 50.

Dubbelglas leveren en plaatsen

Daar wij krassen op de ruit hebben, willen wij graag het dubbelglas laten vervangen. De afmeting van het dubbelglas is 2.35 meter bij 75 cm.

Krassen in een ruit laten polijsten

Er zitten krassen op een in facet geslepen ruitje. De krassen wil ik graag weg laten polijsten. Het zijn een paar krassen bij elkaar van ongeveer 3 tot 5 centimeter.