Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor balkon beglazing plaatsen:

Balkon beglazing plaatsen

Hoogte 1. 92 meter Lengte 3. 50 meter Kan dan op het balkonmuurtje
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon beglazing plaatsen uit heel Nederland:

Ramen, deuren en kozijnen vervangen

Ik ga renoveren en wil meteen de ramen, deuren en misschien kozijnen van het balkon vervangen, aangezien dubbele beglazing nodig is. Het gaat om een dubbele openslaande deur met aan beide zijden raampjes en een deur/raam in de badkamer. Zie foto's.

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil dat mijn balkon dichtgemaakt wordt en dat er een schuifpui van gemaakt wordt met dubbel glas, maar niet tot de grond. De afmetingen zijn 400 cm bij 143 cm. Het appartement is op 13 hoog.

Balkon ombouwen tot een uitbouw

Ik wil graag het balkon (3 meter breed, 0.6 meter diep) aan de zijkant van mijn woning (2 hoog) laten uitbouwen tot aanbouw/serre, met in ieder geval ook beglazing aan de zijkanten. De begane grond en 1e verdieping recht er onder hebben al een uitbouw op die plek, zie bijgaande foto. Met metselwerk onder en aan de zij- en bovenkant wil ik glas hebben.

Beglazing op een balkon

Balkon van 6,2 meter breed en 2 meter hoog voorzijde.

Beglazing op een balkon aanbrengen

Ik wil graag beglazing op een balkon aan laten brengen. Het gaat om een balkon met aan twee zijden een opening. Aan de voorkant heeft het ook twee openingen, met daar tussenin een opening van de grond tot aan het plafond. Ik wil graag een schuifsysteem in de grote opening. En in de vier open gaten wil ik graag openslaande ramen. De 4 hoek uitsparingen verschillen in breedte. Eén uitsparing heeft een breedtemaat van 220 cm met een hoogtemaat van 245 cm. De bovenvermelde maten zijn ongeveer 2 bij 102 cm (balkon zijkant uitsparing) & 2 bij 90 cm met één de zelfde hoogte maat van.

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil graag 2 kanten van het hoekbalkon dicht laten maken met beglazing. De afmetingen weet ik niet precies, ik schat het 1e raam op 3.50 meter breed en de hoogte voor het glas 160 a 180 cm hoog. Raam 2 zal ongeveer 2.50 meter breed en 160 a 180 cm hoog moet worden. We willen een tuinkamer van ons balkon maken.

Beglazing op het balkon aanbrengen

Ik wil graag mijn balkon helemaal afschermen. Lengte 3.50 lang en 2.50 breed.

Loggia maken

Voor een balkon wil mijn cliënt een beglazing van ongeveer 2.5 meter breed aan laten brengen. Het gaat om een halfrond balkon waar een hekwerk op zit. Wellicht is het mogelijk om boven het hekwerk de beglazing te monteren (ongeveer 134 cm hoogte). Op basis van de offerte en het plan zal de bewoner nog toestemming vragen aan de woningbouw.

Beglazing op het balkon aanbrengen

Ik neem de beglazing over van mensen met hetzelfde appartement als ik. Het betreft de beglazing aan de zijkanten van het balkon. Het appartement waar het glas eerst moet worden verwijderd, bevindt zich in hetzelfde wooncomplex. Vervolgens het glas op mijn balkon plaatsen, dit wordt direct op de ondergrond geplaatst.