Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Oosterhout of directe omgeving.

657 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: renoveren dak serre, kattenluik in dubbelglas, hR++ glas plaatsen in nieuwe erker, kattenluik in dubbel glas laten plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik, nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik, kattenluik in zijlicht HR+++ glas, kattenluik in dubbelglas, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen, kattenluik in glas plaatsen, ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam, dubbelglas met gat voor kattenluik, glaslat en eventueel 3 ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oosterhout:

Ramen met spiegelfolie laten beplakken

Ik wil graag bij 5 ramen spiegelfolie laten plaken: - 2 in de keuken - 1 deur tuin - 1 deur voordeur - En een klein raam van de badkamer

Ruit in een Velux dakraam vervangen

Vervanging van een Velux standaard dubbelglas ruit van het type GGL-8, 1003 N 04. Het raam is van 1990. De huidige ruit is lek.

Scharnierend kelderluik van glas maken

Voor een keldergat buiten wil ik een scharnierend kelderluik van glas laten maken. Het zou makkelijk zijn als ik het kelderluik ook van binnenuit open kan zetten. Het gat is ongeveer 50 x 40 centimeter. Ik ben op werkdagen bereikbaar na 14:00 uur.

Glas voor de vide en trapopgang monteren

Schuine zijde trapopgang gehard gelaagd glas AFM 2200 mm X1070 mm en een recht stuk voor vide van 2000mm x1070 hoog, bevestigen met rvs glasadapters op bestaande trap en vide die bekleed worden met staal . Graag een prijsopgave incl inmeten en montage

Enkel glas door dubbelglas vervangen

Ik heb 3 kleine en 1 wat groter enkelglas kozijnen in t huis wat we net gekocht hebben. Wat kost het om daar redelijk goed dubbelglas in te zetten.

Glas-in-lood in de binnendeur vervangen

Er is 1 raampje van onze glas-in-lood Cando Dublin binnendeur kapot gegaan, en dat zou vervangen moeten worden Maat is ca. 14,3 x 27 cm

Raam tijdelijk verwijderen

Ik zou graag mijn raam van 2,18 m x 1,70 m (dubbelglas) op de begane grond tijdelijk willen verwijderen voor de verhuizing van mijn bankstel. Aan de buitengevel zit een zonnescherm gemonteerd.

Glas polijsten

Tijdens het schoonmaken van de ruiten zijn er schoonmaakkrasjes op de ruiten ontstaan. Lichte krasjes die zichtbaar zijn als de zon erop staat. De afmeting per ruit is 2.5 x 2.25 meter, in totaal 3 stuks op de begane grond. Wat kost het als jullie deze voor ons er uit polijsten?

Offerte vervangen glas

Vervangen 3 ruiten dubbelglas door dubbelglas HR++. Maten 2x 118 x 176 cm en 1x 159 x 204cm. Vervangen enkel glas in voordeur door dubbelglas HR++. Maten 3 x 51 x 36cm, 1 x bovenlicht voordeur enkel glas door dubbelglas HR++ 88 x 20 cm. Alle ruiten op begane grond. Betreft het leveren en plaatsen van het glas.

Ik heb een klein balkon wat aan 2 zijden ...

Ik heb een klein balkon wat aan 2 zijden open is. Beide balkons zijn 220 breed. Sinds kort bezit ik een kat die van het balkon wil springen. Nu zou ik graag iets van doorzichtig kunststof geplaatst willen hebben van 70 cm hoog zodat de kat er niet af kan. Het hoeft niet in een frame of zo, mag er zo koud tegenaan gezet. Of misschien weet u een andere oplossing?