Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor isolatieglas in de voordeur maken:

Isolatieglas in de voordeur maken

4 enkel glas ruitjes vervangen door 1 mat isolatieglas. Gaat om 70 bij 70 cm glas. Graag latjes in het glas verwerken.
Onze klant uit Nieuwendijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatieglas in de voordeur maken uit heel Nederland:

Isolatieglas aanbrengen

Graag wil ik het glas in de voordeur en de 2 ramen laten vervangen door isolatieglas. In de deur gaat het om 1 deel van 69 cm breed en 94 cm en 1 deel van 69 cm breed en 33 cm. De afmetingen van de ramen zijn als volgt, raam 1 is 23 cm breed en 39 cm hoog en raam 2 is 66 cm breed en 47 cm hoog.

Voordeur met isolatieglas monteren

Ik wil 1 voordeur met isolatieglas en veiligheidspak plaatsen. Voor de voordeur ook een brievenbuspak monteren. De deur is 201,5 bij 83 cm.

Voordeur met kozijn leveren en plaatsen

Voordeur en kozijn leveren en plaatsen. Graag van hout. Deur met strook isolatieglas, driepunt sluiting enz. Kozijn moet ook aan de voorkant van het huis komen. Kozijn 3,5 meter breed en 2,05 meter hoog.

Toiletraam en inbraakwerend glas plaatsen

1) Graag een toilet raam plaatsen. Ontwerpschets is bijgevoegd. Het raampje met houten kozijn zou een HR ++ isolatieglas moeten zijn, bij voorkeur een SGH AR 90 Isolide S U=1.20. De kozijnmaat is ongeveer 90 x 60 cm. Het draairaam opent naar de binnenzijde en is afsluitbaar. De afwerking conform stijl van overige ramen van het pand. 2) Graag een raam in de voordeur plaatsen. De voordeur is 232 cm x 102.50 cm van het Merk: Kergo nrL1. Glas moet aan warmte- en geluidsisolatie en brandvoorschriften van de deur voldoen. Dit is een vereiste van de VvE. Bij voorkeur maximaal mogelijke vensterafmeting opvragen bij Kergo (zij geven geen informatie aan particulieren). Zoals in de bijliggende foto aangegeven zou het glas 30 cm vanaf de rand geplaatst worden.

Voordeur compleet laten vervangen

Ik zou graag mijn voordeur willen laten vervangen voor een nieuwe deur inclusief 3-puntssluiting, knop, slot, brievenbus, compleet gemonteert. De deur moet worden voorzien klein glasgedeelte in het bovenste deel, met isolatieglas en aan de binnen- en buitenzijde geschilderd.

Enkelglas ruiten vervangen door isolatieruiten

Wij hebben een eengezinswoning gekocht en krijgen daarvan op 14 april de sleutel. Er zitten daar bij de voordeur drie ramen met enkel glas dat wij willen laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om een raam boven de deur van ongeveer 25 cm hoog en 95 cm breed. Naast de deur zitten 2 ruiten van respectievelijk 75 cm hoog x 95 cm breed en van 130 cm hoog x 95 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Voordeur compleet laten vervangen

Ik zou graag mijn voordeur willen laten vervangen voor een nieuwe deur inclusief 3-puntssluiting, kerntrekbeveiliging, deurbeslag, knop, slot, brievenbus, en dorpel. De deur moet worden voorzien van glas in het bovenste deel, met isolatieglas en aan de binnen- en buitenzijde geschilderd.

Twee isolatieruiten in de voordeur vervangen

Wij hebben een voordeur met 2 ruiten boven elkaar. Onze dochter is tegen de onderste ruit gevallen, waardoor het glas is gebarsten. Wij willen nu graag de hele deur laten voorzien van geïsoleerd veiligheidsglas. Onze buren hebben in de voordeur isolatieglas dat gematteerd is. Dit vinden wij wel mooi voor onze deur. We laten het glas hier graag even inmeten en ontvangen daarna een offerte.

Dubbel glas in de voordeur plaatsen

Omdat er in onze buurt veel wordt ingebroken via de voordeur, wil ik het enkel glas in onze voordeur laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om twee ruiten, boven van 71 x 98 cm en onder van 71 x 65 cm. Ik laat graag even beoordelen of de deur er geschikt voor is of voor gemaakt kan worden. Daarna ontvang ik graag een offerte.

Voordeur en zijruit vervangen in een entree

Ik heb in de entree van mijn woning een kozijn met daarin een voordeur en daarnaast een zijlicht over de gehele hoogte van de deur. Er zit nu enkel glas in, gefigureerd. Ik wil hier ter plaatse de mogelijkheid bespreken om deze entree te veranderen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor een nieuwe deur en ook voor isolatieglas. Het zijlicht moet ook worden vervangen.