Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor isolatieglas aanbrengen:

Isolatieglas aanbrengen

Graag wil ik het glas in de voordeur en de 2 ramen laten vervangen door isolatieglas. In de deur gaat het om 1 deel van 69 cm breed en 94 cm en 1 deel van 69 cm breed en 33 cm. De afmetingen van de ramen zijn als volgt, raam 1 is 23 cm breed en 39 cm hoog en raam 2 is 66 cm breed en 47 cm hoog.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatieglas aanbrengen uit heel Nederland:

2 lichtkoepels aanbrengen in plat dak van aanbouw

We zouden graag 2 lichtkoepels willen laten aanbrengen in het platte dak van de aanbouw van onze bestaande rijtjeswoning. De aanbouw is circa 4,8 m breed en 3 m diep (binnen). De 2 lichtkoepels willen we graag in het midden van de aanbouw naast elkaar. De exacte afmetingen dienen nog te worden bepaald maar we vermoeden ongeveer 1,5x1 per lichtkoepel. Het materiaal dient vlak/plat te zijn dus ik vermoed dat enkel isolatieglas een optie is. Indien andere materialen kunnen, dan horen we dat graag. We zijn benieuwd naar de offerte!

Lichtstraat in zadeldak aanbrengen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Verzoek om een offerte voor een lichtstraat in het zadeldak, 120 maal 240 cm, kleur wit met dichte zijkanten. Isolatieglas ++ buiten kleur wit, met opstand, thuis geleverd.

Diverse verbouwingswerkzaamheden

Wij willen binnenkort onze woning laten verbouwen. Voordat er medio februari een nieuwe keuken geplaatst wordt, willen we 2 togen laten maken. Het gaat om 1 toog in de woonkamer en 1 toog op de plek waar nu een kozijn zit naar een kleine bijkeuken van 160 x 170 cm. Verder willen we de hal laten isoleren, 2 wanden en het plafond in de bijkeuken laten isoleren en er een nieuw plafond in laten maken. Er moet ook isolatieglas in de bijkeuken worden geplaatst.Ook willen we installatiewerk laten verzorgen voordat de nieuwe keuken komt. Voor de plaatsing van een nieuwe vloer en keuken hebben we al een vakman. De bijkeuken grenst aan de schuur en is niet verwarmd. We willen graag uw advies hoe we daar toch een verwarming kunnen aanbrengen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Dak vervangen en lichtstraat in de aanbouw plaatsen

Ik wil graag de dakbedekking op mijn uitbouw, een plat dak van circa 4,5 x 3 meter renoveren in verband met lekkage en tevens bekijken of we in die uitbouw een lichtstraat van circa 3,5 x 1 meter kunnen aanbrengen. Er zit nu bitumen met leibeslag op. Daarop isolatieplaten en grindtegels. De isolatie is nog goed. De lichtstraat van zonwerend isolatieglas in verband met warmte en geluid isolatie. Voor de sparing in het plat dak graag ook de bouwkundige voorzieningen meenemen in de offerte.

Isolatieglas in de woning aanbrengen

We need a detailed check up of all the windows of the house. They are all old; one glass windows; bad isolation. They are around 10/12 windows. We need to have an overview of the problems, works that need to be done, and costs of the works. De kozijnen in onze woning willen wij graag laten controleren. Het is slecht geïsoleerd en enkel glas. Een paar kozijnen zijn van hout (zolder) en een aantal van metaal (oud). Het gaat om 10 tot 12 ramen.

Bestaande serre laten vervangen

Vervangen bestaande serre door een serre waar ook in de winter kan worden gezeten. Momenteel is het een aluminium serre met enkel glas. De serre is niet onderheid. Mogelijk kan er een geïsoleerde betonplaat als fundering dienen. Er zit glas in het dak, staalglas. In de nieuwe serre moet er ook glas in het dak komen. In de serre is er geen verwarming of elektra. Dat is wel een wens. Materiaal: bij voorkeur hout en isolatieglas. Jaren '30 stijl, passend bij het huis. Oppervlakte: circa 4 x 3 meter. De huidige situatie: woonhuis met garage vormen een L-vorm. In de hoek van de L moet de serre komen. Vanuit het huis is een doorgang naar de serre. Er moet ook een doorgang van de serre naar de garage komen. Io het dak van de garage wil ik zonnepanelen en een zonneboiler voor verwarming en warm water in de garage. Tevens in de garage en de serre vloerverwarming aanbrengen. Het installatiewerk moet door een gecertificeerd bedrijf uitgevoerd worden vanwege de subsidie daarop die we willen aanvragen.

Bestaand glasdak vervangen

Bestaand glasdak verwijderen en het aanbrengen van nieuw gelaagd isolatieglas. Het is een bestaand hardhouten balklaag, met een afschot van 7%. Afmeting glas 7 / 780 x 4070 mm. In een lengte met de nodige hulpprofielen en/of afsluiting.

Herstelwerkzaamheden volgens bouwkundig rapport

Verscheidene werkzaamheden, zoals herstel geringe scheurvorming wanden, plaatselijk herstel pleisterwerk plafond, enkele cv leidingen vervangen, dichtzetten gering scheuren lateien, onderhoud hang en sluitwerk ramen, vervanging isolatieglas en herstel beglazingsafdichting waar nodig, reparatie met cementgebonden mortel van balkon, borstwering balkon reinigen en lokaal herstel aantasting, luifel schilderwerk, lokaal voegwerk plaatselijk herstellen, gevels reinigen, herstel aangetaste delen betimmering, dekkend systeem schilderwerk buiten, goten reinigen, lokaal herstel voegwerk schoorsteen, rooster op ontluchting riolering aanbrengen van dakdoorvoer, hout gootconstructie herstellen bij schilderwerk, loodslabben herstellen, dakbedekking (plat) bitumen vervangen. Zie ook bijgevoegd bouwkundig rapport.

Binnenzijde van een zadeldak isoleren

Wij hebben een vrijstaande woning met aangebouwde berging en garage. De vloeren en spouwmuren zijn al geïsoleerd en we hebben isolatieglas. Nu willen we ook ons gehele dak graag laten isoleren aan de binnenzijde. We willen steenwol of glaswol R-waarde 4.5, zonder aluminiumfolie, dikte 16 cm, met dampwerende folie laten aanbrengen tussen de gordingen. De ruimte tussen de gordingen moet worden uitgeracheld op 30 cm h.o.h., zodat er hierna ook gipsplaten kunnen worden aangebracht. Het gaat om in totaal ongeveer 140 m². We maken graag een afspraak voor een bezoek, zodat het werk hier even kan worden beoordeeld. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Happylift patentveren aanbrengen

Onlangs zijn bij ons de ramen voorzien van isolatieglas. Het zijn schuiframen die nu heel lastig opengaan. Er moeten nieuwe raamveren in (happylift patentveren). Het betreft 16 schuiframen met houten kozijnen. Graag zo spoedig mogelijk.