Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Helmond of directe omgeving.

681 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Helmond:

Badkamer raam plaatsen

Ik wil voor ventilatie een kunststof kiep raam van ongeveer 30 cm bij 60 cm laten plaatsen in onze badkamer. Er is nog geen raam op dit moment.

Velux glas vervangen wegens lek in dubbelglas

Ik wil een Velux GGL 3 tuimelraam glas vervangen. Wat zijn de kosten om het raam van een Velux type: GGL- 3 te vervangen voor HR++ glas inclusief montage? Graag hoor ik van u.

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Ik heb 4 binnendeuren met bovenlicht en een klein wc raampje (hoeft niet isolerend te zijn) waar ik graag glas in lood wil laten zetten in de stijl die in huis al aanwezig is. Vierkante ruitjes in de kleuren paars, groen, geel en dergelijken. Gelieve in antiek glas en lood glas. Wat zijn hier de kosten van inclusief het laten plaatsen? Het glas in lood moet ook worden gemaakt/aangeschaft door de vakman.

Isolatieglas aanbrengen

Graag wil ik het glas in de voordeur en de 2 ramen laten vervangen door isolatieglas. In de deur gaat het om 1 deel van 69 cm breed en 94 cm en 1 deel van 69 cm breed en 33 cm. De afmetingen van de ramen zijn als volgt, raam 1 is 23 cm breed en 39 cm hoog en raam 2 is 66 cm breed en 47 cm hoog.

Dubbel glas in het voorraam vervangen

Ik wil het dubbel glas van mijn voordeur vervangen hebben, omdat het is gebroken. Het glas wil ik graag goed opgemeten hebben, omdat het schuin is.

Kattenluik in dubbel glas

Ik wil graag een kattenluik in een ruit. Het betreft een ruit op de begane grond met afmeting 30 cm breed bij 80 cm hoog. Dubbel glas in houten kozijnen. Ik ben benieuwd naar de kosten van dit plan. Communicatie loopt bij voorkeur per e-mail.

Glas in een binnendeur plaatsen

Het glas van onze binnendeur is kapot. Dit dient te worden vervangen. Het gaat om een ruit van 30 x 100 cm. Het gaat om de hele ruit. Het nieuwe glas hebben we al bij Praxis besteld en is al in huis.

Vervanging dubbelglas door dubbelglas met dauerluft

Ik wil graag een klein uitzet klapraampje vervangen door iets met ventilatie. Aangezien dit klapraampje grenst aan een galerij in een appartementen complex, kan ik het niet voldoende naar mijn zin laten ventileren. In verband met inbraak, sluit je immers zo'n raampje als je van huis bent. Iets in de zin van een dauerluft zou dan wel kunnen. Raampje hoeft dan ook niet meer open te kunnen. Gewoon een vast geheel. Mag eventueel enkel glas zijn.Raampje is zo ongeveer 60 x 38 cm Ik zou graag eens weten wat hiervoor eventueel de mogelijkheden zijn. Hopelijk heeft u een mogelijkheid, of een idee dat we uit kunnen werken. Alvast bedankt.

HR++ glas vervangen

Er dient een raam van 50x50 cm vervangen te worden door HR ++.

Bekraste ramen repareren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het volgende. Onze hond heeft zowel tegen de binnen als buitenkant van de ramen gesprongen. Nu we dit afgeleerd hebben willen we deze ramen laten polijsten. Het betreft twee ramen, binnen en buitenkant (begane grond). 1 kantel/kiep raam Breedte 84 x Hoogte 216 1 vast raam Breedte 161 x Hoogte 231 De krassen gaan natuurlijk niet tot de volledige hoogte maar ongeveer 3/4. Dan heb ik nog een vraag, is het resultaat altijd 'als nieuw' ?

Kapotte dubbelglas ruit vervangen

Het betreft het vervangen van een kapotte ruit. Deze is ongeveer 1 meter bij 1.80. De ruit dient geleverd te worden en gemonteerd.

Voordeurraam vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het glas voor een voordeur, ongeveer 0,30 m bij 1 m. Het is enkel glas. Betreft leveren en plaatsen. Het heeft enige spoed.

Vervangen raam huiskamer

Vervangen raam huiskamer. Dubbel glas plm 138 cm hoog bij plm 271 cm breed leveren en plaatsen.

Glas vervangen in deur binnenshuis

Glas vervangen binnendeur. Het is een stuk enkel glas van 0,5 x 1 meter ongeveer. Het is verzekeringswerk.

HR ruit plaatsen

In het buitenglas van de ruit zit een scheur, ruitgrootte ca. 95x50 cm door U precies te bepalen, te bestellen en te paatsen.

op het moment zijn er kunststof kozijnen ...

op het moment zijn er kunststof kozijnen aanwezig, welke geschikt zouden zijn voor het gebruik van dubbelglas. op het moment zit er alleen enkel glas in. Graag zou ik hier dubbelglas willen laten plaatsen. het betreft hier 5 glasplaten van elk (naar schatting, want de specifieke maten heb ik niet bij de hand) 60x90 cm. Voor het gebruik van het type glas (dubbel, HR+ of HR++) wil ik me nog laten adviseren.

Er moet een nieuw kozijntje van 76 x 100 ...

Er moet een nieuw kozijntje van 76 x 100 in een bestaande gevel gezet worden op de begaande grond. Hier moet glas en lood in komen.

Dakraam moet vervangen worden ivm rot. ...

Dakraam moet vervangen worden ivm rot. Ook deel van de balken rondom mogelijk rot. Dakraam heeft een afmeting van 138x76 cm.