Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ruiten vernieuwen:

Ruiten vernieuwen

Voor 4 kozijnen moeten we de ramen met het glas laten vernieuwen. De kozijnen zijn nog goed. Bij twee kozijnen zitten drie ramen en in de andere twee kozijnen twee ramen die open kunnen. De werkplek is goed bereikbaar met 2 parkeerplekken voor de deur en er is plaats voor een steiger.
Onze klant uit Gilze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ruiten vernieuwen uit heel Nederland:

Schuurdak ophogen en dakbedekking vernieuwen

De schuur heeft momenteel een kunststof dak van golfplaten. We willen dit dak laten vervangen door een plat dak van het materiaal EPDM. Het dak willen we gelijk hebben aan het dak van de bijkeuken. Hemelwater moet afgevoerd worden, via een regenpijp in de brandgang. Ophogen / metselen Het dak moet gelijk komen aan het dak van de bijkeuken. Hiervoor moet de schuur opgehoogd worden met bakstenen. De muur die aan de buren grenst bevat over de hele lengte ruiten. Deze ruiten moeten vervangen worden door baksteen. Afmetingen: Lengte: +/- 4 meter, breedte: +/- 2. 5 meter, ophoging bakstenen en dak totaal: +/- 60cm.

Dubbelglas plaatsen en kitnaden vernieuwen

In de grote voorramen zijn er 7 lekke ruiten. Ik wil deze graag vervangen hebben door goede dubbele beglazing met garantie. Het gaat om 6 ramen van 74 x 37 centimeter en 1 raam van 74 x 131 centimeter. De ramen zitten op de 1e verdieping. Ook wil ik bij 5 andere ramen de kitranden laten vernieuwen.

Woning renoveren en verbouwen

- Vervangen enkel glas voor dubbel HR++ glas en kozijnen: 1 erker (met 6 ramen), 6 ramen (verschillende hoeveelheden ruiten), 1 deur. - Bovenraam erker en entree met nieuw glas in lood in isolatieglas. - Vernieuwen badkamer: verwijderen tegels, installeren bad, douche, wastafel, toilet. Betegelen. Electra. Vloerverwaring. Radiator vervangen. - Verbeteren bijkeuken (2,3 x 2,8): betegelen vloer, isoleren + voorzet wand 2 muren, isoleren dak, nieuwe bitumen dak, aanbrengen wastafel. - Schilderwerk binnen. Schilderwerk buiten - Voegwerk buiten gedeeltelijk aanhelen - Luik van kelder naar kruipruimte vervangen - Scheuren plafonds woonkamer en slaapkamers repareren. - 3 punts sluiting aanbrengen voordeur, tuindeur, balkondeur - Aanbrengen aansluiting vaatwasser keuken - Wegwerken gas en water leidingen keuken, koof aanbrengen - Parket/houten vloer leggen vloer woonkamer, inspectie houten ondervloer woonkamer - Laminaat leggen 1e en 2e verdieping - Radiator keuken vervangen/verhangen - Radiator erker vervangen verhangen Het huis heeft totaal 140 m2 woonoppervlakte.

Kozijn eerste verdieping laten repareren

Kozijnreparatie: het vervangen van de onderbalk van circa 3,5 meter met de verticale stijlen die rot zijn, tot circa 10 cm hoogte. Dus graag tot circa 20 cm afzagen (of geheel vernieuwen maar dat laat ik over aan de hand van uw advies). Het kozijn zit op de eerste etage aan een schuin dak. Er zitten 3 vaste ruiten en 1 uitzetraam in. Ik heb wel een steiger voor het schuine stuk, maar geen gekeurde. Bij goed bevallen zijn er meer kozijnen die gedeeltelijk vervangen moeten worden.

Gevelbekleding vervangen en ruiten vernieuwen

Van de voorgevel is de gevelbekleding boven de erker verrot. Dit willen we laten vervangen door Keralit of kunststof gevelplaten. Op de foto is het te zien: de groene betimmering. In het dak van de serre zijn beide ruiten lek. Dit is gehard veiligheidsglas met aan de binnenzijde (tussen in) zonwerende folie (lichtgrijs getint). De afmeting van de ruiten is circa 160 x 106 cm. Dikte circa 5-6 mm. Tevens moet aan achterzijde van het keukenraam het glas worden vervangen vanwege lekkage: afmeting circa 188 x 91,5 cm.

Voegen vernieuwen

Oude voegen achterzijde verwijderen en opnieuw voegen. Evt. ook reinigen. We hebben last van cement sluier op de ruiten. Begane grond en eerste verdieping. Betreft een tussenwoning. Aantal m2 gevel weet ik niet precies.

Deurpost vernieuwen en deur plaatsen

De zijkanten waar de voordeur inhangt moet aan ondergedeelte vernieuwd worden, nieuwe deurdorpel en de voordeur is klaar om te verhangen. De dorpel heeft drie staanders (hoeken van staanders moeten ook ongeveer 20 cm), het gaat om deur met raam ernaast. De scharnieren moeten verplaatst worden omdat de nieuwe deur anders niet past. Mogelijk moet de deur ook iets ingekort worden. Ook 2 dubbelglas ruiten staan klaar om ingezet te worden na dat het is vernieuwd.

Klompenhok vernieuwen

Bestaande klompenhok vernieuwen. Klompenhok heeft 3 grote ruiten. Hok bestaat uit aanbouw achter en zijschot tegen bestaand huis/hok aan. Dak is iets hoger dan van bestaand hok in verband met afwatering op bestaand hok. Bestaand klompenhok staat niet op fundering en is rot. Het huidige is van glas en hout. Nu wil ik wel een fundering, weer van hout maken. Het is 2 x 2 meter, ongeveer. Plat dak erop. Beetje aflopend.

Gaarne zouden wij onze bestaande ...

Gaarne zouden wij onze bestaande voordeur willen vernieuwen of eventueel aanpassen zodat er minder glas zichtbaar wordt. Als er eventueel glas in blijft dan moet dit in ieder geval wel dubbel glas zijn. De voordeur bestaat uit 2 glazen delen (onder en Boven) en dunne glazen ruiten aan beide zijkanten. De zijkanten moeten voorzien worden van een paneel van hout of zoiets. Ook de glazen delen in de voordeur mogen indien een nieuwe deur te duur is aangepast worden met houten panelen.