Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor spiegelwand op maat leveren en plaatsen:

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Spiegelwand van plusminus 9 meter lang en 3 meter hoog. Mag uiteraard gewoon in delen, maar wel de goedkoopste optie. 6 mm dik, is voor dansstudio. Verzilverd blank lijkt me het beste. Ik zat te denken aan een houten frame van latten waar hij ''in'' zit. Spiegel gaat tot de grond, maar mag er dus enkele cm boven beginnen ivm frame. Graag hoor ik de prijs incl en exclusief plaatsen. Mocht U goedkopere en/of betere ideeën hebben wat betreft plaatsing, hoor ik het graag. Alvast bedankt.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spiegelwand op maat leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik wil een spiegelwand plaatsen tegen een bestaande muur in de slaapkamer. Afmeting is B x H 3090 x 2380 mm. We willen zwart spiegelglas. Op de wand zit een wandairco waarvan een sparing in het glas voor moet komen, zodat hij op de spiegel komt te zitten. De wandairco zou eraf moeten, de sparing hoeft dan alleen voor de buizen van de airco en daarna de airco weer tegen de wand, alsof het lijkt dat de airco op de spiegel zit. Op de vloer komt hij op de bestaande plint te staan. De spiegel moet in de lift, waarschijnlijk is het daarom nodig om het in twee delen te doen. Bij opdracht graag inmeten in het werk

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar twee spiegels die ook geplaatst kunnen worden. Breedte 3 meter, hoogte 1,8 meter. Dit is voor onze groepszaal in de sportschool. De sportschool is goed bereikbaar.

Spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken en monteren

In de bedrijfssportruimte op 2 wanden ( 1: 2750 mm x 2300 mm. 2: 4750 mm x 2300 mm) veiligheidsspiegels laten plaatsen. Het liefst niet op de wand gelijmd. De spiegels in zo groot mogelijke delen, niet met te veel naden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de doorgangen naar de ruimte. De smalste deur: 2.25 meter x 0.90 meter. Spiegelwand 1 kan qua afmeting ook minder hoog (+mm), daar komt een Dumbell rek voor te staan.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Voor een grote wand, spiegels op maat leveren en plaatsen voor een sportschool. Het moet worden geplaatst in een souterrain, dus wellicht moeten de spiegels in delen worden geleverd. Het gaat om 3 of 4 wanden, waar 6 mm veiligheidsglas spiegelwand moet komen. De exacte afmetingen heb ik, deze kan ik u mailen.

Spiegelwand in woonkamer maken

Heldere spiegels voor in de woonkamer, functie is het creeren van meer ruimte en reflecteren van natuurlijk licht. Graag ontvang ik een offerte voor 3 staande spiegels op maat, standaard polygeslepen breedte 600mm en hoogte 1700-2000 mm, dikte 6-10 mm, veiligheidsfolie, spiegel profiel (boven onder strip voor bevestiging). Advies is altijd welkom. Uitvoering na 11 november en voor 31 december.