Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas:

Rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas

Ik wil graag een buiten rolluik laten verwijderen en het raamkozijn schilderen/vervangen. Ik heb 4 x 2 ramen die vervangen moeten worden. Ik heb nu enkel glas en ik zou dubbel glas ervoor terug willen hebben. het rolluik voor het raam op de foto moet verwijdert en afgevoerd worden. Ook moeten sommige kozijnen vervangen worden. Ik heb nu hout en ik wil graag advies wat het meest geschikt is voor de nieuwe kozijnen. Ik heb twee verdiepingen en een begane grond. Een steiger plaatsen is mogelijk, maar aan de achterkant is er een kleine opbergruimte voor de helft.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas uit heel Nederland:

Demontage rolluik

Wij willen een handmatig bediend rolluik laten verwijderen en afvoeren. De buitenwand zou daarna zo nodig ook netjes afgewerkt moeten worden. Graag een offerte.

Vervangen kunststof raamkozijn en tijdelijk rolluik hiervoor verwijderen

Graag willen wij een nieuw kunststof raamkozijn (1.50x1.48 cm) met naar binnendraaiende kiepramen. Daarbij moet het bestaande rolluik weer terug geplaatst worden. Het gaat om de 1ste verdieping

Rolluik maken of verwijderen

Wij hebben op een schuin dak (Velux dakraam: GGl 606 0000) een Velux (handmatig) rolluik. Dit rolluik gaat niet meer geheel omhoog. Indien mogelijk repareren, indien niet mogelijk het rolluik verwijderen.

Dakraam vervangen

Oud dakraam vervangen. Het raam is 114 x 118 cm. SK06 van Velux. Tevens het rolluik wat bij het dakraam zit, verwijderen en later terugplaatsen als het nieuwe raam erin zit. Bij voorkeur binnen 10 dagen. Eventueel laat ik het rolluik door iemand anders eerst verwijderen.

Boeideel vervangen en rolluik verwijderen

Er dient een houten boeideel aan de achterzijde van de woning te worden vervangen door Trespa. De lengte is ongeveer 5 bij 6 meter. Tevens dient er een rolluik verwijderd te worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Nieuwe tuindeuren plaatsen en afwerken

Oude raam verwijderen, radiator verplaatsen, muur onder bestaande raam wegkappen, rolluik verwijderen en een bestaande deur dichtmetselen, stucen en gedeeltelijk betegelen.

Volledig dak laten renoveren

Beter het vernieuwen van het volledige dak van een tussen woning uit 1973. Huidige pannen, spaanplaat en balken verwijderen, vervolgens weer opbouwen met nieuwe balken, isolatie platen en nieuwe pannen. Het dak is in totaal 63 vierkante meter groot. Aan de achterzijde willen we een kunststof dakkapel met een geïntegreerd rolluik laten plaatsen. De dakkapel moet ongeveer 4 meter breed worden. Aan de voorzijde willen we een velux tuimelvenster van 78x98cm.

Badkamerraam vernieuwen

Wij gaan de badkamer vervangen. Het huidig kozijn en raam moeten worden vervangen. Het moet worden als volgt: buitenkozijn +dubbele draaikiepraam (geen hardhout)1390 x 510 mm, inclusief HR+++ beglazing, figuurglas, doorschijnend ondoorzichtbaar. Herplaatsen bestaand rolluik, bak en geleiders. Raam zit ongeveer 3 meter boven de voordeur. Graag prijsopgave van verwijderen en vervangen bestaande raam. Plaats van uitvoering is Stramproy.

Velux dakraam en eventueel rolluik vervangen

Vervangen van een oud Velux dakraam. Het oude dakraam verwijderen en afvoeren en een nieuw Velux dakraam plaatsen. Een GGL08 witte houten afwerking aan de binnenkant. Tevens een aparte aanbieding voor een Velux rolluik voor dat dakraam (handbediening).

Rolluik en markies verwijderen

Ik zoek iemand die op de 1e etage 3 markiezen en ombouw kan verwijden. Deze hoeven niet meer teruggeplaatst worden. Het gaat om 1 grote markies van ongeveer 3 meter breed en 2 kleinere van samen 2.75 meter breed.