Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor plexiglas op balkon laten plaatsen:

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Een paar maanden geleden heb ik een appartement gekocht op de derde verdieping. De vorige eigenaar heeft 3 jaar geleden de plexiglas platen op het balkon laten vervangen. Het was een verzekering kwestie. Ze hebben niet plexiglas op kleur geplaatst maar folie over de blanke plaat geplakt die nu los gaat laten. Vandaar dat ik nu plexiglas met bronzen kleur wil laten plaatsen. Ze moeten gelijk zijn aan de andere appartementen. Het gaat om 4 platen van ongeveer 130 cm x 110 cm. Daarover gaan mijn vragen. Kunt u ze leveren en plaatsen? Wat is ongeveer de richtprijs? Wachtend op een reactie groet ik u.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plexiglas op balkon laten plaatsen uit heel Nederland:

Plexiglas op balkon laten plaatsen

We willen graag regen- en windbestendig plexiglas laten plaatsen op een balkon op de eerste etage van een woonhuis. 1 zijde is 230 cm bij 175 cm en de andere zijde is 280 cm bij 175 cm. Het gaat om het gedeelte boven de balustrade en de bedoeling is het open te kunnen schuiven. Kunt u mij aangeven wat elke zijde kost, inclusief het plaatsen.

Plexiglas plaatsen op het balkon

Ik wil plexiglas op het balkon laten plaatsen. Het gaat om twee platen van ongeveer 1 bij 1.75 m. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Balkonbeglazing van plexiglas realiseren

Ik wil 6 platen helder plexiglas van 100 cm breed en 167 cm hoog op mijn balkon laten plaatsen. Ik heb een binnen balkon waar altijd de wind en regen op staat.

Balkon plexiglas vervangen

Ik wil op ons balkon van ruim 7 meter breed het plexiglas vervangen.

Plexiglas plaatsen balkon

We willen graag ons balkon wat nu dicht ijzer is vervangen voor plexiglas , veel meer balkons hebben dat, ik hoop iemand te vinden.

Balkon platen met plexiglas als hekwerk

Wij willen een omlijsting met plexiglas tussen penanten geplaatst hebben breed 3meter en hoog 1meter.

Balkonafscheiding met ondoorzichtig glas of plexiglas

We zouden graag aan één kant van het balkon een scheidingswand van plexiglas willen laten maken. Die kan aan een zijmuur en op de balkonballustrade bevestigd worden. De afmetingen zijn : 2 meter lang en 1 meter hoog.

Dakplaat vervangen van serredak

De huidige dakplaat is gebarsten. De dikte betreft 32 mm. Graag een heldere plaat met een lengte van 3 meter en een breedte van 1 meter. Waarschijnlijk plexiglas (Rohm & Haas). Goed toegankelijk vanaf het balkon en vanaf de straat. De oude plaat moet verwijderd en de nieuwe erin.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Op ons balkon willen wij tegen het bestaande hekwerk plexiglas platen laten plaatsen. Er zitten nu gaaspanelen tegenaan. Die worden dan verwijderd. De maat is ca. 5.20 bij 1 meter en 1.40 bij 1 meter.

Plexiglas windscherm plaatsen op balustrade

Op balkon een plexiglas windscherm plaatsen van circa 1750 mm breed en 1100 mm hoog op bestaande balustrade op zesde etage flatgebouw dus minimaal 10 mm dik momenteel eerst voor mijzelf maar hier wonen in een nieuw gebouw nog 23 mensen met hetzelfde probleem en de woningstichting laat het afweten . Dus moet voor ons betaalbaar zijn.