Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Eindhoven of directe omgeving.

3269 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: kattenluik in glas plaatsen, dubbelglas plaatsen, 2 X dubbelglasruit vervangen, glas voor een vitrinekast maken, sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen, kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten, oud dubbelglas vervangen door isolerend dubbelglas, glas in een bovenlicht vervangen, kattenluik in dubbel glas plaatsen, spiegels op maat laten maken en monteren, hondenluik laten plaatsen, opstellen onderzoeksrapport voor thermische glasbreuk, kattenluik in dubbelglas plaatsen, leveren en plaatsen nieuw raam met gat voor kattenluik, raam tijdelijk verwijderen voor verhuizing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Eindhoven:

Change single glass to double glass windows

Zoek een glaszetter die alle ramen kan vervangen van enkel naar dubbel glas. Gaat om 3 slaapkamers en badkamer op de 1e etage.

Ventilatierooster (dauerluftung) in bestaand raam maken

We willen graag ventilatieroosters (dauerluftung) in de bestaande ramen plaatsen. Is dit mogelijk? Ik heb de afmetingen van de ramen niet. Ik moet nog bepalen om hoeveel ventilatieroosters het zal gaan.

Raamventilator in een raam plaatsen

Ik zoek een partij die een ventilator kan plaatsen in een raam van 100 x 40 cm van enkel glas in een bovenlicht op de eerste verdieping. De betreffende kamer is 12 m2 en het dak is goed bereikbaar.

Spiegel op maat laten maken

Wij hebben een spiegel in de fitness staan die kapot is. Afmetingen van de kapotte spiegel zijn 1,85 meter lang en 1,25 meter breed. De scpiegel is aan de wand gemonteerd in een soort houten frame. De spiegel is redelijk makkelijk te demonteren en monteren. Klant hoopt, vanwege het zakelijke gebruik, dat er snel een nieuwe spiegel geleverd en gemonteerd kan worden.

Raam tijdelijk eruit halen voor levering van een bank

Het raam moet verwijderd en teeug geplaatst worden ivm levering bank. Het raam is 1. 40m breed en 1. 65m hoog.

Glas in een Velux GGL4 dakraam laten vervangen

Ik wil het glas van een Velux dakraam GGL-4 laten vervangen door hagelbestendig HR++ glas.

Glas vervangen in de berging

Ik wil de oude ramen vervangen op de berging. Het gaat om 3 ramen met volgende afmetingen: raam 1: 45 × 137 cm raam 2: 45 × 59 cm raam 3: 55 × 129 cm Ramen hebben houten kozijnen

Raam tijdelijk eruit halen voor levering van een bank

In verband met de levering van mijn nieuwe bank, moet het raam (ongeveer 200 cm breed, 160 cm hoog, dubbel glas, kunststof kozijn) er tijdelijk uit gehaald worden + weer terug worden gezet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervan.

Dubbel glas vervangen in een Velux dakraam

Ik wil graag het glas laten vervangen in een Velux dakraam GGL 5. Graag alleen biedingen per email!!

Bovenlichten bij binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van de bovenlichten van de slaapkamers vervangen met niet doorzichtig glas.

Dubbelglas in de buitendeur zetten

Ik wil graag dubbel glas in onze buitendeur laten zetten en indien mogelijk de binnenste glasplaat in de oven laten zetten. Deze is namelijk kapot gesprongen.

HR+ of ++ glas laten zetten

Wij willen voor de bovenverdieping van ons rijtjeshuis in Eindhoven graag hr +/++ laten zetten het is afhankelijk van de prijs welke keuze wij maken. We hebben momenteel enkel glas in houten kozijnen Afmetingen: 2 x 2. 28x1. 47,5 2 x 0. 57x1. 09 1 x 0. 51x0. 93 dit zijn slaapkamers 1 x 0. 80x0. 19 dit is een badkamer

HR++ ruiten laten plaatsen

Wij willen graag 2 stuks dubbelglas HR++ gelaagd (2X) bestellen op internet. Afmeting is 1580 X 2420 mm. Wij willen deze laten zetten op begane grond. Wilt u dit doen? Zo ja wat kost dat? We kunnen zelf de oude ruiten afvoeren naar stort, denk ik. Het glas zal in houten kozijn geplaatst moeten worden.

Kattenluik in het dubbele glas plaatsen

Voor een huis in aankoop: graag zouden wij een kattenluik in onze tuindeur laten plaatsen, deze is echter volledig van dubbelglas. Graag ontvangen wij hierover advies en een offerte. Ik zal het kattenluik zelf aanschaffen.

Glas van de eethoek vervangen

Wij hebben een eethoek met een bovenblad van helder veiligheidsglas en een onderblad van zwart sierglas. Beide bladen moeten vervangen worden omdat ze kapot zijn. We laten beide bladen graag even goed inmeten en ontvangen een prijsopgave voor het leveren en monteren.

Glasplaat van de salontafel vervangen

Wij laten voor onze salontafel graag een nieuw glazen tafelblad leveren en plaatsen. Het huidige blad was 150 x 90 cm, 6 mm dik, met een kleine radius, geen scherpe hoeken. Het blad is volledig ondersteund. We willen een helder of enigszins getint blad en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Geluidsisolatie buiten ramen verbeteren

Wij hebben HR++ glas en een uitstekende isolatie naar de buren toe. We horen echt niets van de buren. Maar als mensen buiten praten is het alsof ze naast je staan. Dat komt waarschijnlijk door de isolatieroosters. Die zitten in het raam en doet dus alle geluidsisolatie teniet. Is hier iets aan te doen?

Dubbelglas in de deur vervangen

In onze balkondeur zit nu een raam met getint glas. Het raam is dubbelglas met een getint buitenblad, voorheen zat hier de badkamer. Graag willen we dit glas vervangen voor een normaal dubbelglas. Het raam is ongeveer 60 cm bij 90 cm groot.

Dubbel glas vervangen

The glass pane in my house has cracked. It is a double glazed glass, out of which one of the glass is cracked. So, I want to replace that glass, if this is possible. The dimensions of the glass is 73 inch X 55 inch. I am also attaching a picture of the cracked glass for your reference. Can you please give me a quote as early as possible?

Dubbel glas aanbrengen

Er zit nu enkele glas in en ik wil er dubbel glas in flat 1e etage. Zit een balkon rondt. Allen offerte via de mail

Glas in het aquarium polijsten

Aquarium voorkant van 150 breed bij 64 hoog.

Kattenluikje in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten zetten (als het kan links of rechts onderin, zo dicht mogelijk bij het kozijn). Het glas is ongeveer 128 x 80 cm (lxb). Nieuwe ruit nodig omdat de huidige bij verhuizing dan weer terug kan. Hoe werkt het met het kattenluik, kunnen we die zelf opsturen? Hoeveel gaat de montering en plaatsing kosten? (Schilderen niet nodig. )

Ruit vervangen

Het vervangen van een lekkend raam. De afmetingen zijn circa 168 bij 264 cm, dubbel glas HR++. Het kozijn is van hardhout. Indien nodig de glaslat onder ook vervangen. Graag een gespecificeerde offerte voor de levering van het raam en de plaatsing.

Glazen salontafel bijsnijden

Heb een helemaal glazen salontafel; glasdikte 1 cm. Wil hier een stuk af laten snijden omdat er een hoek is uitgestoten,80 x 80 x 39 (hoogte). Zie bijgevoegde foto´s. Wat zijn de kosten?

Kattenluik in een schuifpui plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en de achterpui betreft een schuifpui met dubbelglas HR++. Wij willen er een groter kattenluik in laten plaatsen aan de onderkant, zodat ook onze hond erdoor kan. De afmeting zou 40 bij 25 cm moeten zijn. Is dit mogelijk en zo ja wat kost het?