Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster:

Badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster

Ik wil nieuw dubbelglas laten plaatsen in de badkamer 1e verdieping rijtjeswoning. Is van binnenuit beglaasd raam naar buiten draaiend ook te bereiken vanaf plat dak. Afmeting circa 70 x 140 cm. Exacte afmeting door glaszetter in te meten en leveren. Er zit nu ook dubbelglas in maar zonder ventilatierooster. Nu wil ik matglas in verband met de privacy zodat niet meer van buiten naar binnen gekeken kan worden en er moet een ventilatierooster in komen. Graag een all-in prijs.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster uit heel Nederland:

Hoekhuis van Crepi met isolatie voorzien

Het gaat om een hoekhuis met op begane grond een kleine aanbouw van de buren. Rest van de zijgevel is vrij en kan behandeld worden. In de zijgevel van onze woning zit klein badkamerraam. Ook aanbrengen op de 1e en 2e verdieping. In totaal ongeveer 45 m2.

Kozijnen van nieuw schilderwerk voorzien

Opdracht betreft de kozijnen van het slaapkamerraam en de kozijnen van het badkamerraam gelegen aan de voorkant van het huis op de 1e verdieping.

Schuttingdeur plaatsen en raamscharnieren vervangen van badkamerraam

Ik zou graag een nieuwe schuttingdeur van ongeveer 89 x 183 cm laten plaatsen in de tuin. Ook wil ik graag een badkamerraam, voorzien van 2 nieuwe scharnieren en op laten hangen. Kozijn blijft zitten (houten kozijn). Graag materiaal aanschaffen in overleg met de vakman.

Enkel glas door isolatieglas vervangen

Ik heb een tussenwoning, waar nog enkele ramen zijn voorzien van enkel glas. Ik wil 1 badkamerraam en 3 slaapkamerramen van verschillend formaat laten voorzien van isolatieglas. Er is ook nog een klein uitzetpaneel, dat misschien vervangen kan worden. Ik wil hier even naar laten kijken, want misschien kan die constructie beter gewijzigd worden. Er is ook een kozijn met een ventilatierooster. Ik wil laten beoordelen of dit rooster herplaatst kan worden of moet worden vernieuwd. Ik ontvang graag een offerte.

Enkel glas in een jaren '30 woning vervangen

Ik woon in een jaren 30 woning die nog grotendeels is voorzien van enkel glas. Het zijn houten kozijnen met roedeverdeling. De maten van de ramen zijn wisselend en zijn door mijzelf berekend, dient nogmaals berekend te worden door glazenzetter. Wil deze ramen graag laten vervangen door HR++ Ik ontvang hiervoor graag een globale offerte ter indicatie. Begane grond: Keukendeur met 6 ramen van hoogte 36.5 cm en breedte 25 cm. 2 openslaande tuindeuren met ieder 8 ramen van hoogte 36.5 cm en breedte 34.5 cm. 2 openslaande keukenramen met ieder 4 ramen van hoogte 34.5 cm en breedte 23.5 cm. 1 groot keukenraam van hoogte 43.5 cm en breedte 127 cm. 1 raam in washok van hoogte 41. 5 cm en breedte 66 cm. 1e verdieping: Dakterrasdeur met 6 ramen van hoogte 35 cm en breedte 25.5 cm. Badkamerraam met 6 ramen van hoogte 39 cm en breedte 24.5 cm. 4 openslaande slaapkamerramen met ieder 6 ramen van hoogte 35 cm en breedte 19.5 cm 2 vaste slaapkamerramen met ieder 9 ramen van hoogte 35 cm en breedte 21.5 cm.

Badkamerraam vervangen

Ik heb in de badkamer een kozijn met daarin een uitzetraam, voorzien van isolatieglas en een ventilatierooster. Het kozijn is nog in goede staat, maar het raam moet vervangen worden. De maat van het raam is ongeveer 70 x 70 cm. Ik heb al een uitzetijzer, het overige hang- en sluitwerk moet worden geleverd. Het nieuwe raam moet geschilderd worden geleverd. Het gaat om een raam op de 1e verdieping, dat goed bereikbaar is via een naastgelegen plat dak. Graag laat ik het raam hier goed inmeten en ontvang een offerte voor de levering en plaatsing

Dakkapel vervangen aan de voorkant van het huis

Ik wil een dakkapel laten vervangen aan de voorkant van het huis. Vernieuwen en isoleren. Hard houten kozijn, naar buiten draaiend raam (kiep/kantel), isolatieglas hr++. Zijkant kunststof Keraliet rabatdelen, boeidelen red ceder hard hout, dakbedekking epdm met zinken afwerkrand. De afmeting van de dakkapel is relatief klein, het gaat om badkamerraam van ongeveer 70-90 centimeter. Binnenkant badkamer moet voorzien worden van nieuw stuckwerk.

Kunstof badkamerraam plaatsen

Ik wil mijn houten kozijnen en raam vervangen voor kunststof. Hierbij wil ik meteen dubbelglas HR ++ laten plaatsen. Het is een klapraam. Maat 100 cm breed en 50 cm in de lengte. Graag ontvang ik de totaalprijs en hoe lang ik hier garantie op heb. PS: binnen vijf jaar wil ik mijn gehele woning van kunststof kozijnen voorzien. Offertes/indicaties per mail!

Raam van melkglas plaatsen

1 badkamerraam voorzien van melkglas (dubbel en gelaagd aan de binnenkant). Het raam is 123 x 64 cm groot.

Kunststof kozijnen plaatsen

Het vervangen van een houten kozijn in de badkamer door een kunststof kozijn met kiepraam met de scharnieren aan de bovenzijde (badkamerraam), afmetingen ca. 64 x 64 cm. Het vervangen van een houten kozijn in een slaapkamer door een kunststof kozijn afmetingen ca. 155 x 155 cm. Dit kozijn moet voorzien zijn met een over de helft van de breedte een naar binnen draaiend kiep- kantelraam.