Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raamventilator plaatsen, ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Den Bosch:

Glas tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

De voorruit van de woning dient eruit te worden gehaald en direct te worden gezet. Dit in verband met dat er een bank naar binnen moet. Het gaat om een afmeting van circa 175x165.

Glas in toogkast maken

Wij zijn in het bezit van een toogkast afmetingen Hoog 120 cm en breed 160 cm en willen in de 2 deuren graag glas laten zetten. Dus in die bogen het hout eruit zagen en het glas erin zetten.

Glazen salontafel repareren

Ik heb een 8 hoekige salontafel van hout, 120 cm. De bovenkant is van glas. Deze is kapot gegaan en moet vervangen worden. Het glas moet op maat gesneden worden.

Badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster

Ik wil nieuw dubbelglas laten plaatsen in de badkamer 1e verdieping rijtjeswoning. Is van binnenuit beglaasd raam naar buiten draaiend ook te bereiken vanaf plat dak. Afmeting circa 70 x 140 cm. Exacte afmeting door glaszetter in te meten en leveren. Er zit nu ook dubbelglas in maar zonder ventilatierooster. Nu wil ik matglas in verband met de privacy zodat niet meer van buiten naar binnen gekeken kan worden en er moet een ventilatierooster in komen. Graag een all-in prijs.

Spiegel op maat leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een spiegel met een afmeting van ongeveer 170 x 120 voor mijn badkamer, inclusief inmeten exacte maten, levering en plaatsing (bevestiging aan de muur).

Dubbelglas laten plaatsen

Ik wil 2 kiep/klapraampjes van 33 x 55 centimeter met enkel glas in mijn woonkamer laten vervangen door 2 vaste raampjes van dubbelglas. Het dubbelglas heb ik al in mijn bezit. De raampjes hebben houten kozijnen. Ik dank jullie alvast voor jullie eventuele reacties.

Plexiglas laten plaatsen in een kozijn en deuren

Ik wil graag plexiglas laten plaatsen in een kozijn (1.50 x 1.00 meter), en in twee deuren (1.20 x 0.80 en 1.20 x 0.50 meter) binnen. Het dient ter vervanging van heel dun glas wat een grote kans heeft te breken, te gevaarlijk met kleine kinderen. Graag zou ik in de offerte een aantal verschillende opties van plexiglas diktes terugzien. Verder willen we dat het plexiglas wel doorzichtig is vergelijkbaar met gewoon glas.

Glas zetten in medicijnkast

Wij hebben onze medicijnenkast opnieuw laten spuiten, en de rubbers die het raamwerk in de deuren vast houd is uitgedroogd en vies. Graag zouden wij dezen vervangen willen hebben in de kleur muis grijs/middel grijs.

Dubbele beglazing in houten kozijnen vervangen

Ik wil 1 raam in de tuindeur vervangen. De bestaande ruit is van dubbel glas maar lekt. De hoogte is ca 180 centimeter en de breedte 120 centimeter.

Enkel glas in een jaren '30 woning vervangen

Ik woon in een jaren 30 woning die nog grotendeels is voorzien van enkel glas. Het zijn houten kozijnen met roedeverdeling. De maten van de ramen zijn wisselend en zijn door mijzelf berekend, dient nogmaals berekend te worden door glazenzetter. Wil deze ramen graag laten vervangen door HR++ Ik ontvang hiervoor graag een globale offerte ter indicatie. Begane grond: Keukendeur met 6 ramen van hoogte 36.5 cm en breedte 25 cm. 2 openslaande tuindeuren met ieder 8 ramen van hoogte 36.5 cm en breedte 34.5 cm. 2 openslaande keukenramen met ieder 4 ramen van hoogte 34.5 cm en breedte 23.5 cm. 1 groot keukenraam van hoogte 43.5 cm en breedte 127 cm. 1 raam in washok van hoogte 41. 5 cm en breedte 66 cm. 1e verdieping: Dakterrasdeur met 6 ramen van hoogte 35 cm en breedte 25.5 cm. Badkamerraam met 6 ramen van hoogte 39 cm en breedte 24.5 cm. 4 openslaande slaapkamerramen met ieder 6 ramen van hoogte 35 cm en breedte 19.5 cm 2 vaste slaapkamerramen met ieder 9 ramen van hoogte 35 cm en breedte 21.5 cm.

Kras verwijderen

Ik heb een kras in de raam van mijn aquarium,is die te verwijderen en voor welke prijs ?

Isolatieglas plaatsen in een bovenwoning

Wij hebben een bovenwoning gekocht met twee verdiepingen. De woning heeft in alle ramen enkel glas. De woning heeft het predicaat "beschermd stadsgezicht". Daarom mag er aan de ramen niets gewijzigd worden. Wij willen op de bovenste verdieping isolatieglas laten plaatsen en eventueel ventilatieroosters. Er hangt daar veel condens aan de ruiten. Het gaat om diverse ruiten, die wij hier graag laten inmeten.

Dubbel glas leveren en plaatsen

Ik wil 2 ramen die al dubbelglas zijn vervangen ivm lekkage. De afmetingen per raam zijn 110 cm x 110 cm. Graag ontvang ik prijsopgaaf incl. het zetten.

Gebroken glas vervangen

Ik wil graag een gedetailleerde offerte per mail ontvangen m.b.t. het vervangen van een kapotte isolatie ruit met behoud van eigen glasplaten. Graag offreren voor HR ++ glas. De afmeting is 120 x 60 centimeter. Ik wil het glas laten plaatsen.

Veiligheidsglas plaatsen op een balkonbalustrade

Ik wil glasplaat (breedte 296 x hoogte 35cm) hebben op balkonbalustrade. Graag maten opnemen, bestellen en geheel monteren. Veiligheidsglas.

Gebroken glas in de voordeur vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die het gebroken glas in mijn voordeur kan vervangen. Het zichtbare deel van de ruit is ongeveer 105 bij 70 centimeter. Het type glas is het best te omschrijven met een foto, zie bijlagen. Graag ontvang ik een offerte voor levering en plaatsing van het glas.

Krassen verwijderen in een aquarium

Krassen verwijderen in zicht raam aquarium

Dubbelglas in de voordeur plaatsen

Ik wil graag dubbel glas in mijn voordeur laten zetten, de deur is 4 cm dik Het gaat om 2 ramen van 92 cm. bij 54 cm. En 55 cm. bij 54 cm. Graag zou ik hier een prijs voor willen ontvangen

Beglazing vervangen in kassakantoor

Voor een kassakantoor willen we graag beglazing plaatsen in twee binnenmuren. De beglazing moet in de hoek naadloos op elkaar aansluiten. Onder aan het glas blijft een opening om betalingen te kunnen verrichten. Het betreft twee glasplaten van ca. 1,8 meter x 1,25 meter en 1,1 meter x 1,25 meter. Zie bijgevoegde tekening. De houten rand om het glas heen wordt door ons zelf aangebracht. Het betreft hier alleen het aanbrengen van de beglazing en ev. profielen op een deugdelijke manier.

Voorzetramen installeren

Ik wil drie voorzetramen laten plaatsen in verband met geluidsisolatie. Het betreft een monumentaal pand waarbij de ramen waarvoor de voorzetramen moeten worden geplaatst de afmetingen hebben van 150 centimeter hoog en 135 centimeter breed. Foto van de ramen kan ik u toesturen. De ramen moeten open kunnen, dus kunnen ventileren. Ik zoek een betrouwbaar ervaren bedrijf, dat zowel de voorzetramen kan leveren dan wel monteren en afwerken hiervan.

Grote spiegel inkorten

Ik heb een schuifdeur-wandkast die 3 cm te hoog is voor de slaapkamer. Alles heb ik op maat kunnen maken behalve de spiegel van 238,7 x 75 cm. Deze moet 3 cm worden ingekort. De spiegel heeft een dikte van ongeveer 3,5 mm. Graag bericht of u deze voor mij kunt snijden en wat de kosten daarvan zijn.

Enkel glas vervangen voor dubbel glas

Ik zou graag in 8 openslaande ramen van ongeveer 0,80 x 1,30 meter het enkel glas laten vervangen door dubbel glas. Tevens ramen naast de voordeur (1,50 x 2,30 meter) en in het toilet (0,20 x 0,30 meter) waarin nu een geel gekleurd reliëfglas in zit.

Dubbele beglazing plaatsen

Het plaatsen van dubbele beglazing aan de voor en achterzijde van het huis. 2 x ca. 50 - ca. 149 cm. 2 x ca. 112 - ca. 169 cm. 3 x ca. 97 - ca. 94 cm.

Spiegel snijden en vastzetten in raamwerk

Een spiegel op maat 0.50 bij 1.40 meter ongeveer. Die versierd wordt met een facet geslepen zwart randje/lijntje erin eventueel. Ik kan de spiegel eventueel brengen.

Enkelglas vervangen door dubbelglas, 2 ramen

Ik wil enkelglas laten vervangen door dubbelglas. Maten 2x 79 cm breed bij 108 cm hoog.