Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in lood plaatsen in een deuren:

Glas in lood plaatsen in een deuren

Ik heb 2 oude en-suite deuren gekocht die zijn dicht, 249 x 83 cm. Wat zijn de kosten om die te voorzien van glas in lood voor ongeveer 180 x 60 cm, met een bepaald motief en dan gedraaid in de lengte?
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in lood plaatsen in een deuren uit heel Nederland:

Raam vervangen door buitendeur

We willen een raam vervangen door een deur naar buiten. Het glas in lood boven het raam laten zitten. Deur moet op maat gemaakt en met dubbel glas.

Vervangen van onderdorpels, glas en luiken

Het betreft het vervangen onderdorpels van 2 kozijnen inclusief nieuw glas en de eerste 10 cm van de stijlen. Tevens zal het lood onder de dorpels vervangen moeten worden en de 2 houten luiken. De onderdorpels zijn ongeveer 2.20 meter lang, de luiken zij 35 bij 25 cm en het glas 1.35 bij 40 cm.

Glas in de voordeur vervangen

In de glas-in-lood ramen in mijn voordeur is vocht gekomen. Ik heb daarom 2 nieuwe ruiten gekocht van 100 cm lang en 20 cm breed. Ik laat de oude ruiten graag verwijderen en de nieuwe monteren. Ik hoor graag vooraf van uw wat de kosten zijn.

Deur afhangen

Wij vinden de huidige binnendeur van onze woonkamer niet mooi. We zouden graag een 2ehands deur kopen met glas in lood en deze in het bestaande kozijn laten hangen. De 2e hands deur zal niet hetzelfde formaat zijn als de deurpost dus zal ook op maat gezaagd moeten worden

Deur op maat maken en afhangen

Wij vinden de huidige binnendeur van onze woonkamer niet mooi. We zouden graag een tweedehands deur kopen met glas in lood en deze in het bestaande kozijn laten hangen. De tweedehands deur zal niet hetzelfde formaat zijn als de deurpost dus zal ook op maat gezaagd moeten worden.

Glas in loodruitje vervangen

In een binnendeur zitten twee panelen glas-in-lood waarvan 1 ruitje stuk is gegaan. Deze willen wij laten vervangen.

Binnendeuren plaatsen en leveren

In de aanbieding staat de binnendeur met glas in lood Allura, is het mogelijk om deze te laten bezorgen en direct te laten plaatsen door uw montage service? Of indien niet direct mogelijk op een ander tijdstip dat schikt? Mogelijk heb ik ook interesse in het plaatsen van 2 binnendeuren Leon. Ik kan door medische redenen niet de deur uit en kan ook dit soort zaken niet zelf plaatsen. Vandaar dat ik het wilde weten. Indien de deur niet met beslag wordt geleverd zoals in de folder aangegeven dan direct deze ook op de deur plaatsen aangezien ook deurbeslag en deurkruk deze week in de aanbieding zijn. Graag uw advies. Graag zou ik willen dat de vakman de materialen ook levert/ophaalt.

Erkerkozijn van ramen met ingesloten glas in lood voorzien

Het kozijn bestaat uit 5 ramen van 1,55 meter hoog en 0,8 meter breed en voorzien van glas in lood. De werkzaamheden bestaan uit: - 5 voorzetramen demonteren, - 5 raamkozijnen demonteren waarbij glas in lood wordt hergebruikt, - 5 hardhouten ramen met dorpel maken met binnenmaat boven dorpel 0,52 meter hoog en 0,67 meter breed en binnenmaat onder dorpel 1,02 meter hoog en 0,67 meter breed. Uitbesteden maken van 5 stuks HR++ dubbelglas ramen waarin het bestaande glas in lood wordt ingesloten. Graag 5 ramen compleet met beglazing monteren en afkitten. Schilderwerk geschiedt in eigen beheer. Graag voor de winter uitvoeren.

Boeideel vervangen en houtrot verhelpen

Op korte termijn zal een hoekboeideel van ons tot werkruimte verbouwde schuur aangepakt moeten worden. Er zit een flink gat in en zorgt sinds kort voor een lekkage. De hoek en het dak dient op dit punt ook gecontroleerd te worden op schade. Daarnaast dienen alle kozijnen van onze vrijstaande woning gecontroleerd te worden. Bij 3 kozijnen zitten er gaten in het houtwerk dus deze dienen zeker te worden vervangen. De kozijnen hebben glas in lood ramen en dit dient terug geplaatst te worden.

Plaatsen van een binnendeur met glas in loodraam

De binnendeur die wij hebben heeft in het glasgedeelte een ronde boog aan de bovenkant. Het glas (9 ruitjes) is van gegolfd niet doorzichtbaar glas. Wij willen graag een rechthoek met helder glas vervat in lood. Misschien kan de deur die we hebben wel gebruikt worden om er de door ons gewenste glaspartij in te zetten. Een jaar of 3 geleden heeft een aannemer een glazen afdakje boven de voordeur voor ons gemaakt. Casius heeft deze aannemer voor ons gezocht. Hij heeft dat zo netjes gedaan, wij willen graag dat hij deze klus voor ons doet. Weet u nog wie dat was?

Partners

Partners van Casius