Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Breda of directe omgeving.

2408 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), dubbel glas laten plaatsen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, gat maken in dubbel glas voor een airco, plexiglas op balkon laten plaatsen, raam ventilator in dubbel glas, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen, schade aan ruit bij voordeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Breda:

Ventilatieroosters vervangen

Ik wil graag ventilatieroosters (elk ongeveer 90 cm lang) van 2 ramen vervangen. De roosters zitten in het glasdeel van de ramen. Het gaat om 2 ramen.

Eettafel polijsten

Ik heb een eet tafel denk rond 120 cm diameter. Zit paar krassen op. Is het mogelijk om het te laten weg poetsen of polijsten? Hoeveel kost het?

Glas in lood plaatsen in een deuren

Ik heb 2 oude en-suite deuren gekocht die zijn dicht, 249 x 83 cm. Wat zijn de kosten om die te voorzien van glas in lood voor ongeveer 180 x 60 cm, met een bepaald motief en dan gedraaid in de lengte?

Dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen

Graag een offerte voor het vervangen van twee ruiten voor dubbelwandig glas . Een ruit moet vervangen worden door een HR++ incl Duco ventilatierooster met de afmeting 10.1 x 1341 x 1664 mm. En de andere ruit moet worden :HR++x 748x1400, HR++ 4-15-5

Glas van antieke kast herstellen

Bij het opstaan, stootte ik tegen het deurtje van onze antieke kast aan... resultaat: glas kapot van het deurtje. Ontvang graag een offerte om dit te repareren. Graag mailcontact

Dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen

Ik wil een keukenraam (1.50 meter x 1 meter) en eventueel het raam in de buitendeur die nog van enkel glas zijn vervangen met dubbelglas en eventueel nieuwe kozijnen. Het is nu een houten kozijn met roeden en we willen dit graag terug. Nu zijn het het twee open slaande ramen en dit mag één kiepraam worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kattenluik in glazen wand monteren

Ik zou graag een kattenluik laten monteren in een glazen zijpaneel. Optioneel zou het kattenluik misschien ook in de houten plaat van de deur geplaatst kunnen worden. De houten plaat is 20 centimeter hoog en wij hebben een kattenluik nodig van 12-14 centimeter. Graag zou ik hiervan een offerte opvragen.

Glazen bovenlichten laten plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en het plaatsen van 2 bovenlichtjes van satijn-glas boven binnendeuren. De afmeting is 80 cm breed en 40 cm hoog.

Dubbelglas plaatsen

Het dubbelglas dat er nu zit moet eruit en vervangen worden voor een nieuw raam, ook dubbelglas. Afmeting is 210 breed en 125 hoog. Raam bestaat nu uit 2 delen, dit moet 1 deel worden. Er moet een houten tussenstuk worden uitgezaagd. Het nieuwe raam moet beschikken over ventilatie roosters.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik plaatsen in een deur met dubbel glas. Het gaat om de achterdeur van onze keuken naar de tuin. De glas maat is ongeveer 55 bij 160 centimeter.

Dubbelglas plaatsen en ventilatieroosters plaatsen

Graag wil ik vrijblijvende offertes ontvangen voor meerdere opdrachten. Opdracht 1: Ik wil dubbelglas laten plaatsen in de voordeur en in het raampje boven de voordeur. Dit is nu enkel glas en wil dit laten vervangen door HR++ glas (materiaal deur/kozijn is hout). De maten van de voordeur zijn: Onderkant: hoogte 46,0 cm en breedte 60,0 cm Bovenkant: hoogte 84,4 cm en breedte 60,0 cm Raam boven voordeur: hoogte 22,0 cm en breedte 80,0 cm Opdracht 2: Ik wil een draairaam in de woonkamer laten vervangen door een vast raam met HR++ glas (houten kozijn). De binnenmaten van dit raam zijn: hoogte 90,0 cm en breedte 50,0 cm Opdracht 3: Ik wil de klepramen in de keuken en in de woonkamer laten vervangen door ramen met ventilatierooster (houten kozijnen). De binnenmaten van het koepelraam in de keuken zijn: hoogte 22,0 cm en breedte 119,4 cm de binnenmaten van het klepraam in de woonkamer zijn: hoogte 24,4 cm en breedte 80,0 cm

Ruitje plaatsen boven toiletdeur

Boven het deurkozijn van het toilet moet een ruit worden geplaatst van 46 x 71 cm. Het kan gewoon enkel glas zijn. Het glas moet in de sponning van het kozijntje worden gezet. Ik ontvang graag een offerte.

Enkel glas door dubbelglas vervangen

Enkel glas vervangen door dubbel glas: 1x 57*79 cm 1x 60*79 cm 1x 173*79 cm 1x 50*79 cm alle ramen zitten in houten kozijnen

Raampjes in de schuur laten vervangen

Het betreft het vervangen van ongeveer 13 raampjes van 33 bij 43 cm, met glaslatjes, voor in een betonnen schuur. De meeste raampjes zijn nu gesneuveld. Let op het betreft een adres in België, net over de grens.

Ruitje in schuurdeur laten plaatsen

1 van de 4 ruitjes in onze schuurdeur moet vervangen worden, zie foto.

Glas vervangen

Vervangen van HR isolatieglas ivm lekkage oude ruit. Afmetingen zijn circa 550 cm breed x 1395 cm hoog. Op de begane grond van een klein appartementencomplex

Dubbelglas vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dubbel glas op de begane grond in verband met lekkage. Het raam is 91 bij 139 cm, gemeten aan binnenkant, in een houten kozijn. De kozijnen worden binnenkort gerenoveerd, nieuwe neuslat + kitwerk + schilderen. De werkzaamheden dienen op korte termijn uitgevoerd te worden.

Dubbelglas raam vervangen

Ik wil het dubbelglas vervangen van mijn raam met een afmeting van ongeveer 1 bij 1.3 meter, het huidige glas is lek en daardoor smerig.

Ventilatieroosters plaatsen in kunststof kozijnen

Ik heb een huis gekocht waar al kunststof kozijnen met isolatieglas in zitten, echter alleen in de woonkamer zit een ventilatierooster. Ik wil graag informeren wat het kost om 5 kamers te laten voorzien van een ventilatierooster.

Kattenluik in dubbelglas

Ik wil een kattenluik in de vaste helft van de schuifpui laten monteren, deze pui is voorzien van dubbelglas. Complete vervanging van het glas met daarin al een gat voor het luik is geen optie gezien de hoge kosten daarvan. Ik heb al een nieuw kattenluik aangeschaft.

Enkel glas woning vervangen door dubbel

Enkel glas vervangen door dubbel glas, slaapkamers, badkamer, keuken

Krassen uit glas halen

Krassenuit glas halen

Beschadigingen aan glas repareren

Aan de achterzijde van de woning is iemand met een slijptol aan de gang gegaan alleen met de vonken richting het glas. Nu zitten er allemaal brand plekjes in het glas vrij oppervlakkig. Is dit behandelbaar? Het gaat om 2 grote schuifdeuren en een ruit van 80 cm x 2,5 m. Graag hoor ik van u.

Lek dubbelglas vervangen

Het raam op de zolderverdieping is lek. Ik zou deze graag vervangen. Ook het raam in de keuken is door ijzer fragmenten - ontstaan bij de verbouwing- beschadigd. Tenslotte zou ik het laatste raam op de 1e verdieping willen voorzien van dubbelglas.

Glasruit tijdelijk eruit voor een verhuizing

Glas van 180 centimeter x 180 centimeter moet er uit worden gehaald in verband met een bank die niet door de voordeur past! Dubbel glas (180 x 180 cm) moet er uit worden gehaald en weer terug worden gezet worden.