Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen:

Lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen

Onze (glazen) aluminium serre van 23 jaar oud lekt op twee plaatsen.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen uit heel Nederland:

Lekkage in dubbel glas repareren

In een appartementen complex (2x 5 hoog) hebben wij aan de voorzijde een aantal lekkende dubbelglasramen. Grote en kleine. Daarnaast is bij veel ramen (ook die nog geen condens tussen de ruiten hebben) te zien dat het rubber niet meer goed aansluit. En tot slot hebben wij aan de achterzijde nog enkele enkelglas ramen. Die zouden op kosten van de eigenaar vervangen kunnen worden. De lekkende ramen voor zijn voor de VvE. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik uitga van een bezoek aan de flat vooraf.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Eind 2019 hebben we een serre laten plaatsen. We hebben veel problemen. Er komt vocht en vuil naar binnen. De ramen zijn elke dag nat (zomer en winter); de druppels hangen er aan. Het lijkt alsof de rubbers waar het glas op rust, niet groot genoeg zijn. Het lijkt alsof er een open verbinding naar buiten is. Beneden in de hoeken is het ook nat, dus we vragen ons af of de afwatering wel goed is. We vragen ons af of de constructie überhaupt goed is en of de serre wel goed geplaatst is. De serre is maximaal 3 bij 3 meter. De afmetingen van de ruiten weet ik niet, maar het dak is in ieder geval in 3-en verdeeld.

Lichtstraat vernieuwen

Mijn bestaande lichtstraat bestaat uit zes ruiten (schuin) in metalen sponningen. Alle ruiten moeten vernieuwd worden. De zijwangen van de lichtstraat moeten vervangen/beter geïsoleerd worden. Ergens bij de aansluiting van de lichtstraat aan de muur zit een lek, waardoor ik binnen af en toe lekkage heb. Een offerte maken zonder het te hebben gezien lijkt me onmogelijk, ook al geef ik maten op. En omdat het lekt is het een klus die binnen zeer afzienbare termijn gedaan zou moeten worden.

Renovatie van een hardhouten serre

Ik heb een harthouten serre van 5 bij 3 meter, met isolatieglas. Ik heb momenteel op een paar plekken houtrot en er is ook lekkage. Ik denk dat de goot overloopt en het water ergens achter de goot naar binnen slaat. Er zijn 2 ruiten lek en ik wil ook de rubbers laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Ik wil de reparatie op korte termijn laten uitvoeren als dat mogelijk is.

Dubbel glas vervangen

Ik wil, in verband met "lekkage", 2 stuks dubbel glas laten vervangen in de keuken op de begane grond. Een vast raam van 71 cm breed en 137 cm hoog en een draairaam van 81.5 breed en 130 cm hoog. (Deze maten zijn afkomstig van de levering van de oude ruiten). De kozijnen zijn van hardhout. Het huidige glas is 4-6-4 mm. Geen schilderwerk. Het gaat alleen om het vervangen van het glas, de kozijnen mogen blijven.

Raamkozijn met houtrot repareren

IK heb een rot raam op de slaapkamer. Betreft niet het kozijn maar het gedeelte van het raam dat openslaat naar buiten. De afmetingen van het raam zijn 73.5 cm breed en 86 cm hoog 3 cm dik. Hierin zitten twee ruiten van enkel glas afmetingen hiervan zijn 29 cm breed en 75 cm hoog. Volgens mij is het gemakkelijkst het raam in zijn geheel te vervangen. Aangezien het hout doorgerot is zou ik dit zo spoedig mogelijk uitgevoerd willen hebben in verband met mogelijk lekkage. Heeft u hiervoor tijd en kunt u hiervoor mij een offerte doen toekomen?

Ruiten vervangen door isolatieglas

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1955. Er is door de vorige bewoners gedeeltelijk dubbel glas geplaatst, maar dat is inmiddels 30 jaar oud en er is hier en daar lekkage in die ruiten. Wij willen graag onze woning laten beoordelen en advies ontvangen voor de vervanging van 2 hele grote ruiten, 3 kleine ruiten en 1 ruit in een deur. We willen ook advies over eventueel plaatsen van driedubbel glas. We ontvangen graag een offerte voor de diverse opties.

Lekkage aan serre verhelpen

Aan de achterzijde van onze woning en die van de buren is een geschakelde serre gebouwd. Tussen beide delen bevindt zich op het serredak een goot. In 2008 is de serre door de vorige bewoner van dit huis vernieuwd. Het dak heeft geïsoleerde ruiten die zijn geschroefd. Wij hebben lekkage aan de bovenzijde van de serre, bij de aansluiting met de buitenmuur, ter plaatse van genoemde goot. Er zit daar wel een stukje cement los, maar we kunnen verder geen oorzaak vinden. De buren hebben in hun serre geen lekkage. Graag laten wij de oorzaak van de lekkage opsporen en verhelpen.

Ruiten in Velux GGL-2 vervangen

Graag een prijs indicatie voor de vervanging van vier Velux GGL 2 ruiten. De ruiten bevinden zich op de eerste verdieping waar het schuine dak begint, de vervanging is nodig in verband met lekkage in de ramen. Graag een prijsindicatie voor het demonteren van de huidige ruiten en het leveren en monteren van de nieuwe ruiten.

Gevelbekleding vervangen en ruiten vernieuwen

Van de voorgevel is de gevelbekleding boven de erker verrot. Dit willen we laten vervangen door Keralit of kunststof gevelplaten. Op de foto is het te zien: de groene betimmering. In het dak van de serre zijn beide ruiten lek. Dit is gehard veiligheidsglas met aan de binnenzijde (tussen in) zonwerende folie (lichtgrijs getint). De afmeting van de ruiten is circa 160 x 106 cm. Dikte circa 5-6 mm. Tevens moet aan achterzijde van het keukenraam het glas worden vervangen vanwege lekkage: afmeting circa 188 x 91,5 cm.