Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser, hR++ glas leveren en plaatsen in 14 ramen, dak met polycarbonaat platen door glas vervangen, enkel glas vervangen door dubbelglas, voorzetraam plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam, ramen boven de binnendeuren vervangen (6 stuks), 3 Voorzetramen plaatsen, 4x Dubbelglas in velux ggl 3 dakramen vervangen, hondenluik in raam van dubbel glas laten plaatsen, voorzetramen plaatsen, putje in raam door steentje in buitenste deel dubbelglas van woonhuis, ventilatieroosters in bestaand dubbelglas raam maken, dubbelglas vervangen door dubbelglas HR+++ in kunststof kozijn, glas in twee velux dakramen vervangen, ventilatie plaatsen in een raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Bergen op Zoom:

Kattenluik in raam plaatsen

Kattenluik in een raam plaatsen.

Lekkage aan serredak herstellen

Bij hevige wind en regen hebben wij lekkage aan ons serredak, en dit zouden we heel graag willen herstellen. Het dak is 15 m2. We willen graag weten wat dit gaat kosten.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil graag dubbel glas laten zetten in mijn woning. de afmetingen zijn 1108 bij 1597 mm.

Ventilatierooster aanbrengen

Graag wil ik in een bestaand raam, bruto afmeting 75 x 235 =inclusief afmeting kozijn, van dubbelglas met hardhouten kozijn aan de bovenzijde een ventilatierooster willen laten aanbrengen. Om ruimte te maken voor bet nieuwe rooster zal het bestaande dubbelglas dus moeten worden ingekort. Graag een offerte met daarin een totaaloverzicht van alle werkzaamheden en een totaalprijs (materiaal, loonkosten, reiskosten en incl. Btw). Bouwjaar huis is 1994. Als er een veelvoud aan type roosters beschikbaar is dan graag een indicatieve prijs voor een 'goedkoop', 'middelmatig', en 'duur' rooster met korte uiteenzetting van verschil in kwaliteit/ voor- en nadelen. In principe is voor ons een standaard no-nonsense rooster die open en dicht kan voldoende. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Ruiten vervangen

2 ruiten van Allen ongeveer 1 meter breed en 2,50

Balkonbeglazing leveren en plaatsen

Het betreft het documentatie voor balkonbeglazing.

Glas in een binnendeur zetten

Ik wil graag glas in mijn toegangsdeur naar de bijkeuken i.v.m. slechte lichtinval daar. Ik weet niet goed of deze deur daar geschikt voor is en wat voor soort glas er in moet. Wel wil ik graag mat glas als dat mogelijk is.

Dual Scan SureFlap kattenluik plaatsen

Ik wil graag een Dual Scan Sureflap kattenfluisteraar plaatsen in een kantelkiepraam (hardhout) met dubbelglas. Het raam is 116 cm - 56 cm / type dubbelglas: Bitburger Thermo Bit. Diameter van benodigd rond gat is 220 mm. Vraag: kan in het raam van dubbel glas een ronde opening gemaakt worden of moet een nieuwe ruit geproduceerd worden voorzien van het gewenst gat. Wat zijn de geraamde kosten? Indien een nieuw raam met gewenste ronde opening geleverd moet worden wat zijn dan de kosten voor een nieuw raam en de bijkomende kosten voor het plaatsen?

Kattenluik in dubbelglas monteren

Ik wil graag een kattenluik laten monteren in een raam van dubbelglas. Hiervoor moet er een gat in het raam worden gemaakt. Graag een indicatie van de kosten voor het monteren van het luik en het maken van het gat.

Glas vervangen in de voordeur

Het betreft het vervangen van het glas van de voordeur in verband met beschadiging. De afmeting van het glas is : 70x50 cm, breedte x hoogte, figuurglas. Tijdelijk aan binnen- en buitenzijde houten planken geschroefd. Schroefgaten aan voor en achterzijde herstellen en opnieuw lakken. De deurafmeting is 93x211 cm.

Dubbelglas plaatsen

Het betreft het plaatsen van dubbelglas. De afmetingen van de 2 ruiten zijn 74,5 x 57 cm. Graag ontvangen wij een prijs inclusief en een prijs exclusief plaatsen.

Ramen van dubbelglas voorzien

Ramen op bovenverdieping en zolder voorzien van dubbel glas.

Dubbelglas ramen vervangen

1 breed 841 hoog 1379 m2 1.16 iso HR met gas 4-15-5 U- wrd 1.1 Dikte 24 1 breed 823 hoog 2019 m2 1.66 verder idem als boven + houten glaslatten zetten 1 bedrijf heeft offerte al gemaakt. Snepvangers te Bergen op Zoom.

We hebben op dit moment 2 dichte ramen ...

We hebben op dit moment 2 dichte ramen enkelglas en 3 ramen die open kunnen met enkel glas. Allen in hout. Deze willen we vervangen door dubbelglas. Breedte +/- 50, hoogte 3 keer +/-120 cm en 2 keer +/- 78cm.

Vervangen enkel glas door dubbel glas, ...

Vervangen enkel glas door dubbel glas, incl. plaatsen en afwerken. Maten zijn ongeveer (afwijking max 3%): 2x 72x132 cm tuindeuren 1x 66x199 cm bovenlicht vast 1x 56x134 cm keukendeur naar buiten 1x 54x65 cm bovenlicht bewegend 1x 75x105 cm raam bewegend 1x 66x117 cm bovenlicht vast

Dubbele beglazing in heel de woning. Op ...

Dubbele beglazing in heel de woning. Op de begane grond: voor en achter 2 grote ramen in de kamer. In de keuken: Deur en klein raam. Op de bovenverdieping voor en achter elk 2 ramen (in totaal 4)

2 woonkamerruiten van enkel glas ...

2 woonkamerruiten van enkel glas vervangen door dubbel glas. (ca 2 bij 2 m.) 1 openslaand raam omzetten in vast dubbel glas. (ca 50 bij 100 cm) 1 openslaand raam omzetten in een vaste decoratieruit. (ca 50 bij 50 cm)