Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor wtw-unit installeren:

WTW-unit installeren

Plaatsen van een nieuwe WTW unit stork 90-91. Leidingen zijn allemaal intact, gaat alleen om het plaatsen van een nieuwe unit. Woning uit 2006.
Onze klant uit Well (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wtw-unit installeren uit heel Nederland:

Warmtepomp plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Warmteverlies berekening geeft aan 4kW, woning wordt zeer goed geïsoleerd RC 8. Alleen beneden verdieping vloerverwarming rest onverwarmd / wtw unit en zonneboiler met thermische panelen .

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Ik heb een WTW unit die de foutmelding aangeeft E1/E2. Ik wil dit laten repareren

Brink Renovent HR WTW repareren

WTW unit geeft storingsmelding 'Onbalans' en dient hersteld te worden.

Brink Renovent WTW-unit repareren

Onze WTW van Brink Renovent bouwjaar 2006 geeft een foutmelding F5. Wat is uw advies: reparatie of een nieuwe plaatsen?

WTW unit StorkAir WHR 91 met foutmelding E1 repareren

Onze WTW unit StorkAir WHR91 geeft een foutmelding E1. Unit hangt er vanaf bouw huis dus sinds 2003. Ik wil graag een offerte voor de reparatie en direct ook reiniging van de kanalen in het huis.

WTW-installatie repareren

Mijn warmte terugwin unit van Bergschenhoek geeft een "storing aan de motor van de bypass" aan. Ik wil graag dat dit verholpen wordt.

WTW unit StorkAir repareren

De WTW (WHR-90/91R van StorkAir) geeft de foutmelding E2 (defecte fan aanvoer). Ik wil graag een offerte voor de reparatie en reiniging van kanalen en dergelijken.

Brink Renovent WTW-installatie repareren

Na het omhangen van de WTW unit is er niet goed gelet op de positie van de aan- en afvoerbuizen waardoor het nu waarschijnlijk verkeerd aangesloten zit blaast uit diverse ventielen en doet het, maar een stand schakelaar in de keuken werkt niet op de unit.

WTW onderhoud en kanaalreiniging

Ik wil een groot onderhoudsbeurt voor mijn WTW installatie. Het gaat om het reinigen van de unit en kanalen en het afstellen van de installatie.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Warmteterugwin unit StorkAir WHR 90 geeft storing type E1, mogelijk motor ventilator of voeding defect. Graag offerte voor storingsanalyse en reparatie tarief op uurbasis.