Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor nieuw glas in balkondeur en bovenraam plaatsen:

Nieuw glas in balkondeur en bovenraam plaatsen

Graag wil de ruit in mijn balkon/keukendeur laten vervangen door dubbelglas HR++. Evenals het bovenraampje, reeds beide voorzien van dubbelglas. Hiervoor ontvang ik graag een offerte Ik heb bijna altijd last van ernstige condens op beide ramen als ik uit de douche kom. Ik heb namelijk helemaal geen afzuiging daar. Ik wil graag dat dit voor de winterperiode is verholpen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw glas in balkondeur en bovenraam plaatsen uit heel Nederland:

Balkon ombouwen tot kamer

Aan de voorzijde van de woning hebben wij een balkon van ongeveer 8 m2 die wij graag willen gaan gebruiken als kamer. Er zal 1 zijkant gemetseld moeten worden en aan de voorzijde willen wij graag een kunststof kozijn laten plaatsen. Het glas in de oude gevel dient te worden verwijderd en hier willen wij een wand laten plaatsen. De balkondeur zal een entree worden voor de nieuwe kamer. De ruimte dient te worden afgewerkt en er is nog geen vergunning aangevraagd.

HR isolatieglas vervangen

Ik wil in ons appartement, vierde verdieping, het bestaande dubbelglas, 1986, vervangen door nieuw HR-glas. Het gaat om de keukenzijde, oosten, oppervlakte ongeveer 3 m2, balkondeur + raam ernaast, en een deel van de glaspui, zuiden, van ook ongeveer 3 m2.

Gebroken glas in balkondeur vervangen

Dubbel glas in balkon deur: het binnenste glas is gebroken

Kozijnen en deuren vervangen

Ik heb op dit moment in een groot deel van mijn woning al kunststof kozijnen en ramen. Alleen een keukenkozijn met balkondeur en een kozijn met stolpstel in de slaapkamer zijn nog van hout en voorzien van enkel glas. Ik overweeg om die te laten vervangen. Ik wil graag offertes ontvangen voor zowel hout als kunststof. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten. Ook wil ik graag overleggen of ik het kozijn met stolpstel misschien kan laten vervangen door een schuifpui of een pui met een kiep-kantelsysteem.

Enkele balkondeur op de eerste verdieping

We willen een nieuwe balkondeur laten plaatsen op de eerste verdieping, met dubbel glas. Een enkele deur, zoals een gewone buitendeur. Van hout met in de bovenste helft van de deur dubbel glas.

Balkondeur beter afhangen en isolatieruit en raamboompje vervangen

Ik heb op de 2e verdieping van mijn huis een balkondeur die ik wil laten repareren. Er zit een isolatieruit in die vervangen moet worden en er zit onder op de deur een raamboompje dat hersteld of vervangen moet worden. Ook moet de deur beter worden afgehangen. Nu loopt de deur aan tegen de zijkant van het kozijn en klemt enorm. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en het glas inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik wil de deur zodanig laten afwerken, dat ik deze zelf kan afschilderen.

Balkondeur met dubbel glas vernieuwen

Ik wil een nieuwe balkondeur met dubbel glas erin. De oude houten deur eruit halen en afvoeren. De nieuwe deur mag van hout zijn, of kunststof. Ik wil zo veel mogelijk glas in de deur hebben. Helder, dubbel glas. De maat is niet standaard: 78 x 211 of 212 cm. Graag maak ik met u een afspraak om hiervoor te komen kijken en een offerte te maken.

Balkon-, achter- en voordeur vervangen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1969 en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Wij willen daar graag een nieuwe dichte voordeur zonder glas en een achterdeur en balkondeur met glas laten plaatsen. We laten de deuren graag inmeten en willen graag wat voorbeelden van deuren om uit te kiezen. Het zou fijn zijn als u voor ons documentatie meebrengt. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Wij willen een kattenluik laten plaatsen in onze balkondeur met dubbel glas (afmetingen ongeveer 56 x 191 cm). Balkon is op de begane grond, maar hangt ongeveer een meter boven de grond.

Balkondeur vervangen

Ik wil mijn balkondeur laten vernieuwen. Het is een jaren '30 woning. Graag even komen opmeten. Het is een deur met veel glas van ongeveer 1 meter breed. Er moet een houten deur met dubbel glas voor teruggeplaatst worden.

Partners

Partners van Casius