Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in en suite deuren zetten:

Glas in en suite deuren zetten

We hebben net een nieuw huis gekocht en hier zitten ensuite deuren in (zie bijlage). Nu vind ik het glas wat erin zit niet mooi en wil ik graag over een tijdje veranderen. Ik heb het glas even opgemeten van kozijn tot kozijn en dat is 142,5 x 52,5 cm. Hier heb ik er dus 2 van nodig. Het liefste wil ik glas in lood zoals de bijlage, zonder teveel poespas en kleuren. Maar zo'n donkere rand vind ik wel weer mooi zoals op de afbeelding in de bijlage. Het is een binnen glas dus het hoeft geen sterk glas te zijn. Enkelglas is voldoende.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in en suite deuren zetten uit heel Nederland:

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.

Schuifdeuren met glas en zijpanelen monteren

Wij zijn op zoek naar stalen schuifdeuren met glas (en suite) voor in een nieuwbouwwoning. Het gaat om 2 deuren en totaal circa 280 cm hoog, die over de zijpanelen schuiven. Beide deuren en zijpanelen hebben 4 vlakken boven elkaar (Dudok). De totale breedte van de doorgang is 3379 cm volgens de bouwtekening. De verwachtte opleverdatum is december dit jaar, of januari 2018.

Strakke witte taatsdeuren plaatsen

Helaas zijn de originele schuifdeuren bij mijn en-suite niet meer aanwezig. Ik zou het graag op een moderne wijze willen oplossen met twee taatsdeuren die excentrisch gepositioneerd worden: met de as buiten het midden (bij 80 cm op ongeveer 20 cm) in verband met de diepte van de en-suite kasten. Deuren moeten dicht vallen of op 90 graden open blijft staan. De doorgang is ongeveer 1.60 meter. De deuren moet bovenop een afgewerkt vloer worden geplaatst. De deur zelf mag strak wit worden (Ral 2010) zonder glas.

Complete renovatie van een jaren '30 woning

Wij hebben een hoekhuis op het oog dat sinds de bouw weinig verbouwing heeft gekend. Het is nodig om: volledig te isoleren, dak, muren en dubbel glas alle leidingen vervangen (elektra, gas en water) riolering buiten is nog van gres (? ), die moet ook vervangen worden CV installatie aanbrengen kamer en suite plaatsen keuken, badkamer en toilet plaatsen 2 dakkapellen de woning is totaal ongeveer 110 m2 gehele woning verven (binnen- en buitenkant) en stucen Eventueel aanbouw zijkant en achterkant huis om het huis met de garage te verbinden. De garage zou dan een stuk extra krijgen van ongeveer 4 x 3 meter en de achterkant van het huis ongeveer 5,2 x 2 meter.

Ensuite indeling aanbrengen in een woning

We zijn van plan om in onze woning de kamer weer te laten voorzien van en-suite deuren met kasten en panelen. De plafondhoogte is 246 cm, de breedte 380 cm en de diepte van de ensuite-opstelling wordt 90 cm. We hebben reeds de schuifdeuren met glas in lood (2 x 90 x 215 cm), rails en vier zijpanelen (40 cm breed) evenals de twee panelen voor boven de doorgang (40 cm breed). Het glas van de deuren is al helemaal gerestaureerd maar de deuren en panelen dienen nog geschuurd en geschilderd te worden. We zijn op zoek na een timmerman die de kamer-ensuite met onze deuren kan opbouwen, kasten kan invoegen en alles kan afwerken. IKEA kasten plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. We laten de situatie graag even beoordelen, staan open voor uw advies en ontvangen een prijsindicatie.

En suite deuren herstellen

We hebben tussen de woonkamer en keuken en suite deuren met glas in lood. Onze hond heeft de hele stijl afgekrabd en kapot gemaakt, met name aan de onderkant is er een groot deel van de lijst helemaal weg. We zijn nu op zoek naar een timmerman die de deuren kan ophalen en in zijn werkplaats helemaal wil opknappen. We laten de deuren ook graag afschilderen. We laten de deuren graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Binnendeuren vernieuwen

We willen de binnendeuren laten vernieuwen. Drie of vier in eerste instantie. Standaard opdekdeuren waarvan 1 deur met glas. En één en suite deur. Woning uit 1998.

Ensuite deuren leveren en monteren

Graag laat ik en suite deuren leveren en plaatsen. Het dienen stalen deuren te worden met glas. De deuren zullen 2.60 meter hoog moeten worden en per deur 1 meter breed. Hiernaast komen er dan nog zijpanelen van 2.60 meter hoog en 1 meter breed.

Ensuite met schuifdeuren plaatsen

Ik wil een en-suite plaatsen in de jaren '30 stijl. De suite kan inclusief schuifdeuren maximaal 20 cm breed worden in plaats van een openslaande andere deur, tenminste als dit mogelijk is. Boven de schuifdeuren wil ik graag een kast met spotjes zichtbaar en toegankelijk van één kant. De doorgang waar deze en-suite wordt geplaatst is ongeveer 345 cm. Aan één kant van de en-suite willen we een werkplek/bureau creëren in het verlengde van een, waar mogelijk, smalle kast. De schuifdeuren moeten bestaan uit 6 of 8 ruitjes met doorzichtig glas.

Wandje isoleren tegen geluid

Ik wil mijn kamer laten isoleren, tussen mijn kamer en iemand anders zijn kamer is een ouderwetse tussenwand in de woonkamer met schuifwand met glas in lood. Het is het deel van een kamer en suite. Het betreft ongeveer 1.60 x 2 meter. Wat is er mogelijk qua geluidsisolatie?