Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in en suite deuren zetten:

Glas in en suite deuren zetten

We hebben net een nieuw huis gekocht en hier zitten ensuite deuren in (zie bijlage). Nu vind ik het glas wat erin zit niet mooi en wil ik graag over een tijdje veranderen. Ik heb het glas even opgemeten van kozijn tot kozijn en dat is 142,5 x 52,5 cm. Hier heb ik er dus 2 van nodig. Het liefste wil ik glas in lood zoals de bijlage, zonder teveel poespas en kleuren. Maar zo'n donkere rand vind ik wel weer mooi zoals op de afbeelding in de bijlage. Het is een binnen glas dus het hoeft geen sterk glas te zijn. Enkelglas is voldoende.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in en suite deuren zetten uit heel Nederland:

En suite herstellen in jaren dertig huis

In mijn jaren 30 huis wil ik graag de en suite herstellen met de volgende indeling: - Kamer en suite uitgevoerd in jaren 30 stijl met vlakke panelen en facetprofielen - Schuifdeurhoogte circa 240 cm - Schuifdeuren van heldere glas in lood ramen - Voorkamer - Geen kasten, vlakke wand met profilering rondom schuifdeur opening - Achterkamer - Half open kasten - Kastdiepte 30 cm binnenmaats - Kastopening circa 220 cm hoog - Plafond hoogte van de kamer 266 - Totale breedte van de kamer 285

Stalen schuifdeuren met zijpanelen plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij opzoek naar een afscheiding tussen woonkamer en keuken. Een soort en suite. De opening is 2760 mm breed en 2620 mm hoog. Na onze mening net te smal om met een kastenwand te werken waar de schuifdeuren invallen. Er blijft ook maar een doorgang van net geen 1400 mm over. Waardoor er veel lichtinval wordt geblokkeerd. Misschien dat een stalenwand met glas een optie is? Waarbij de opening in vieren wordt gedeeld en de middelste twee panelen schuifdeuren zijn. Elk paneel willen we verdelen in 4 vlakken met glas. Is dit mogelijk en wat is hier de richtprijs van? Met vriendelijke groet.

Glas in lood plaatsen in een deuren

Ik heb 2 oude en-suite deuren gekocht die zijn dicht, 249 x 83 cm. Wat zijn de kosten om die te voorzien van glas in lood voor ongeveer 180 x 60 cm, met een bepaald motief en dan gedraaid in de lengte?

Stalen taatsdeuren of schuifdeuren plaatsen

Voor een en-suite afscheiding in de woonkamer zijn wij op zoek naar 2 stalen taatsdeuren met een 4-vlaks verdeling. De totale breedte van de 2 deuren samen is 1500 mm en de hoogte is 2750 mm. We willen schuifdeuren of taatsdeuren van aluminium met een slank profiel en helder glas. We ontvangen graag uw productinformatie en een prijsindicatie voor beide opties.

Stalen schuifdeuren leveren en monteren

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van 2 'en suite' schuifdeuren van elk 120 cm breed en 260 cm hoog. Het gaat om stalen deuren met veel glas.

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.

Schuifdeuren met glas en zijpanelen monteren

Wij zijn op zoek naar stalen schuifdeuren met glas (en suite) voor in een nieuwbouwwoning. Het gaat om 2 deuren en totaal circa 280 cm hoog, die over de zijpanelen schuiven. Beide deuren en zijpanelen hebben 4 vlakken boven elkaar (Dudok). De totale breedte van de doorgang is 3379 cm volgens de bouwtekening. De verwachtte opleverdatum is december dit jaar, of januari 2018.

Strakke witte taatsdeuren plaatsen

Helaas zijn de originele schuifdeuren bij mijn en-suite niet meer aanwezig. Ik zou het graag op een moderne wijze willen oplossen met twee taatsdeuren die excentrisch gepositioneerd worden: met de as buiten het midden (bij 80 cm op ongeveer 20 cm) in verband met de diepte van de en-suite kasten. Deuren moeten dicht vallen of op 90 graden open blijft staan. De doorgang is ongeveer 1.60 meter. De deuren moet bovenop een afgewerkt vloer worden geplaatst. De deur zelf mag strak wit worden (Ral 2010) zonder glas.

Complete renovatie van een jaren '30 woning

Wij hebben een hoekhuis op het oog dat sinds de bouw weinig verbouwing heeft gekend. Het is nodig om: volledig te isoleren, dak, muren en dubbel glas alle leidingen vervangen (elektra, gas en water) riolering buiten is nog van gres (? ), die moet ook vervangen worden CV installatie aanbrengen kamer en suite plaatsen keuken, badkamer en toilet plaatsen 2 dakkapellen de woning is totaal ongeveer 110 m2 gehele woning verven (binnen- en buitenkant) en stucen Eventueel aanbouw zijkant en achterkant huis om het huis met de garage te verbinden. De garage zou dan een stuk extra krijgen van ongeveer 4 x 3 meter en de achterkant van het huis ongeveer 5,2 x 2 meter.

Ensuite indeling aanbrengen in een woning

We zijn van plan om in onze woning de kamer weer te laten voorzien van en-suite deuren met kasten en panelen. De plafondhoogte is 246 cm, de breedte 380 cm en de diepte van de ensuite-opstelling wordt 90 cm. We hebben reeds de schuifdeuren met glas in lood (2 x 90 x 215 cm), rails en vier zijpanelen (40 cm breed) evenals de twee panelen voor boven de doorgang (40 cm breed). Het glas van de deuren is al helemaal gerestaureerd maar de deuren en panelen dienen nog geschuurd en geschilderd te worden. We zijn op zoek na een timmerman die de kamer-ensuite met onze deuren kan opbouwen, kasten kan invoegen en alles kan afwerken. IKEA kasten plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. We laten de situatie graag even beoordelen, staan open voor uw advies en ontvangen een prijsindicatie.