Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Venlo of directe omgeving.

443 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: monumentenglas plaatsen, enkelglas ramen vervangen door dubbel glas ramen, openslaand raam vervangen op eerst etage, vier ventilatieroosters en badkamerraam vervangen, ventilatierooster in bestaand raam maken, thermopane met doorvoer voor airco leveren en plaatsen, glas in een paneeldeur vervangen, grote spiegel twee ophangen, spiegel van badkamermeubel vervangen, rubbers in kozijnen vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, rond gat maken in enkel glas raam voor doorvoer aircoslang en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Venlo:

Ruitjes vervangen van keukendeur

Ik wil mijn ruitjes van de keukendeur vervangen 28,5 bij 16 cm 12 stuks en de bovenste 3 zijn van de bovenkant afgerond. Zou graag willen weten wat dit kost met enkel glas en met melkglas

Dubbel glas in hardhouten buitendeur plaatsen

Ik heb op dit moment heb ik een hardhouten buitendeur waarin 13 (enkel glas) ruitjes zitten. Deze wil ik vervangen door dubbel (isolatie)glas uit één stuk. Wellicht is een andere (gebruikte, maar wel fatsoenlijke) deur met dubbel glas een goedkoper alternatief, waardoor deze alleen afgehangen en op maat moet worden gemaakt. Dit is ook een optie. Zie bijgevoegde foto's.

Dubbelglas laten plaatsen

Ik wil een compleet nieuw raampje laten plaatsen in het toilet omdat het niet goed geïsoleerd is en er veel toch doorheen komt. Maat is ongeveer H 71/ B 29 centimeter.

Kapotte enkelglas ruitjes vervangen

3 kapotte ruitjes vervangen in een doorlopend kozijn. Dit kozijn loopt door van de 1e naar de 2e verdieping. De ruiten zijn circa 35 bij 45 cm, enkel glas doorzichtig. De ruitjes bevinden zich in badkamer en toilet op 1e en 2e verdieping. Het gaat om een simpele oplossing, gezien op korte termijn de kozijnen vervangen worden.

Beschadigingen in / op ramen repareren

Wij hebben in de serre enkele ramen die wat krassen/steenslag vertonen. Het zijn ramen met een opp van 1. 2x2. 30 en dan 7 stuks.

Glas plaatsen in een koffietafel

Ik wil een glas in de koffietafel zetten. De afmeting zijn 1,11 cm bij 65 cm. 1cm Kunt u mij a.u.b. informeren hoeveel dat zou kosten.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil een sure flap kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen. Er moet dus een rond gat in het raam gemaakt worden.

Ramen leveren en inzetten

Dubbel glas leveren en plaatsen. 8 stuks van 310 x 340 mm. 1 x 540 x 530 mm. 2 x 770 x 1040 mm. HR ++ glas met 15 mm gasgevulde spouw (U=1,1 W/m2K).

Glas voordeur vervangen

Beveiligingsglas in de voordeur of inbraakwerend glas in de voordeur leveren en plaatsen. Afmeting: 2 x 60 bij 70 cm. Graag advies/mogelijkheden en offerte.

HR glas ruit vervangen

Ruit HR 196 x 92 cm vervangen.

Voordeur pui renovatie

De voordeur zit in een houten pui van 3 bij 2.40 meter, links en rechts van de voordeur zitten ruiten. Ruiten dienen vervangen te worden door HR++ isolatie glas. In de voordeur zit ook een ruit, de sponning is echter minder diep, de dikte hier zal hooguit 4 mm glas + 6 mm sponning + 4 mm gl = 14 mm zijn, afmeting 325 x 1595 mm. Overige ruiten worden in pui geplaatst met sponningen van 15 x 43 mm hierin kan 6 mm glas + 9 sponning + 4 mm glas = 19 mm dik. Afmetingen: 3 stuks 6-4 490x2320 en 1x 6-4 530x2320 deze staan rechtop. Boven de deur zit een ruit van 1 keer 6-4 930x330. Graag offerte 1x met verwijderen van oud glas en leveren van nieuwe glaslatten. Ook offerte indien ik zelf het oude glas verwijder. In bezit van waardebon isolatieglas geldig tot 8-3-2011.

Dubbelglas plaatsen

Het plaatsen van dubbelglas op slaapkamers en zolderkamer. 2 74,5-133cm 1 49,5-133cm 2 75,5-116,5cm 1 42,5-124,5cm 2 49-129cm 124,5cm