Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Sittard of directe omgeving.

442 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Sittard:

Kattenluik in dubbelglas

Ik had graag een offerte voor het inbouwen van een kattenluik in dubbel glas.

Kattenluik laten maken

Graag willen wij een kattenluik laten plaatsen in een raam van ongeveer 30cm breed en 270cm hoog naast de achterdeur. Wij vinden het zwevende effect van deze manier van plaatsen erg mooi! Graag zijn wij op zoek naar een ervaren vakman die deze klus al eens heeft gemaakt. Het betreft dubbelglas.

Vast raam vervangen door vast raam met dauerluftung

Ik wil een vast raam vervangen door een vast raam met dauerluftung. De dauerluftung met de grootste capaciteit mogelijk over de gehele breedte van het raam. Het is een houten kozijn met de afmetingen 1760 x 1420 mm. Het betreft dubbel glas HR++.

Glaszetten met dubbelglas

Vervangen enkel glas voor dubbel glas HR++ met ventilatierooster(s) voor een 2 onder 1 kap woning (begane grond). Het gaat om 4 ruiten. Indicatie afmetingen: 1: Breedte: 0,87 x Hoogte 0,41 m; 2. Breedte: 1,06 x Hoogte 1,12 m; 3. Breedte: 1.06 x Hoogte 1,12 m; 4. Breedte: 2,17 x Hoogte 0,40 m. Het zijn houten kozijnen. Ruit 1 en ruit 3 zijn nu openslaande ramen maar die vervallen in de nieuwe situatie. Indien mogelijk het ventilatierooster in raam 4 plannen.

Raam in hardhouten raamkozijn vervangen

Vervanging van mijn badkamer raam. Maten H 167 x B 67. Nu heb ik zo'n schuif grill er boven (luft iets). Heb nu hard houten kozijnen. Zou graag een tilt raam willen hebben maar advies is heel welkom.

Enkel glas door HR++ glas vervangen

We willen graag het enkel glas in de kelder laten vervangen door HR++ glas. Het betreft de volgende ramen: 72 x 53 (x2) 80 x 65 (x2) 40 x 53 (x2) 59 x 84 (x1) Het glas is nog niet aangeschaft. De klant wenst dat de levering in de offerte wordt meegenomen.

HR++ isolatieglas met ventilatierooster

Het betreft het leveren en plaatsen van 2 keer HR ++ isolatieglas inclusief ventilatieroosters. De afmetingen zijn 0.54 cm bij 1.62 meter.

Glas plaatsen

In een raam dubbel glas plaatsen Het goedkoopste glas. Afmetingen 710x2065 mm. Dit is de glasmaat waar je doorheen kunt kijken, zonder de randen.

Glas eruit halen en terugzetten (2 maal)

Heb een (paar) goede glaszetter(s)nodig. Door schade aan de parketvloer in de woonkamer moet deze helemaal leeg. Onze 3-zits bank past niet door de deur. Zodoende moet het raam aan de achterzijde vewijderd worden, zodat de bank naarbuiten kan; daarna het raam weer terug. Wanneer de vloer na enige dagen klaar is. Moet alles nogmaals herhaald worden. Wil en kan iemand deze klus klaren? Gaarne zsm een opgave van de kosten, liefst per email. Zodat ik de vezekering hierover kan inlichten. Met het uitvoeren van de klus wachten we tot het voorjaar, dan is de buitentemperatuur hoger (verwarming moet er nl. ook uit).