Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dak met polycarbonaat platen door glas vervangen:

Dak met polycarbonaat platen door glas vervangen

Wij willen graag polycarbonaat platen door glas vervangen bij onze terrasoverkapping van 5 x 3 meters. Het gaat om 5 platen. Oude platen graag afvoeren.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak met polycarbonaat platen door glas vervangen uit heel Nederland:

Overkapping schoonmaken

Ik wil graag onze overkapping van de veranda laten schoonmaken. Het gaat om een polycarbonaat dak van 5 x 3,5. Woonplaats Zwolle.

Serredak vernieuwen

Wij hebben momenteel een serre waarvan wij het dak (3 x 3,5 meter) aangepast willen hebben. Het huidige dak is een licht hellend dak van polycarbonaat. Wij gaan de serre dagelijks gebruiken willen de serre daarom verbouwen. Hierbij dient het dak ook vervangen te worden. Wij zouden graag een goed advies willen ontvangen aan de hand van onze wensen. Al naar gelang of onze wensen uit te voeren zijn ontvangen wij dan ook een offerte voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden.

Kunststof serredak vervagnen

Serredak ca 20 m2, opgebouwd uit 5 platen van 400 x 100 cm. Onderbouw: 6 houten balken waarop ze rusten. Polycarbonaat met hoge isolatiewaarde. Platen gemonteerd tussen als-strips. Door ouderdom beschadigingen en hier en daar lekkage. We willen het hele dak vervangen, incl. alustrips. Op het dak rust een elektrisch uitschuifbaar zonnescherm. Deze moet gedemonteerd en weer gemonteerd worden.

Polycarbonaat dak serre vervangen met nieuwe platen

4 polycarbonaat platen vernieuwen ivm schade cq ouderdom. De veranda is ongeveer 3 bij 3 mtr.

Polycarbonaat serredak vervangen en eventueel constructie aanpassen

Ons serredak is aan vervanging toe. Platen zijn polycarbonaat. Breedte serre circa 170 cm Lengte circa 270 cm Er zitten nu lichtspotjes in en het dak kan open, dit gebruiken wij niet. We willen een nieuw dak wat onderhoudsvriendelijk is. Wellicht zijn er nog andere opties/mogelijkkheden

Vervangen polycarbonaat dakplaten serre

Aanbouw aan de achterzijde van de woning heeft dak met polycarbonaat platen. Deze platen dienen allemaal te worden vervangen inclusief alle profielen/ strips afdichting e.d. Zodat het dak weer waterdicht is. Profielen lekken en platen zijn beschadigd door hagel o.a. Aan 1 zijde buren... hun dak aanbouw is iets over mijn dak heen gelegd. De rest van het dak is vrij. Dak is 5 platen breed + stukje van 20 cm breed. De platen zijn 125 cm breed en 3/3,5 lengte. ( standaard) dubbele kanalen Kleur doorzichtig melk. Graag een all-in offerte. (materialen, arbeidsloon, afvoeren en aanbrengen)

Expertise en uitvoering veiligheid en isolatie dak van serre

We hebben reeds een dichte serre, gebouwd door vorige eigenaren. We hebben twijfels over veiligheid en isolatie van het dak. Nu 14 platen enkel glas met golvende kanaalplaat erover. Graag uw expertise. Misschien 14 sterke isolerende polycarbonaat platen er tussen? Graag snel advies, uitvoering in de lente.

Polycarbonaat platen vervangen van serredak

Ik wil de oude polycarbonaat platen (1,6) vervangen voor nieuwe beter geïsoleerde polycarbonaat platen (2,5) omdat de platen dikker zijn moeten ook de aansluitingen vervangen worden. Lengte dak 3.5 meter breed ongeveer 5.70 meter breedte spanten 125 cm. Hoogte serre: 2.5 meter. Afvoeren is niet nodig, locatie is goed bereikbaar voor de vakman.

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Het gaat om vervanging van bestaande polycarbonaat dak inclusief rubbers en dergelijke. Is in totaal 15 m2, oud materiaal ook graag afvoeren.

Dak van terras vernieuwen

Met de storm is het dak van het terras beschadigd en moet het vernieuwd worden. zou u mij een offerte kunnen doen toe komen? met materiaalkosten, arbeid en verwijderingskosten. Het betreft een terras van 4 bij 6 meter. Dak is van polycarbonaat op een houten frame. Ik hoor graag van u.