Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Maastricht of directe omgeving.

1293 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, vast raam vervangen door draai-kiep raam, lekkage in dubbel glas repareren, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, doorvoer door dubbel glas laten maken, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen ruit, raam in voordeur maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Maastricht:

Dak met polycarbonaat platen door glas vervangen

Wij willen graag polycarbonaat platen door glas vervangen bij onze terrasoverkapping van 5 x 3 meters. Het gaat om 5 platen. Oude platen graag afvoeren.

Glazen vervangen

Ik wil graag 3 stuks glazen bovenlichten vervangen door nieuw helder glas.

Plexiglas plaatsen langs de trap tegen de muur

Onze trap (13 treden) is bekleed met stof, nu wil ik aan 1 kant de muur bekleden met melk-plexiglas zodat het goed schoon te maken is met een doek. Hoogte circa 60/80 cm lengte is circa 4 meter. Het gedeelte onder de leuning tot aan de rand van de trap.

Sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen graag een kattenluik laten plaatsen in een dubbelglas ruit van een achterdeur. Wij hebben het kattenluik al gekocht (sureflap). Het gaat dus om een glas met gat te maken en de sureflap monteren. Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is.

Cementsluier van ruiten verwijderen

Bij enkele verdiepingen van een appartementencomplex in Maastricht dient cementsluier op de ruiten verwijderd te worden. Het appartementencomplex bestaat uit 98 appartementen. Het gaat om ongeveer 20 stuks die last hebben van cementsluier.

HR++ glas leveren en plaatsen

Het huidige dubbel glas vervangen door HR++ glas. Het betreft 10 ramen waarvan 4 ramen met ventilatierooster. Ongeveer 7.50 m2 totaal. Houten kozijnen nu. Afmetingen bij benadering: 105 x 144 (2x), 90 x 178, 43 x 146, 30 x 134, 102 x 44, 89 x 77, 90 x 70, 44 x 80, 34 x 63 cm.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Heer/mevrouw, We willen graag in een raam een kattenluik plaatsen. Toegevoegd een foto van het raam. Het luik willen we graag in het kleine raam onderaan naast de deur. Omtrek is ongeveer 84 x 58 cm. Wat zijn de kosten hiervan en hoe gaat dit dan in het werk?

Glaspaneel met barst repareren

Ik heb een barst in 1 van de glaspanelen van de uitbouw. Ik wil dat de barst minder opvalt en/of gerepareerd kan worden. Het is dubbelglas en het betreft de onderste laag.

Raam tijdelijk verwijderen in verband met verhuizing

Wij gaan eind maart verhuizen en zoeken nu een glaszetter die onze woonkamerruit van 110 x 120 cm er even kan uithalen, zodat we de bank naar buiten kunnen brengen. Na 5 minuten kan de ruit weer worden teruggeplaatst. Het gaat om een isolatieruit in een kunststof kozijn op de begane grond, aan de voorkant van onze woning. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

WC raam vervangen

WC raam vervangen 36.7 cm bij 36.7 cm. Wij willen deze vervangen in HR++. Zou de offerte via de mail gestuurd kunnen worden?

Kattenluik in een schuifpui monteren

Zou het mogelijk zijn om een kattenluik in dubbel glas te plaatsen in een schuifpui. Wat gaat dat kosten?

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Is het mogelijk een kattenluik in mijn raam dubbelglas te plaatsen?

Gebroken veiligheidsglas in de schuurdeur vervangen

Graag offerte voor het leveren en plaatsen van het veiligheidsglas in onze schuurdeur. Er zit een ster in de ruit, waardoor de ruit vervangen moet worden. Maat van het glas is 70*90 cm (standaard maat in begin jaren 80).

Kapotte ruit vervangen

Vervangen kapotte ruit slaapkamer, houten raamkozijn. Afmeting 1,43 m hoog en 0,64 m breed.

Kapotte ruit vervangen in houten raamkozijn

Vervangen kapotte ruit houten raamkozijn. Enkel glas afmeting 1,43 m hoog en 0,64 m breed.

Dubbel veiligheidsglas plaatsen

Het gaat om een groot tuinraam dat in twee delen horizontaal gesplitst is. Houten kozijn. Breedte is 3.77 x 42 cm de bovenste en 191 cm, onderste, hoog. Beide dubbel glas. Omdat het raam vanaf de grond is, denk ik aan veiligheidsglas in het onderste raam.

Iets verzinnen zodat 's nachts minder lawaai door enkelvoudige ruit komt

Ik ben op zoek voor advies/uitvoering van de volgende klus: In mijn nieuwe huis wil ik mijn (enkelvoudige) raam meer buiten geluid laten tegenhouden. Ik heb foto's van het raam meegestuurd. Het is alleen van belang om het geluid 's nachts te dempen: Dus een constructie waarbij ik geluiddempemde, ondoorzichtige materialen, er voor zet in de nacht en het overdag weer verwijder is prima. Of dat voor dit doel rockwool, polyether (al dan niet met pyramide structuur), piepschuim/tempex, een oude matras of speciaal geluidwerend materiaal moet zijn weet ik niet; suggesties zijn welkom. Een andere optie is natuurlijk om een voorzetraam te bevestigen (ofwel permanent ofwel met een soort klik/magneet sluiting).

Deur voorzien van dubbel glas

Onze deur en aangrenzend paneel voorzien van dubbel glas (HR++). Glas moet ondoorzichtig zijn, dus bijvoorbeeld melkglas. Deur bijschaven en plaatsen tochtstrips rondom. Maten: Deur heeft 2 smalle ramen: ieder 31,5 cm breed en 111,5 cm hoog (beide gemeten van afdek-lat tot afdek-lat, dus inclusief). Afdeklatten zijn ca. 1,5 cm breed. Naastgelegen paneel 1 raam: 62 cm breed en 123 cm hoog (beide inclusief afdek-lat).