Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor diepe kras uit glas verwijderen:

Diepe kras uit glas verwijderen

Beschadigd raam door met een schuurmachine op het glas heeft geraakt. Ik heb met het schuren het glas geraakt van een schuifpui. Ik krijg het niet eruit met polijsten. Kunt u een diepe kras eventueel eruit krijgen? Het betreffen zo'n 2 plekjes van elk 20 cm ongeveer.
Onze klant uit Haelen (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diepe kras uit glas verwijderen uit heel Nederland:

Trap renovatie door opschuren en lakken

Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in de beukenhouten traptrede is een vrij diepe kras ontstaan. De werkzaamheden zullen zijn: ontdeuken, bijwerken en vervolgens de gehele opschuren en lakken. Tot 2 juni a.s. ben ik telefonisch niet bereikbaar.

Kras in schilderwerk herstellen

Reparatie diepe kras boven lichtschakelaar woonkamer. Muurverf 910 Sigma. Totale muur is ongeveer 1 x 3 meter.

Laminaatvloer repareren

Met een zwaar meubel te verzetten heeft mijn man en dikke kras van ongeveer 50 cm en kleine krasjes op de vloer gemaakt, dit is een hele diepe kras met de gehele kleur van laminaat er vanaf. Zou dit gerepareerd kunnen worden en zo ja, wat zal dit gaan kosten? Het laminaat is al ouder dan 10 jaar. Wat zou het kosten om iemand te laten komen kijken of schade wel te herstellen valt?

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Krassen in glas herstellen van een openhaard

Op ruitje voor openhaard zitten 'schuurplekken' over vijf bij 15 cm. Wens is dit te polijsten. Op glazen raam woning zit een lelijke mm diepe kras van 15 cm lang. Ook wens deze te herstellen.

Lamelvloer vervangen

Midden op vloer (Visiogrande Sandstone White, nog geen twee jaar oud) zit in een lamel een lange diepe kras. Ik wil lamel (60x28 cm) laten vervangen. Daarvoor moet ong 24 m2 verwijderd en opnieuw gelegd worden. Een aantal nieuwe lamellen heb ik nog in bezit.

Kras in laminaatvloer repareren

Met het inbouwen van onze vaatwasser heeft de inbouwer een kras op ons laminaat gemaakt, nu willen wij dit gerepareerd hebben kunt u ons laten weten wat de kosten daarvan zijn? Het is geen diepe kras, maar hij stoort mij ontzettend dus wil ik het gemaakt hebben. Er zijn geen nieuwe laminaatplanken meer aanwezig.

Reparatie gevel

In onze bakstenen buitenmuur is een diepe kras van een meter of vijf. Graag hadden we een vrijblijvende offerte om dit te repareren. Voor verzekering, indien vergoed gaat de klus door.