Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Geleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Geleen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Geleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Geleen of directe omgeving.

245 klanten uit Geleen bevelen een bij Casius in Geleen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Geleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: monumentenglas plaatsen, enkelglas ramen vervangen door dubbel glas ramen, openslaand raam vervangen op eerst etage, vier ventilatieroosters en badkamerraam vervangen, ventilatierooster in bestaand raam maken, thermopane met doorvoer voor airco leveren en plaatsen, glas in een paneeldeur vervangen, grote spiegel twee ophangen, spiegel van badkamermeubel vervangen, rubbers in kozijnen vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, rond gat maken in enkel glas raam voor doorvoer aircoslang en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Geleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Geleen:

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Ik wil graag een raam dubbel hr++ vervangen laten door een raam met een kattenluik ingebouwd. Het raam is ongeveer 215 x 220 cm. Wat kost dit ongeveer?

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

We zoeken een glazenzetter die het dubbele glas van onze glazen deur (zo’n 75x230) kan vervangen door dubbel glas met een gat ten behoeve van een kattenluik. Het werk moet op de begane grond plaatsvinden.

Glasplaten voor serredak leveren

15 x 3500 x 765 mm Van alle panelen een kopse zijde geslepen de 765 mm zijde. Mvg RVM bouwtechniek

Veiligheidsglas in de tuindeur vervangen

Het vervangen van veiligheidsglas in de tuindeur. Het stuk glas is ongeveer 70 cm breed en 120 cm hoog. Er is een foto beschikbaar.

Dubbelglas leveren en monteren

Ik heb een kozijn in de woning waar ik zelf 3 ramen in wil gaan monteren. Ik ben op zoek naar een vakman die deze ramen op maat kan leveren. Het gaat om ramen gelaagd met een stratophone 2940. De afmetingen zijn als volgt: de spouw breedte/dikte is 15 mm, breedte van de ruiten is 338 mm en de hoogte is 994 mm.

Lekkend dubbelglas raam vervangen

In een dubbelglas raam met aluminium kozijn, afmeting 115 x 155 cm, bevindt zich veel condens en vuil. Het glas is dus lek en moet vervangen worden. Het zit op de 1e verdieping, in de schuifpui naar het balkon. In verband met bereikbaarheid vanwege werk, liefst 's avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur bellen.

Glas-in-lood zetten in bovenlichten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen met glas-in-lood in onze woning. Helaas heeft de vorige eigenaar er in de tijd dat hij er woonde de ramen eruit gehaald maar wij willen er graag weer glas-in-lood in laten zetten. Het gaat om 5x bovenramen: - 2 raampjes boven de deuren, afmeting ongeveer 75 x 35 cm; - bij de erker is een raam van 130 x 35 cm en twee van 55 x 30 cm. A.u.b. bellen na 12.00 uur.

Plaatsen dubbelglas

Heb nu enkel glas in het voorraam en wil daar dubbel glas laten plaatsen. Eventueel met uitfreezen van kozijn. Betreft kozijn van 1.50 bij 1.30 meter. Ook het leveren van het glas.

Dubbelglas vervangen (ruitbreuk)

Normaal dubbelglas vervangen. Hoogte 158 cm en breedte 147 cm.

Jaren 30 woning geheel voorzien van ...

Jaren 30 woning geheel voorzien van glas-in-lood ramen. Omwille van energie besparing willen wij het glas-in-lood glas isoleren door middel van voorzet ramen of het glas-in-lood in dubbelglas plaatsen. Wij krijgen de sleutel half augustus.

Van 1 raam 2 maken, met dubbele ...

Van 1 raam 2 maken, met dubbele beglazing.