Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor voorruit van een aquarium vervangen:

Voorruit van een aquarium vervangen

Ik heb een juwel Rio 400, een aquarium. Daar wil ik de voorruit van laten vervangen. De totale maat van de ruit is 160cm x 60cm x 65cm. Graag even komen kijken van tevoren. Ik wil weten of dit mogelijk is en wat de kosten zouden zijn.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorruit van een aquarium vervangen uit heel Nederland:

Ruit van aquarium vervangen of polijsten

Aquarium van 2 meter bij 70 voorruit vervangen of polijsten als dat mogelijk is..

Aquariumglas polijsten

Ik wil de voorruit van mijn aquarium krasvrij laten maken. Enkele kleine en iets grotere krassen. Ruit is 130x60 maar niet overal zitten krassen.

Glas van het aquarium laten polijsten

Het gaat om de voorruit van een aquarium bij een klant van ons. De ruit is 250 x 80 cm en heeft 1 flinke kras aan de binnenzijde van 15 cm. Verder in de onderste 10 cm diverse kleine krassen. Het aquarium gaat binnenkort leeg en is alleen van binnenuit te bereiken. Mocht het niet te polijsten zijn (maar ik denk het wel), dan mag het glas eventueel in overleg met de klant worden vervangen.

Glas in het aquarium vervangen

Een nieuw aquarium gekocht maar is helaas gestuiterd, voorruit moet vervangen worden. Aquarium 100 x 50 x 54 akva stabil

Krassen uit een aquarium polijsten

Ik wil graag krassen uit mijn aquarium laten polijsten. Het gaat om een Juwel Vision 450 met een gebogen voorruit. Is het mogelijk om de voorruit aan de binnenzijde krasvrij te polijsten? Het aquarium is nu nog niet leeg, maar daar kan ik voor zorgen.

Krassen uit een aquarium verwijderen

Ik heb een 130cm aquarium waar nog al wat krassen in de voorruit zitten deze zou ik er graag uit laten halen

Glas in aquarium repareren

Ik zou graag een offerte ontvangen van het vervangen van een voorruit en een zijruit; de maten zijn voorruit 200 x 60 cm en zijruit 50 x 60 cm. Ze zijn niet gebarsten, maar zitten vol krassen.

Glas van het aquarium laten polijsten

Ik heb een aquarium van 200 x 60 x 50 cm. In de voorruit zitten een paar vervelende krassen, kunnen deze weg gepolijst worden?

Krassen uit een aquarium polijsten

Ik wil graag enkele krassen uit mijn aquarium laten polijsten. Het gaat om een Juwel Vision 450 met een gebogen voorruit. Is het mogelijk om de voorruit aan de binnenzijde krasvrij te polijsten? Het aquarium is schoon en leeg. De afmetingen zijn 150 x 60 cm.

Glas in het aquarium polijsten

Ik wil graag het voorruit van mijn aquarium (juwel trigon 350) laten polihsten/krasvrij laten maken. Er zitten nu wat verschillende goed zichtbare krassen op. Ik zou graag willen weten of dit te reapareren is en wat de kosten hiervoor zijn.