Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Haren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Haren heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Haren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Haren of directe omgeving.

261 klanten uit Haren bevelen een bij Casius in Haren aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Haren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raamventilator plaatsen, ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Haren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Haren:

Raam er tijdelijk uit voor een bank

Ik wil een raam van 110x149,5 cm op de 1e verdieping er even uit. Bank (2 delen) en kast er in (via stelling) en bank (2 delen) er uit. Raam weer terug plaatsen. Reacties bij voorkeur per e-mail.

Dubbelglas tijdelijk eruit halen voor verhuizing

Ik wil tijdelijk ons dubbele HR++ glas eruit halen i.v.m. verhuizing.

HR++ glas laten zetten

Wij hebben een huis gekocht waar wij graag boven de enkele ramen willen laten vervangen voor HR++ ramen. Is het mogelijk dat er iemand van jullie bedrijf op vrijdag 12 februari komt kijken wat dit gaat kosten en een offerte op maakt? Dan hebben wij namelijk alvast 1 dag de sleutel tot onze beschikking. Wij weten nu de exacte afmetingen nog niet van de ramen, het gaat om 3 slaapkamers en de zolderruimte. Het huis staat in Haren.

Kapotte dubbele beglazing vervangen

Op de begane grond aan de straatzijde zijn 2 kapotte dubbele beglazingen van beide 160 x 140 cm. Deze vervangen door goedkope dubbele ruiten. De klus is niet urgent.

Plaatsen dubbel glas slaapkamers

Betreft het vervangen van enkel glas door dubbelglas bij 3 ramen op slaapkamers op 1e verdieping. Afmetingen van de ramen, bij benadering: 165x128 cm - 1x (vast raam) 82x117cm - 2x (uitzetraam) Betreft leveren en plaatsen van het dubbele glas.

Ruit dubbelglas vervangen

Er is een ruit van ons clubhuis gesneuveld. Het gaat om dubbelglas, waarvan de binnenste ruit is gebroken. De ruit is ongeveer 1 bij 1.5 meter.

het gaat om 5 ramen op de ...

het gaat om 5 ramen op de bovenverdieping van een jaren-70 tussenwoning die ik wil laten voorzien van Hr+ dubbelglas. de ramen zijn ca 152 cm hoog en 80 cm breed.