Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor isolatieruiten vervangen:

Isolatieruiten vervangen

Ik wil graag 3 isolatieruiten laten vervangen omdat die lek zijn. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond met de afmeting circa 90 x 200 cm. Verder is er een dakraam van ongeveer 80 x 120 cm op de zolderverdieping waar een nieuwe isolatieruit in moet. In alle gevallen wil ik er HR+ isolatieglas in laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Een bezoek om alles nog even goed in te meten stel ik op prijs.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatieruiten vervangen uit heel Nederland:

Dubbelglas vervangen voor HR++

Ik wil 3 isolatieruiten laten vervangen op de benedenverdieping van ons huis. Het gaat om 1 ruit in een kunststof kozijn en 2 ruiten in houten ramen. Ik wil er graag HR++ isolatieruiten in laten plaatsen. Ik laat de ruiten hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Renoveren van een slaapkamer

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning op de 1e verdieping een slaapkamer van ongeveer 15 m². We willen die ruimte helemaal laten opknappen. Er is nu een houten kozijn met 2 openslaande ramen en daartussen een vaste ruit. We willen dat kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en in het midden een vaste isolatieruit. Er moet ook een latei worden vervangen en er is ook wat werk te verrichten aan de het metselwerk. Bij de draaikiepramen willen we horren en in de isolatieruiten willen we Luxaflex en bovendien een warmtewerende coating. We willen verder een boeiboord laten vervangen door Trespa. Aan de binnenzijde van het platte dak willen we isolatie en een gipsplafond laten plaatsen. Aan 1 zijde van de slaapkamer willen we een geluidsisolerende wand laten plaatsen. Het kozijn en de toegangsdeur willen we ook laten vernieuwen. Verder willen we elektra laten vervangen en stopcontacten laten uitbreiden. Nadat al het timmerwerk klaar is, willen we de slaapkamer laten stuken en sauzen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Vervangen van kozijnen en ramen met kruisroedes

Wij willen in onze woning 7 houten kozijnen en ramen met kruisroedes laten vervangen. Het gaat om kozijnen van 90 x 200 cm, waarvan 2 een uitzet bovenraam hebben. De kozijnen zijn voorzien van touwkraal. De bovendorpels hebben een licht gebogen toogvorm. Wij willen de vervanging inclusief HR++ isolatieruiten. Het moet conform de huidige vormgeving worden uitgevoerd in januari of februari 2018. We willen een afspraak maken om de klus hier te bekijken en in te meten. Daarna willen we een gedetailleerde offerte ontvangen.

Lekke isolatieruiten vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van 6 isolatieruiten die lek zijn. Het gaat om 6 ramen met ongeveer de volgende afmetingen: 93 x 73 cm; 55 x 93 cm; 2 van 89 x 93 cm en 2 van 85 x 93 cm . Er bevinden zich 2 ramen op de begane grond, de andere 4 op de eerste verdieping. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Dubbel en enkel glas vervangen

Ik wil in totaal 4 isolatieruiten en 4 enkel glas ruiten vervangen, alles door isolatieruiten. Mijn ramen zijn 30 jaar oud en sommige glaslatten zijn breder dan tegenwoordig worden gebruikt. Ik wil het beeld wel zoveel mogelijk het zelfde houden. Het gaat om ramen op de 1e en 2e verdieping die bereikbaar zijn vanaf een balkon en een plat dak. Verder gaat het om ruiten in de keuken. Het betreft in de keuken een enkel glas ruit van 122 x 62 cm en 100 x 70 cm. Verder gaat het daar om 2 enkel glas bovenlichten van 70 x 50 cm. Er zijn boven 2 openslaande deuren met ruiten van 155 x 52 cm met isolatieglas en nog 2 isolatieruiten in ramen van 62 x 35 cm. Dit zijn allemaal globale maten. Ik laat de exacte maten hier graag even opmeten en ontvang daarna uw prijsopgave.

Enkelglas ruiten vervangen door isolatieruiten

Wij hebben een eengezinswoning gekocht en krijgen daarvan op 14 april de sleutel. Er zitten daar bij de voordeur drie ramen met enkel glas dat wij willen laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om een raam boven de deur van ongeveer 25 cm hoog en 95 cm breed. Naast de deur zitten 2 ruiten van respectievelijk 75 cm hoog x 95 cm breed en van 130 cm hoog x 95 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Alle isolatieruiten vervangen in de serre

Wij hebben achter onze woning een grote serre van wit gecoat aluminium met daarin isolatieglas van 18 jaar oud. We willen daar graag alle ruiten laten vervangen door isolatieglas met het hoogste rendement van deze tijd. Het gaat om zowel horizontale als verticale ruiten. Wij nodigen bedrijven die hier ervaring mee hebben graag uit om de situatie hier op te nemen en het werk in te meten. We ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Gehele woning voorzien van HR++ isolatieglas met ventilatieroosters

Graag zouden wij van u een offerte willen ontvangen voor het vervangen van alle ruiten in onze hele woning door HR++ isolatieruiten met ventilatieroosters, conform de bijlage. Het betreft hier een rijtjeswoning waarvoor wij eventueel zowel beneden als boven nieuwe beglazing willen laten plaatsen. De draaiende delen boven zijn nog enkel glas. De ventilatieroosters mogen ook alternatief zijn, mits wel gelijkwaardig. Wij willen dit graag in het voorjaar laten verzorgen en ontvangen graag uw aanbieding.

Kozijnen in de woning vervangen

Ik wil 2 nieuwe kozijnen laten plaatsen op de eerste verdieping aan de achterkant van mijn hoekwoning. Het betreft hier een groot raam met aan de zijkant een draairaam met daarboven nog een klein klepraampje. Het hout is gescheurd tijdens een storm. Ik wil de isolatieruiten die erin zitten laten herplaatsen. Ik krijg een vergoeding van de verzekering voor de kozijnen en ramen, maar niet voor de ruiten. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe HR++ ruiten plaatsen

Wij hebben 2 lekke ruiten van 147 cm hoog en 93 cm breed. We willen ze laten vervangen door nieuw HR++ isolatieruiten. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Partners

Partners van Casius