Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Groningen of directe omgeving.

3006 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: huidig glas vervangen door DaVinci glas, ruiten vervangen, dubbel glas HR++ gehele woning, houten schuiframen nieuw veersysteem, plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen, dubbelglas raam bestellen en vervangen, klapramen vervangen door ventilatieroosters, bovenlicht vervangen door dubbelglas hr++ met ventilatierooster, broeikasje van enkel glas voorzien, glas in een oude vitrinekast vervangen, glas in een bovenlicht vervangen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, dubbel glas HR++ plaatsen, vervangen houten stolpraam, ventilatierooster in bestaand raam maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Groningen:

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik in glas willen laten plaatsen. Kattenluik zal ik zelf aanschaffen inclusief montage adapter met een diameter van 380 mm. Het moet in dubbelglas.

Raamventilatoren plaatsen

In het Bakkerscafé wil ik graag 2 raamventilatoren plaatsen in glas waar nog geen gat in zit. Dit om condens tegen de ramen tegen te gaan. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost. De ramen zijn ongeveer een meter breed.

Lekke ramen vervangen

Ik wil graag 3 lekke ramen laten vervangen . Maat per raam +/- 100 x 60 cm. (1 raam bevat rooster). Zijn nu dubbel glas. Moeten daar ook weer door vervangen worden.

Isolatieglas laten plaatsen

Er dient isolatieglas geplaatst te worden in de achterdeur. Eventueel dient de deur ook afgehangen. Wij hebben hiervoor de deur type BEN van de GAMMA, inclusief toebehorende latten en rubber, aangeschaft.

Kattenluik in glas zetten

Ik zou graag een offerte ontvangen over het plaatsen van een kattenluik in dubbel glas. Het glas is 33 cm breed en 140 cm hoog. Er mag overigens nieuw glas in.

Glas in een Velux dakraam vervangen

Het glas van een van onze dakramen is gebroken en moet zo snel mogelijk worden vervangen. Het raam is in 1996 geplaatst, type dakraam is een Velux GGL 606.

Kattenluik in een raam plaatsen

Ik wil een kattenluikje in een klein uitzetraam laten plaatsen. Er zit nu HR++ glas in en er kan opnieuw dubbel glas komen. De maten van de ruit zijn 50 x ca 85cm. Het kattenluik moet microchip gestuurd zijn (mijn katten zijn gechipt). Is dit mogelijk en wat zijn de kosten inclusief montage?

Ventilatieroosters in ramen vervangen

Er moet 6 luchtroosters vervangen worden. Sommigen kunnen niet meer open of juist dicht. Tevens wil de klant graag dat de vakman bekijkt of het hang-/sluitwerk van de ramen vervangen moeten worden. De afmetingen kunnen worden opgevraagd bij de klant.

Kattenluik plaatsen in raam en offerte voor dubbel glas

In de bijlage is een foto en een schets met afmetingen te vinden. We willen graag een kattenluik en we willen deze graag in het raampje links onderen plaatsen. Het raampje heeft enkel glas. Het plaatsen van dit kattenluikje is de basisklus en hetgeen dat sowieso moet gaan gebeuren. Kattenluikje op voorstel van aannemer, liefst eentje die goed sluit (voor isolatie redenen). Uitvoering van kattenluikje graag voor 22 september. Bijkomend ben ik geïnteresseerd om te weten wat het kost om dan in één klap alle ramen die te zien zijn op de foto, inclusief de deur, van dubbel glas te voorzien. Afmetingen zijn op centimeter nauwkeurig, maar niet op millimeter. De deur mag ook van een net ander model zijn, dat wel graag in overleg (als het goedkoper is om de deur te vervangen). Uitvoering van dubbel glas mag ook voor 22 september, maar mag ook daarna gebeuren.

Glas vervangen

Meneer/mevrouw, Aangezien er een barst in mijn raam is zou ik deze graag willen vervangen. De afmetingen zijn 156 bij 53 cm. Ik zou er tevens weer enkel glas in willen hebben. Hoeveel zou dit ongeveer kosten? Met vriendelijke groet,

Isolatieruiten vervangen

Ik wil graag 3 isolatieruiten laten vervangen omdat die lek zijn. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond met de afmeting circa 90 x 200 cm. Verder is er een dakraam van ongeveer 80 x 120 cm op de zolderverdieping waar een nieuwe isolatieruit in moet. In alle gevallen wil ik er HR+ isolatieglas in laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Een bezoek om alles nog even goed in te meten stel ik op prijs.

Dubbelglas met behoud van glas in lood plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van het hoekhuis uit 1920 (met winkelruimte). De ramen die erin zitten met bovenin glas in lood zijn erg gedateerd en laten tocht door. Wij zouden graag willen weten wat het ongeveer zou kosten om de kozijnen te vervangen. Op de eerste verdieping 4 kleinere kozijnen en 2 dubbele. Op de begane grond 2 grotere kozijnen. (De kozijnen van het winkelpand zullen wij voorlopig niet laten vervangen).

Dubbelglas raam vervangen

Ik wil dubbel glas laten vervangen door nieuw dubbel glas. Op dit moment is het glas/vochtig van binnen. Het raam is 0,49 meter breed en 1,12 meter lang. Graag uw offerte hiervoor. Ik woon in een appartement op de derde verdieping.

Ventilatierooster in bovenraam plaatsen

Ik wil graag een ventilatierooster laten plaatsen in een bovenraam om de ventilatie in de kamer te verbeteren. Afmeting van het raam is ongeveer 29x80 cm (zie foto)

Raam tijdelijk verwijderen en terugplaatsen na een verhuizing

Voor een verhuizing wil ik graag een ruit (enkel glas) tijdelijk laten verwijderen en opnieuw laten plaatsen. Er hoeft alleen een bank door het raam, dus het raam kan direct weer worden teruggezet.

Glas van binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van het glas van 2 binnendeuren. Bij de ene deur is het glas er al uit en bij de andere zit het glas er nog in. Het glas is ongeveer 135 bij 57 cm. Er moet enkelvoudig glas in komen. Ik wil het glas graag door de glaszetter laten leveren, 1 glasdeel verwijderen en het nieuwe glas laten monteren.

Thermopane glas plaatsen

Het gaat om plaatsen van thermopane op 2 en 3 verdieping Op de tweede verdieping, voorkant huis: Erker: Steiger/kraan nodig 1 groot raam 185 cm bij 160 cm 2 ramen van 65 cm bij 75 cm, 1 vaste raam, 1 openslaand 2 ramen van 65 cm bij 80 cm, 1 vaste raam, 1 kantelraam, beide glas in lood, ruitpatroon, geen kleur o.d in nieuwe situatie mag het loodwerk er op geplakt worden. Balkon deur: goed bereikbaar 63 cm x 165 cm Ramenpartij achter is reeds voorzien van thermopeen. Op de derde verdieping, voorkant huis: Raampartij: Steiger/kraan nodig 5 ramen van 70 cm x 110 cm, twee vast ramen, twee openslaande ramen, 1 kantelraam, alle ramen zijn kruiskozijnen. In nieuwe situatie mag het kruiswerk er opgeplakt worden. Op de derde verdieping, achterkant huis: Raampartij: steiger nodig 3 ramen van 60 cm bij 90 cm, 2 vaste ramen, 1 openslaand 3 ramen van 60 cm bij 40 cm, 2 vaste ramen, 1 kantelraam Deur en raam: balkon, goed bereikbaar Balkondeur: 60 cm bij 140 cm Raam: 45 cm bij 40 cm, kantelraam

Dubbelglas laten vervangen

Na gevelreiniging is vanwege ws impregneren dubbel glas beschadigd. Ruit etsing. Bedoeling is dat oorzaak v ruit etsing wordt aangepast en zodanig dat het niet meer plaats vindt en daarna vervanging dubbel glas. Het betreft een verzekeringskwestie.

Dubbel glas in de schuifpui vervangen

Ik wil het dubbel glas in een aluminium schuifpui laten vervangen omdat aan de binnenkant de ruit een scheur heeft. De maat in de binnenkant van de sponning is 110 cm x 181 cm. Ik zoek een zo goedkoop mogelijke oplossing voor dit huurhuis.

Enkel glas vervangen door isolatieglas

Ik woon in een jaren dertig woning waar ik vier kozijnen heb met daarin ramen met enkel glas. Ik wil dit laten vervangen door isolatieglas. Ik heb als globale maten: 2 ruiten van ongeveer 62 x 192 cm en 2 ruiten van 40 x 92 cm. De sponningen van de ramen zullen moeten worden verdiept. Ik laat de ruiten hier graag goed inmeten en ontvang hiervoor een offerte.

Dubbel glas leveren en plaatsen

Ik wil dubbel glas laten leveren en plaatsen in mijn bovenwoning op de 2e verdieping. De woning heeft 19 ruiten en alle kozijnen zijn van hout. De afmetingen zijn als volgt. - 88 cm x 61 cm (2 ruiten); - 26 cm x 61 cm (2 ruiten); - 87 cm x 56 cm (2 ruiten); - 26 cm x 56 cm (2 ruiten); - 117 cm x 60 cm (1 ruit); - 87 cm x 64 cm (1 ruit); - 77 cm x 26 cm (4 ruiten); - 161 cm x 166 cm (1 ruit); - 58 cm x 55 cm (4 ruiten).

Nieuw dubbelglas plaatsen

1 van mijn ramen aan de achterkant van mijn huis is lek. Het gaat om dubbelglas. Ik wil dit graag laten vervangen. Ik heb het raam van binnenuit gemeten en kom dan op een hoogte van 176/177 en een breedte van 79 centimeter. Het raam heeft houten kozijnen.

Repareren of vervangen van ramen

Na een sterke wind is een van de frames in onze slaapkamer beschadigd. Wij willen graag dat een specialist komt om een kijkje te nemen en te adviseren of dit frame te repareren is of volledig vervangen moet worden. Er zijn nog twee gebroken ramen in ons huis waarvan het glas vervangen moet worden. Graag een offerte waarin dit wordt meegenomen. Dus een totaalprijs inclusief montage. Er zijn foto's beschikbaar.

Kattenluik in een raam plaatsen

Ik wil graag een kattenluik plaatsen in een raam van dubbel glas. Het luik moet open en dicht gaan door middel van een chip in de halsband van de 2 katten. Kunt u aangeven wat de kosten voor het plaatsen zijn inclusief het kattenluik zelf?

Glas in de serre vervangen

Ik heb glas nodig voor mijn serre.