Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Groningen.

137 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbele beglazing laten plaatsen, kattenluik in glas laten plaatsen, ventilatieroosters in ramen plaatsen, glas tijdelijk eruit rond levering van een bank, kattenluik in het glas laten plaatsen, glas vervangen in kunststof deur, dubbel glas met glas in lood laten plaatsen, raampje boven een slaapkamerdeur vervangen, raam in de voordeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Groningen:

vrijdag 14 september 2018

Dubbel glas met glas in lood laten plaatsen

Graag wil ik dubbelglas (bewerkt of met glas in lood) laten opmeten en plaatsen in houten kozijn door een glaszetter. Er komen 3 ramen in van ongeveer 50 cm x 100 cm. Kozijn moet nog geplaatst worden maar staat klaar in de schuur. Het is op de begane grond.
vrijdag 17 augustus 2018

Glas in een Velux dakraam vervangen

Het glas van een van onze dakramen is gebroken en moet zo snel mogelijk worden vervangen. Het raam is in 1996 geplaatst, type dakraam is een Velux GGL 606.
dinsdag 3 juli 2018

Raam er tijdelijk uit voor een bank

Ik wil een raam van 110x149,5 cm op de 1e verdieping er even uit. Bank (2 delen) en kast er in (via stelling) en bank (2 delen) er uit. Raam weer terug plaatsen. Reacties bij voorkeur per e-mail.
maandag 30 april 2018

Kattenluik met chip in dubbel glas

Ik wil graag een offerte voor het laten inmeten, monteren en plaatsen van een kattenluik met chipherkenning in dubbel glas. De te vervangen ruit is ongeveer H 160 x B 73.5 cm, het kozijn is van hout.
donderdag 16 november 2017

Kattenluik in een raam plaatsen

Ik wil een kattenluikje in een klein uitzetraam laten plaatsen. Er zit nu HR++ glas in en er kan opnieuw dubbel glas komen. De maten van de ruit zijn 50 x ca 85cm. Het kattenluik moet microchip gestuurd zijn (mijn katten zijn gechipt). Is dit mogelijk en wat zijn de kosten inclusief montage?
zaterdag 21 oktober 2017

Ventilatieroosters in ramen vervangen

Er moet 6 luchtroosters vervangen worden. Sommigen kunnen niet meer open of juist dicht. Tevens wil de klant graag dat de vakman bekijkt of het hang-/sluitwerk van de ramen vervangen moeten worden. De afmetingen kunnen worden opgevraagd bij de klant.
zondag 10 september 2017

Kattenluik plaatsen in raam en offerte voor dubbel glas

In de bijlage is een foto en een schets met afmetingen te vinden. We willen graag een kattenluik en we willen deze graag in het raampje links onderen plaatsen. Het raampje heeft enkel glas. Het plaatsen van dit kattenluikje is de basisklus en hetgeen dat sowieso moet gaan gebeuren. Kattenluikje op voorstel van aannemer, liefst eentje die goed sluit (voor isolatie redenen). Uitvoering van kattenluikje graag voor 22 september. Bijkomend ben ik geïnteresseerd om te weten wat het kost om dan in één klap alle ramen die te zien zijn op de foto, inclusief de deur, van dubbel glas te voorzien. Afmetingen zijn op centimeter nauwkeurig, maar niet op millimeter. De deur mag ook van een net ander model zijn, dat wel graag in overleg (als het goedkoper is om de deur te vervangen). Uitvoering van dubbel glas mag ook voor 22 september, maar mag ook daarna gebeuren.
vrijdag 8 september 2017

Glas vervangen

Meneer/mevrouw, Aangezien er een barst in mijn raam is zou ik deze graag willen vervangen. De afmetingen zijn 156 bij 53 cm. Ik zou er tevens weer enkel glas in willen hebben. Hoeveel zou dit ongeveer kosten? Met vriendelijke groet,
maandag 14 augustus 2017

Isolatieruiten vervangen

Ik wil graag 3 isolatieruiten laten vervangen omdat die lek zijn. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond met de afmeting circa 90 x 200 cm. Verder is er een dakraam van ongeveer 80 x 120 cm op de zolderverdieping waar een nieuwe isolatieruit in moet. In alle gevallen wil ik er HR+ isolatieglas in laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Een bezoek om alles nog even goed in te meten stel ik op prijs.
donderdag 20 juli 2017

Dubbelglas met behoud van glas in lood plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van het hoekhuis uit 1920 (met winkelruimte). De ramen die erin zitten met bovenin glas in lood zijn erg gedateerd en laten tocht door. Wij zouden graag willen weten wat het ongeveer zou kosten om de kozijnen te vervangen. Op de eerste verdieping 4 kleinere kozijnen en 2 dubbele. Op de begane grond 2 grotere kozijnen. (De kozijnen van het winkelpand zullen wij voorlopig niet laten vervangen).
maandag 8 mei 2017

Dubbelglas raam vervangen

Ik wil dubbel glas laten vervangen door nieuw dubbel glas. Op dit moment is het glas/vochtig van binnen. Het raam is 0,49 meter breed en 1,12 meter lang. Graag uw offerte hiervoor. Ik woon in een appartement op de derde verdieping.
donderdag 4 mei 2017

Ventilatierooster in bovenraam plaatsen

Ik wil graag een ventilatierooster laten plaatsen in een bovenraam om de ventilatie in de kamer te verbeteren. Afmeting van het raam is ongeveer 29x80 cm (zie foto)
dinsdag 11 april 2017

Enkel glas door HR++ glas vervangen

Glas in bijkeuken deur vervangen. De maat is ongeveer 115 cm hoog en 63.5 breed, de deur zelf is 2.05 meter hoog en 83 cm breed (de deur is van Vurenhout). Ook graag het vervangen van glas van een raam, de maat hiervan is ongeveer 140 cm hoog en ongeveer 84 cm breed. Huis is van 1974. Past er HR ++in de sponning en wat is de spouw van de ruit? Aanpassing van de sponning? En schilderwerk van de nieuwe glaslatten. Ook graag schuurdeur vervangen.
zaterdag 4 maart 2017

Spiegelwand in de slaapkamer maken

Wij willen graag een spiegelwand op onze slaapkamer. De wand is 9.36 m2 de wand loopt schuin omdat het een zolderwand is met twee draagbalken. Nu willen we graag weten wat de prijs hiervan is.
maandag 28 november 2016

Lek glas door glas met een ventilatierooster vervangen

Ik wil graag een lek raam vervangen van circa 1.80 bij 1.80 door HR++ dubbel glas met een ventilatierooster bovenlangs. Het zal geplaatst moeten worden in een houten kozijn. Schilderen zal niet hoeven.
woensdag 16 november 2016

Hardglazen wanden leveren en/of monteren

Wij zijn op dit moment onze woning aan het verbouwen. We willen daar als afronding in 4 ruimtes een hardglazen wand met veiligheidsglas laten plaatsen. Het gaat om een vide waar we 1 wand willen van 150 cm breed en 80 cm hoog en 1 wand van 120 cm breed en 80 cm hoog. Verder willen we op een speelzolder een wand van 370 cm breed en 100 cm hoog en een wand van 150 cm breed en 100 cm hoog. In een zolderslaapkamer willen we 1 glazen wand van 170 cm breed en 80 cm hoog en in de andere zolderkamer een wand van 230 cm breed en 90 cm hoog. We denken dat we zelf in staat zijn om enkele wanden te plaatsen en willen graag overleggen over de beste manier om dit glas te bevestigen. We denken aan een profiel op de grond, maar misschien zijn er betere of veiligere oplossingen. We bespreken het graag en ontvangen daarna uw prijsindicatie.
woensdag 16 november 2016

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Voor de katten moet er een luikje komen in dubbel glas van de bijkeuken naar de kattenren. Het raam is bij benadering 112 cm hoog en 62 cm breed.
maandag 5 september 2016

Raam tijdelijk verwijderen en terugplaatsen na een verhuizing

Voor een verhuizing wil ik graag een ruit (enkel glas) tijdelijk laten verwijderen en opnieuw laten plaatsen. Er hoeft alleen een bank door het raam, dus het raam kan direct weer worden teruggezet.
maandag 15 augustus 2016

Dubbel glas plaatsen in keukenraam

Het betreft een groot vast en een kleiner [te openen bovenraam] in een keuken. Afhankelijk van de kosten eventueel meerdere ramen voorzien van dubbel glas. Om praktische reden: emailen.
maandag 8 augustus 2016

Glas van binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van het glas van 2 binnendeuren. Bij de ene deur is het glas er al uit en bij de andere zit het glas er nog in. Het glas is ongeveer 135 bij 57 cm. Er moet enkelvoudig glas in komen. Ik wil het glas graag door de glaszetter laten leveren, 1 glasdeel verwijderen en het nieuwe glas laten monteren.
zondag 26 juni 2016

Dubbelglas tijdelijk eruit halen voor verhuizing

Ik wil tijdelijk ons dubbele HR++ glas eruit halen i.v.m. verhuizing.
donderdag 16 juni 2016

Glazen ruiten plaatsen en glaslatten vervangen

Glazen ruiten plaatsen en glaslatten vervangen: 1x Isolatieglas HR ++ 5-13-4; 1194 x 1484 mm, inclusief plaatsen, op de begane grond 1x Enkel glas; 720 mm x 1122 mm, inclusief plaatsen, begane grond 1x Plaatsen alleen nieuwe glaslatten, bij cirkelvormig-rond raam met daar aanwezig isolatieglas; diameter ongeveer 1120 mm, eerste verdieping
zondag 12 juni 2016

Glaszetten op eerste verdieping

Op de slaapkamer op de eerste verdieping wil ik een nieuw stuk enkel glas laten zetten. De afmeting van dit raam zijn 1.51 cm bij 1.49 cm. Ik denk dat dat de glaslatten wel weer gebruikt kunnen worden. Er is ruimte om een steiger te kunnen neerzetten.
donderdag 9 juni 2016

Thermopane glas plaatsen

Het gaat om plaatsen van thermopane op 2 en 3 verdieping Op de tweede verdieping, voorkant huis: Erker: Steiger/kraan nodig 1 groot raam 185 cm bij 160 cm 2 ramen van 65 cm bij 75 cm, 1 vaste raam, 1 openslaand 2 ramen van 65 cm bij 80 cm, 1 vaste raam, 1 kantelraam, beide glas in lood, ruitpatroon, geen kleur o.d in nieuwe situatie mag het loodwerk er op geplakt worden. Balkon deur: goed bereikbaar 63 cm x 165 cm Ramenpartij achter is reeds voorzien van thermopeen. Op de derde verdieping, voorkant huis: Raampartij: Steiger/kraan nodig 5 ramen van 70 cm x 110 cm, twee vast ramen, twee openslaande ramen, 1 kantelraam, alle ramen zijn kruiskozijnen. In nieuwe situatie mag het kruiswerk er opgeplakt worden. Op de derde verdieping, achterkant huis: Raampartij: steiger nodig 3 ramen van 60 cm bij 90 cm, 2 vaste ramen, 1 openslaand 3 ramen van 60 cm bij 40 cm, 2 vaste ramen, 1 kantelraam Deur en raam: balkon, goed bereikbaar Balkondeur: 60 cm bij 140 cm Raam: 45 cm bij 40 cm, kantelraam
zondag 1 mei 2016

Dubbel glas plaatsen in oud schoolgebouw

Ik wil 3 laags of dubbel glas laten plaatsen in een oud school gebouw. De ramen hebben nu enkel glas. Het betreft eerst alleen de acht ramen aan de voorkant. Te zijner tijd nog 4 aan de zijkanten die even groot zijn. De kozijnen moet nadien geschilderd worden. Het oude glas en de stopverf dient eerst verwijderd te worden. Wegens drukte in de zaak wil ik graag per mail benaderd worden, telefonisch wordt voor mij lastig.