Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zutphen of directe omgeving.

272 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zutphen:

Plexiglas op balkon laten plaatsen

We willen graag windbestendig plexiglas laten plaatsen op een terras op de tweede verdieping van een appartementencomplex. Het zou een hoekopstelling moeten worden, waarbij 1 zijde ongeveer 330 cm is en de andere 300 cm. De hoogte zal ongeveer 100 cm moeten worden. Het gaat om het gedeelte bovenop de balustrade. Kunt u mij aangeven wat dit gaat kosten? Graag specificeren wat de materiaal en plaatsingskosten zullen zijn?

Ramen etsen

Raam aan de buiten zijde etsen. Zitten sporen van zuur / kalk op. Oppervlakte lengte 2200 x hoogte 1200. Goed bereikbaar zonder trap.

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik heb ramen dubbel glas maar geen ventilatiesleuven. Ik wil die wel om niet altijd het raam open te hoeven laten. In totaal heb ik vier ramen en twee deuren. Geen idee hoeveel ventilatieroosters er nodig zijn. De ramen zijn ongeveer 1,40 meter breed. Afvoeren hoeft niet.

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Glas maat: 60 x 210 cm. Het gaat om het raam naast 2x openslaande deuren naar de tuin toe.

Glas in binnendeur vervangen

Het glas in lood van mijn binnendeur is beschadigd. Ik heb nieuw glas bij de Gamma besteld. Maar ik kan zelf niet het oude glas verwijderen en het nieuwe plaatsen. Ik denk dat er latjes verwijderd moeten worden,maar daar zit verf overheen.

Winkelruit vervangen

Graag een indictie prijs voor de vervanging grote grote winkelruit (3 x 2 meter).

Glas in een dakraam vervangen

Ik heb een dakraam van 57 x 85 cm. Het enkel glas is door hagelschade kapot gegaan. Graag wil ik dit glas laten vervangen als het mogelijk is. Het dakraam heeft een gietijzeren frame en is in de jaren '70 geplaatst. In de bijlage zit een foto van een vergelijkbaar dakraam.

Enkel glas vervangen in een terrasdeur

Ik wil graag een nieuw raam laten plaatsen. Enkel Glas, 1 meter hoog en 50 centimeter breed. Het moet in een terrasdeur geplaatst worden, houten kozijnen. Betreft een rijtjes huis/appartement 1e verdieping. Graag ontvang ik via de mail een offerte.

Dubbelglas in schuifpui laten zetten

Wij zouden graag het glas in onze schuifpui laten vervangen. Het dubbel glas is gebarsten en moet op korte termijn vervangen worden. De afmeting van het glas is ongeveer 210 x 156 cm.

HR++ raam vervangen

Ik wil graag mijn raam laten vervangen door een hr++ raam. Afmeting van het raam is 187 cm breed, 174 cm hoog en het raam is gemonteerd in een houten kozijn.

Enkel glas vervangen door dubbel of isolatieglas

Slaapkamers op bovenverdieping van mijn tussenwoning zijn nog voorzien van enkel glas. Deze wil ik vervangen door dubbel- of isolatieglas. Het gaat in totaal om 10 ramen. Afmetingen binnenkant ramen: - 90 x 51; - 28 x 117; - 101 x 64, 2 maal; - 90 x 54, 2 maal; - 28 x 54, 2 maal; - 101 x 66, 2 maal. Graag ontvang ik advies voor het soort glas.

Wij willen graag dubbelglas laten ...

Wij willen graag dubbelglas laten plaatsen. Het gaat om 15 ramen met een totaal oppervlak van ongeveer 20m2