Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbelglas raam bestellen en vervangen:

Dubbelglas raam bestellen en vervangen

Een dubbelglas raam in een schuifpui is gebarsten en ik wil deze laten vervangen. De afmeting is 190 x 163 cm. Het is een schuifpui in een chalet .
Onze klant uit Putten (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelglas raam bestellen en vervangen uit heel Nederland:

Kattenluik plaatsen in dubble glas

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in dubbelglas. Raam binnenmaat: hoogte 70.5 cm x breedte 87 cm.

Een vast raam ombouwen tot openslaand raam

Wij willen graag een vast raam vervangen door een openslaand raam. De specificaties: - Het gaat om dubbelglas in een houten kozijn - Afmeting ongveer 162 cm breed, 62 cm hoog - Voorkeur voor scharnieren aan de bovenkant (met systeem aan de zijkant om raam open te houden) - Raam is van binnen en buiten goed bereikbaar (buiten op +/- 1m hoogte vanaf dak)

Ventilatierooster boven dubbelglas raam door suskast vervangen

Door het ventilatierooster van ons slaapkamerraam komt veel stedelijk omgevingsgeluid binnen. Daarom willen wij op de plaats van het huidige ventilatierooster een suskast laten plaatsen. Het kozijn is van hout. De spouwmaat is 13 mm en het raam is 765 mm breed. We laten ons graag adviseren over welk model/soort/merk suskast het beste werkt voor onze situatie. Alvast bedankt.

Kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen

Hallo, ik zoek iemand die een kattenluikje in dubbelglas kan zetten. Inclusief glas. Gaat om een raam van ongeveer 73x58 cm.

Dubbelglas in de serre vervangen

Drie ramen in mijn aluminium serre (-dak) zijn lek, 2 ramen hebben een afmeting van circa 132 bij 83 cm en 1 raam een afmeting van 42 bij 83 cm. Ik zoek een specialist die deze ramen kan vervangen.

Renovatie dakkapel achterzijde woning

Ik zoek een specialist voor het renoveren van een dakkapel aan de buitenkant. Dakkapel ligt op het oosten, de zijkant op het zuiden moet vervangen worden + isolatie. Raam en draairaam in nader overleg dubbelglas. Het kozijn vervangen of alleen schilderen. Platte dak nakijken. Waarschijnlijk lood vervangen.

Verbouwingen in de keuken

Voordat ik een nieuwe keuken kan plaatsen, moeten er enkele werkzaamheden gebeuren, hiervoor ontvang ik graag een offerte. 1 - Er moet een betonnen niet dragend muurtje van 250 cm x 30 cm x 7 cm worden verwijderd en afgevoerd. 2 - Van een enkele deuropening naar buiten moet een dubbelglas raam gemaakt worden, deze hoeft niet open te kunnen, met daaronder geïsoleerde schrootjes. 3 - Er moet een radiator verplaatst worden, hiervoor moet even gekeken worden naar de aansluitingen

Nieuwe trap en raamkozijnen plaatsen

Wil graag een nieuwe open trap van hard hout plaatsen. Daarnaast wil ik nieuwe binnen raam kozijnen, zijn 12 stuks van hardhout met dubbelglas 12 mm.

Dubbel glas boograam vervangen

Dubbelglas gebogen raam in slaapkamer (er is vocht gekomen tussen de ramen) en moet vervangen worden. HR++ Zie foto

Dakraam plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen van 0.70 x 0.90 cm, graag van kunststof liefst in het zwart. Het gaat om de eerste verdieping. Graag een raam van dubbelglas.

Partners

Partners van Casius