Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor kattenluik in zijlicht dubbel glas:

Kattenluik in zijlicht dubbel glas

Ik wil graag een kattenluik op de plek van het zij(onder)licht kleine raampje dus. Zie foto. Het dubbel glas kan ook worden vervangen door hout met daarin het kattenluik. Het gaat om een huurhuis dus bij vertrek kan ik dan het glas terug laten plaatsen. De afmeting van het raampje is 25 cm hoog en 60 breed.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluik in zijlicht dubbel glas uit heel Nederland:

Kattenluik in zijlicht HR+++ glas

We hebben een zijlicht met veiligheidsglas/+++HR waarin we graag een kattenluik met chip herkenning in willen laten zetten. Bijgevoegd een foto van de situatie. Het gaat om het onderste deel van het meest rechtse raam ongeveer 70 breed en 40 hoog. Graag ontvang ik een kosten indicatie op een gespecificeerde offerte: in of exclusief kattenluikje, materiaalkosten, voorrijkosten, btw etc. Alvast bedankt!

Kattenluik en nieuwe isolatieruit plaatsen

Wij hebben kunststof kozijnen met daarin dubbel glas. Naast de voordeur hebben we een zijlicht, een smal raam van 22,3 cm bij 192,3 cm. Daar willen wij graag een kattenluik laten maken, helemaal onderin. Dat zou dus betekenen dat het kozijn van het zijlicht gewijzigd moet worden en er moet een andere maat isolatieruit in. We hebben al een kattenluik gevonden met precies de goede maat, dat hierin past. Wij zullen dit zelf aanschaffen. Wij ontvangen graag een offerte.