Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatieroosters repareren of vervangen:

Ventilatieroosters repareren of vervangen

Mijn schuifventilatieroosters zijn niet goed afgesloten waardoor ongedierte binnen de woning kan komen. Het kapje aan de binnenkant is beschadigd en dient gerepareerd of vervangen te worden. Als dat niet mogelijk is dan moet de ventilatieroosters compleet vervangen worden.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatieroosters repareren of vervangen uit heel Nederland:

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Ik heb 5 ventilatieroosters boven de ramen met dubbelglas. Wij hebben deze eigenlijk altijd open gehad, maar nu wil ik deze dicht doen. De ventilatieroosters willen met geen mogelijkheid dicht. Kunt u opgeven wat de mogelijke kosten voor reparatie is. Het mechaniek is stuk. Het gaat om ongeveer 1,5 meter ventilatierooster per keer.

Vochtprobleem in chalet oplossen

In februari 2015 hebben wij een nieuw chalet laten plaatsen, type Nordic 1000/2, en dit laten ingegraven wat volgens de verkoper geen probleem was. Later is er aan de kopkant een berging tegen het chalet aangebouwd. Sinds de koop hebben zich er een aantal problemen voorgedaan. Probleem 1 - De ventilatie gebeurde in eerste instantie alleen aan de beide kopkanten. Doordat wij behoorlijke vochtproblemen hadden zijn aan de lange kanten extra ventilatieopeningen gemaakt door middel van PVC pijpen. In eerste instantie leek dit afdoende maar in de maanden na de zomer (september en zo voort) stak het probleem de kop weer op. Een expertisebureau heeft hier een rapport van opgesteld met daarbij een mogelijke oplossing. Op advies zijn er toen in een aantal ramen extra ventilatieroosters geplaatst. De toestand is hierdoor wel verbeterd maar na de zomer hadden we toch weer last van beslagen ramen, soms zo erg dat het water er afdruipt. Het vochtprobleem doet zich voor in het chalet maar niet in de aangebouwde berging. Het heeft ons al veel geld gekost en het probleem is nog niet opgelost. Wij willen nu een echte oplossing van het probleem. Probleem 2 Door een fout van een CV monteur is bij een onderhoudsbeurt de condens slang vergeten in de afvoer te hangen. Het gevolg is dat onderin de Cv-kast een laagje water heeft gestaan. Een gedeelte van het water is door het spaanplaat van de Cv-kast opgezogen en is daardoor uitgezet. Ook kunnen wij niet zien of er ook water doorgedrongen is in de houten vloer (spaanplaat ? ) Wij willen nu weten of er bedrijven zijn die het vochtprobleem kunnen oplossen en de Cv-kast kunnen repareren met hetzelfde materiaal en de eventuele verdere schade aan bv. De vloer. Graag zien wij de vrijblijvende offertes van 2017 tegemoet. Met vriendelijke groet,

Onderhoud aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn daar inmiddels woonachtig. Bij de aankoop is een bouwtechnisch rapport opgemaakt. Op enkele onderdelen is onderhoud aan de woning nodig. We zijn nu op zoek naar een vakman die de volgende zaken kan aanpakken - op de platte daken de naden, randen en deklijsten van de dakbedekking nazien en zo nodig repareren - het metselwerk van een raamdorpelsteen en overige schade aan het metselwerk van de achtergevel herstellen - divers houtwerk herstellen aan kozijnen en gevelbekledingen - het houtwerk nazien en waar nodig bijschilderen of overschilderen - in de achtergevel extra ventilatieroosters aanbrengen voor het ventileren van de kruipruimte - een deel van de boeiboorden van de aangebouwde berging vervangen - in de badkamer een kleine badkuip verwijderen en afvoeren en daar een inloop douche maken. Wij willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel, zodat we kunnen besluiten of we alles in 1 keer laten uitvoeren of in delen.

Klussen binnens- en buitenshuis

Wij willen enkele klussen aan ons nieuwe huis laten uitvoeren. - Schilderwerk aan buitenmuur achterzijde huis, begane grond en eerste verdieping; - Onderlat voordeur vervangen, hout; - Vertragingsrelais inbouwen bij ventilatie badkamer; - Schilderwerk buiten kozijnen achterzijde huis begane grond; - Vervangen kozijn klein raampje keuken; - Deurstijl voordeur repareren, staat scheef; - Ventilatie in toilet beneden aanbrengen, door plat dak heen; - Radiator in keuken vervangen; - Stalen ventilatieroosters vervangen voorkant en zijkant huis; - Overstortpijp dak schuur repareren. Inclusief het benodigde materiaal.

Ventilatieroosters vervangen

De ventilatieroosters bij 2 kozijnen met dubbel glas zitten vast en kunnen niet dicht op open. Graag laten wij deze roosters repareren of vervangen.

Knoppen van radiatoren op stadsverwarming vervangen

Radiatoren (5) moeten vervangen worden. 2 Radiatoren hebben een kapotte kraan. Het is stadsverwarming is van Eneco en krijgt het appartement (72 m2) nu niet warm in de winter (blijft steken op 18c). Tevens een zeer hoog GJ verbruik (alleen in de winter). Graag ontvang ik een offerte voor het: 1. Repareren van 2 defecte radiatoren (de een wordt niet warm, de andere gaat niet dicht) 2. Inschatten van warmte afgifte radiatoren Is dit voldoende voor de ruimte waar deze in staat? 3. Inschatten van warmte verlies door tocht via ventilatieroosters, afzuiging en ruiten. Ik wil er EQ3 radiatorknoppen met thermostaat op hebben. Een van de modellen heeft hydraulische regeling. Mogelijk schaf ik ze zelf aan.

Renovatie van de dakkapel

Breedte 2.50 x 1.10 meter hoog, met 1 raam normaal te openen. Te repareren of vervangen door kunststof kozijn met 1 kiepraam, inclusief ventilatieroosters. Meranti opbouw, dakkapel van 17 jaar oud. Bestaand loodwerk is slecht en dient te worden vervangen. De bestaande wangen van rockpanel vervangen door rabatdelen, indien mogelijk. Tevens indien nodig een nieuw boegboord/vooraanzicht incl. isolatie. Bij vervanging inclusief elektrische zonwering. Het bestaande platte dak is vorig jaar vernieuwd en hoeft niet te worden vervangen.

Schilderwerk e.d.

Het gaat om de volgende schilderwerkzaamheden: - lat vervangen aan achterkant schuurdeur voor afvoer regenwater; - ventilatieroosters in schuur aanbrengen; - Velux-dakramen (2 kamers) schuren en lakken; - binnenzonwering Velux-raam slaapkamer vernieuwen; - lekkage aan dakgoot repareren; - kabel in woonkamer doortrekken;

Repareren houtwerk exterieur. Deels ...

Repareren houtwerk exterieur. Deels vervangen van hang en sluitwerk. Vervanging raam en glas. Vervanging zinken dakgoot. Herstellen houtwerk goot ivm langdurige lekkage. Aanbrengen ventilatieroosters in gevel voor ruimte onder de vloer. Gaten in gevel dicht zetten. Herstellen voegwerk voorgevel. 7 april krijgen we sleutel van het nieuwe huis.

Gevel: vervangen stalen ...

Gevel: vervangen stalen ventilatieroosters (ca. 4) en repareren kleine scheuren in gevel Ramen/deuren: aanbrengen waterslagen onder kozijnen (ca. 10) en reparatie 1 kozijn (sluitwerk) Dakbedekking: reparatie schoorsteen (voegwerk en reparatieloodslabben) en aanbrengen zinken kiezelbak. Loodgieterij / Badkamer: lekkages aan wastafels verhelpen en vernieuwen kitvoegen.