Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor isolatieruit vervangen:

Isolatieruit vervangen

Wij hebben in onze slaapkamer een kunststof kozijn met daarin een isolatieruit van 152 x 140 cm. In die ruit zitten kunststof kruisroeden en daar willen wij vanaf. We willen die ruit laten vervangen door een HR++ isolatieruit zonder roeden. De ruit zit op stahoogte. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatieruit vervangen uit heel Nederland:

Kozijn met achterdeur vervangen

Ik wil mijn achterdeur, inclusief het kozijn laten vervangen. Ik wil een hardhouten kozijn met een hardhouten deur. In het bovenste deel van de deur wil ik een isolatieruit. Verder moet er degelijk hang- en sluitwerk op. Ik wil zowel het kozijn als de deur gegrondverfd laten leveren. Ik zal het kozijn en de deur nog even opmeten. Ik zal dat dan voor het maken van een offerte aan u doorgeven. Een bezoek is momenteel voor mij lastig in te plannen. Ik wil de klus graag op korte termijn laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met daarin een afzonderlijke post voor de materialen.

Tuimelraam in een dak vervangen

Ik wil een bestaand dakraam laten verwijderen en afvoeren en daar een kunststof dakraam met HR++ isolatieruit laten plaatsen van ongeveer 114 x 118 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Isolatieruiten vervangen

Ik wil graag 3 isolatieruiten laten vervangen omdat die lek zijn. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond met de afmeting circa 90 x 200 cm. Verder is er een dakraam van ongeveer 80 x 120 cm op de zolderverdieping waar een nieuwe isolatieruit in moet. In alle gevallen wil ik er HR+ isolatieglas in laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Een bezoek om alles nog even goed in te meten stel ik op prijs.

Achterdeur met kozijn en bovenlicht vervangen

Wij willen een achterdeurkozijn met daarboven een bovenlicht/valraam laten vernieuwen. Aan de onderkant van het kozijn bevindt zich een stenen dorpel. Verder willen we dan ook gelijk een nieuwe achterdeur met daarin een isolatieruit. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Renoveren van een slaapkamer

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning op de 1e verdieping een slaapkamer van ongeveer 15 m². We willen die ruimte helemaal laten opknappen. Er is nu een houten kozijn met 2 openslaande ramen en daartussen een vaste ruit. We willen dat kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en in het midden een vaste isolatieruit. Er moet ook een latei worden vervangen en er is ook wat werk te verrichten aan de het metselwerk. Bij de draaikiepramen willen we horren en in de isolatieruiten willen we Luxaflex en bovendien een warmtewerende coating. We willen verder een boeiboord laten vervangen door Trespa. Aan de binnenzijde van het platte dak willen we isolatie en een gipsplafond laten plaatsen. Aan 1 zijde van de slaapkamer willen we een geluidsisolerende wand laten plaatsen. Het kozijn en de toegangsdeur willen we ook laten vernieuwen. Verder willen we elektra laten vervangen en stopcontacten laten uitbreiden. Nadat al het timmerwerk klaar is, willen we de slaapkamer laten stuken en sauzen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Ik heb in mijn keuken een bovenlicht met daarin een isolatieruit met een ventilatierooster erboven. Ik wil dat ventilatierooster laten vervangen door een nieuw rooster met stangbediening. De bestaande isolatieruit moet daarbij worden herplaatst. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Isolatieruit in een voordeur vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Er is daar een voordeur die wij willen laten wijzigen. De huidige voordeur bestaat uit aluminium profielen van ongeveer 14 cm breed met daarin een thermopane ruit. De deur is 90 x 203 cm. Wij willen die ruit laten vervangen door een dicht paneel met een goede isolatiewaarde met daarin een brievenbus. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

HR-isolatieruit vervangen in een stacaravan

Wij willen graag onderhoud laten verzorgen aan onze stacaravan. Er is daar een isolatieruit lek en de glaslatten zijn ook niet zo goed meer. De ruit is ongeveer 92,5 x 105 cm. Er moeten te zijner tijd ook nog 6 ramen worden vervangen. Wij maken graag een afspraak om de klus hier goed in te meten. Daarvoor zijn wij alleen in de weekends en bouwvak op deze camping.

Bazon tuimelraam vervangen

Rond 1989 is er in onze woning een Bazon type 145/80 dakraam geplaatst met een afmeting van ongeveer 125 x 63 cm. Er zit water in de isolatieruit en die is op sommige plekken groen en lelijk geworden, overigens zonder te lekken. We willen graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de isolatieruit en ook voor een totale vervanging van het dakraam. Dit merk wordt niet meer geleverd, dus er zal dan een dakraam met ongeveer dezelfde maat gemonteerd moeten worden.

Isolatieruit vervangen in serre

Ik heb in mijn serre een lekke isolatieruit van 684 x 820 mm. Ik laat de defecte ruit graag demonteren, een nieuwe ruit plaatsen en afwerken. Mijn voorkeur gaat uit naar Thermobel Stopray 43/25 (75% zonwerend). Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius