Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Nijmegen of directe omgeving.

2310 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Nijmegen:

twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijs opgave hebben voor het plaatsen van twee nieuwe ramen. Het zou om een raam van 1434x1823 en 2142x1832 gaan die geplaatst moeten. Dit moet aan de voorzijde van de woning op de 2e verdieping gebeuren. Graag houten kozijnen.

Ventilator plaatsen in een raam

Het gaat om een oud huis waarbij er geen ventilatie in de badkamer zit. Wij willen een ventilator laten plaatsen in een bovenraam van de badkamer. Raam +/- 80 cm x 35 cm. Het mag ook een andere oplossing worden, als er maar doorvoering van lucht kan komen. Bijkomstigheid is dat dit een kantelraam is. De badkamer grenst aan de buitenmuur

Ruiten polijsten i.v.m krassen (9 stuks)

Vrijblijvende offerte voor 9 stuks ruiten deze zijn beschadigd met het schuren met een delta schuurmachine

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een dubbelglas ruit vervangen om er een kattenluik in te kunnen plaatsen. Dus met een opening in het glas. Het gaat om een vaste ruit van ca 90 x 230 cm. Het kattenluik kan er ook meteen in geplaatst worden. Het kattenluik heb ik al.

Ventilatieroosters repareren of vervangen

Mijn schuifventilatieroosters zijn niet goed afgesloten waardoor ongedierte binnen de woning kan komen. Het kapje aan de binnenkant is beschadigd en dient gerepareerd of vervangen te worden. Als dat niet mogelijk is dan moet de ventilatieroosters compleet vervangen worden.

Kattenluik in glas plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die in ons nieuwe huis een kattenluik in het glas van de achterdeur kan plaatsen. In de deur zit momenteel een HR++ ruit, deze dient eruit gehaald te worden. In een nieuwe ruit kan het kattenluik gemaakt worden en deze kan teruggeplaatst worden in de deur. Afmetingen van de ruit zijn 211x70 (lxb)

Ventilatierooster boven ramen vervangen

Boven 1 klein raam (circa 74 x 20 cm) zit een ventilatierooster (circa 74 x 12 cm) waarvan het openingsmechanisme niet meer werkt, we zouden dit rooster graag willen laten vervangen. Daarnaast zou een vergelijkbaar rooster boven een tegenoverliggend raam (84 x 20 cm) in dezelfde kamer voor de consistentie ook eventueel kunnen worden vervangen.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Ik heb een microchip kattenluik dat geschikt is om in glas te plaatsen. Ik heb in de keuken een smal hoog raam, ongeveer 43 cm breed en 230 cm hoog, en wil haar graag het kattenluik in geplaatst hebben. Het kattenluik is een staywell microchip petporte smart flap. Ik ontvang graag een offerte met een prijsindicatie voor de plaatsing inclusief de vervanging van de ruit, maar hoor ook graag of het mogelijk is in de bestaande ruit een gat te maken en het luik daarin te plaatsen en wat daarvan dan de kosten zijn.

Kattenluik in driedubbel glas plaatsen

Wij willen graag een kattenluik dat op chipnummer werkt, plaatsen in triple glas. Afmeting van het luik is circa 70x50 cm. Kunt u me vertellen wat de kosten hiervan zijn, inclusief of exclusief kattenluik?

Ventilatierooster in het raam plaatsen

Ik wil op twee plekken ventilatieroosters in bestaande ramen laten maken. Het gaat om een breedte van ongeveer 75-77 cm.

Isolatieruit vervangen

Wij hebben in onze slaapkamer een kunststof kozijn met daarin een isolatieruit van 152 x 140 cm. In die ruit zitten kunststof kruisroeden en daar willen wij vanaf. We willen die ruit laten vervangen door een HR++ isolatieruit zonder roeden. De ruit zit op stahoogte. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Balkonbeglazing plaatsen

Wij hebben interesse in balkonbeglazing. De afmeting is 4 meter breed en 2.30 meter hoog. De voorkeur gaat uit naar 4 schuifdelen van 1 meter breed die men voor elkaar langs kan open schuiven.

Ventilatieroosters in raamkozijnen aanbrengen

Ik wil een raam (dubbele beglazing) vervangen door een andere raam (ook dubbelglas) maar dan voorzien van een ventilatierooster. Het raam/glas is circa 1.05 x 0.60 cm. Op de eerste verdieping, ik woon op een bovenwoning. Het zijn vaste houten ramen met glaslatten. Er hoeft niet geschilderd te worden.

Kattenluikje plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje plaatsen in een glazendeur waar nu dubbelglas in zit. De totale deurhoogte is 246,5 cm en de breedte 60 cm. De ruit is 209,5 hoog x 47 cm breed. Misschien is het ook mogelijk/goedkoper om aan de onderkant hout aan te brengen en daar het luikje in te plaatsen. Of een nieuwe ruit met het luikje er al in? Bij voorkeur in de middag of avond contact.

Enkel glas naar dubbel glas vervangen

Beginnen met 3 slaapkamers ruiten van enkel glas naar dubbel glas. Hebben houten kozijnen. Alle 3 slaapkamersramen hebben een oppervlakte van Circa 128 hoog en 125 breed. Dat is de hele oppervlakte maar de ramen zijn wel verdeeld in 2 delen dus de oppervlakte klop denk ik niet helemaal . Wil dus beginnen met de slaapkamers. Eventueel later als ik meer budget heb de benedenetage.

Kattenluik in het dubbel glas plaatsen

Graag een offerte voor een dubbel glazen ruit met kattenluik. Ik heb het kattenluik (met chip) al in mijn bezit. Maten van de ruit: 188 x 85 cm. Ik wil de ruit graag door een professioneel laten plaatsen, maar het mag niet te duur worden, dus ik sta open voor opties / ideeën. Het gaat om een deur die naar een beschutte tuin leidt met afsluitbare poort.

Melkglas folie aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen laten opmaken voor het aanbrengen van melkglas folie met daarop het logo van ons kantoor op een gedeelte van de ramen. Het gaat om een viertal ramen. De afmetingen hiervan zijn als volgt: - 142 cm x 57 cm (hxb); - 99,5 cm x 54 cm (lxb); - 90 cm x 38 cm (lxb); - 90 cm x 38 cm (lxb). Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zijn indien wij het door uw bedrijf laten aanbrengen? Vertrouwende erop u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd en in afwachting van uw reactie, verblijf ik.

Herenhuis van dubbelglas voorzien

Aan de voorkant heb ik 2 ramen met bovenlichten die vervangen moeten worden met dubbelglas. Nu is er een voorzetraam voorgezet maar deze zijn aan vervanging toe. Het betreft een herenhuis uit 1890 met beschermd stadsgezicht. De oppervlakte is ongeveer 5 a 6 m2.

Ruitje van een oud kastje vervangen

Ik heb een oud kastje in de keuken en daar wil ik graag ongeveer hetzelfde glas in laten zetten nu een van de ruiten gesneuveld is. ik neem aan dat beide ruiten nu vervangen dienen te worden. De afmetingen zijn: 34,5 x 80 cm. Er zit glas in met een soort luchtbubbels en strepen in het glas. Moeilijk om te beschrijven. Het hoeft niet precies hetzelfde te worden maar ik wil het oude karakter van het kastje graag behouden. Ik proberen een foto van het glas te maken.

Krassen uit een lichtkoepel polijsten

Svp offerte voor het polijsten van een kunststof lichtkoepel.

Douchedeur polijsten

Bij een nieuw geplaatste douche zit er een kras van ongeveer 20 cm in 1 van de deuren. Kunt u aangeven wat de kosten zouden zijn om dit te polijsten?

Krassen uit salontafel halen

Ik heb krasjes op de salontafel de maat is 130 bij 70 mijn vraag is wat dat gaat kosten

Dubbelglas plaatsen

Graag laat ik een HR++ raam plaatsen op de begane grond. Op dit moment zit er enkel glas in. De maat is ongeveer 161 bij 163 cm.

Kattenluik in dubbel glas monteren

We zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken voor het plaatsen van een kattenluik. Het lijkt erop dat de makkelijkste optie is om het kattenluik in een ruit te plaatsen en daar komen twee isolatieruiten voor in aanmerking. De 1e ruit meet ongeveer 70 x 80 cm, de 2e ruit heeft onze voorkeur en meet ongeveer 60 x 240 cm. Ik ontvang voor beide ruiten graag een globale offerte voor de levering van de ruit, het kattenluik en de plaatsingskosten.

Ventilatieroosters in raamkozijnen aanbrengen

Ik heb 4 ramen waar ik ventilatieroosters in wil plaatsen. De ramen zijn geplaatst in kunststof kozijnen.