Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatieroosters door suskasten vervangen:

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ons nieuwbouwhuis is opgeleverd met reguliere ventilatieroosters, die veel lawaai door laten. Dit willen we graag vervangen/aanpassen door meer geluiddempende ventilatieroosters. De afmeting van ons Fakro dakraam is 114 x 140cm . Is het mogelijk om een geluiddempend ventilatierooster aan de buitenkant te monteren? Het huidige ventilatierooster is ingebouwd in het kozijn, dus vervangen gaat denk ik lastig worden.
Onze klant uit Ermelo (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatieroosters door suskasten vervangen uit heel Nederland:

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Wij zouden graag de ventilatieroosters (DucoTop 50 'Alto') in 3 slaapkamers willen vervangen door suskasten. Alle ramen zitten op de 1e etage. De ramen hebben een breedte van tussen de 187 en 192 cm breed. De roosters zijn op de kalf geplaatst en bestaan mogelijk uit twee delen, omdat de bediening aan beide kanten een verschillend deel het rooster open/dicht zet.

Ventilatieroosters met suskasten vervangen

Ik will twee ventilatieroosters met suskasten in mijn slaapkamer laten vervangen. Maar, ik ben niet zeker als de bestaande ventilatieroosters makelijk verplaast kunnen worden (zie foto). Ik wil de hele raam niet vervangen, omdat het al dubbelglas is.

Ventilatieroosters vervangen door suskasten

In ons nieuwbouwhuis zaten bij oplevering standaard ventilatierooster. Nu wil ik een aantal van deze roosters graag laten vervangen door iets met een geluidswerende functie (suskast?). Het betreft 4 roosters (1 × 115cm, 3× 60cm) met allen een hoogte van 9cm.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Wij willen een ventilatierooster (16 x 64 cm) vervangen door een suskast. Het is op de begane grond. Het ventilatierooster zit in het houten kozijn van het raam.

Ventilatie zonder geluidsoverlast monteren

In ons verbouwde huis zijn wij aan de voorzijde gaan slapen, maar nu lopen wij tegen het probleem op dat wij geen ramen open kunnen zetten wegens geluidsoverlast. Het betreft 2 kunststof kozijnen, met scharnier open van 1.67 bij 1.40 meter, dubbel glas, zonder ventilatieroosters. Er zit 1 ventilatierooster(tje) boven in de muur tussen de ramen in. Wat kost het om 2 suskasten te laten plaatsen inclusief nieuwe kozijnen? Of zijn er mogelijk andere ideeën die niet zo ingrijpend zijn? Eventueel kan er nog iets gedaan worden met de muur waar al een gat naar buiten in zit. Zou iemand langs kunnen komen en hierin kunnen meedenken?

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ik heb twee 2 ramen van 210 cm breedte en 138 cm hoogte, 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Bij beiden zit aan de bovenkant een ventilatierooster. Deze wil ik laten vervangen door geluidswerende suskasten. Het zou mooi zijn als het dubbel glas dat er nu in zit niet vervangen hoeft te worden, maar indien dit wel nodig is, wil ik het laten vervangen door geluidswerend dubbel glas.

Suskasten leveren en plaatsen

Ik woon in Amsterdam en wil graag suskasten plaatsen waar nu mijn normale ventilatieroosters zitten. Ik heb 1 rooster van 330 x 10 cm en één rooster van 154 x 10 cm. De suskasten moeten ook geleverd worden. Graag zou in een indicatie van de kosten hiervoor ontvangen. Verder vroeg ik me af in hoeverre het mogelijk is om een korting te krijgen als de hele VvE, 15 appartementen met ongeveer dezelfde afmetingen suskasten, dit zou willen.

Suskasten en glas plaatsen

Ik wil in vier ramen de ventilatieroosters vervangen door suskasten met een hoge geluidisolatiewaarde. Indien nodig het huidige dubbelglas vervangen door HR++ glas (Waarschijnlijk nodig). Elk raam is B= 109 cm en H= 95 cm. Wel inmeten. Het is op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Raam is van binnenuit te zetten en goed bereikbaar. De suskasten op het raam plaatsen. Alles leveren en plaatsen. U kunt de suskasten als stelpost plaatsen. De rest voor vaste prijs.

Geluidswerende ventilatieroosters plaatsen

Wij ontvangen graag een prijsopgave voor het vervangen van ventilatieroosters door geluidswerende ventilatieroosters (bijvoorbeeld Suskasten). Het gaat om 2 ramen met hierin isolatieglas, 99 cm breed. Er zijn nog 4 appartementen waar dit een oplossing voor kan zijn, maar de prijsaanvraag is in eerste instantie voor één appartement.

Leveren en plaatsen geluidsdempende ventilatieroosters

Ik heb een appartement op 2e verdieping gekocht. Voor de woonkamer heb ik een geluidswerende suskast nodig van ongeveer 95cm en een van 180cm (boven glazen schuifpui naar balkon). In beide slaapkamers ook elk een van 95cm. Op internet kom ik uit op bijvoorbeeld de Ducomax ZR. Een vergelijkbaar product is ook goed mits deze wel in RAL 9010 of bijliggende kleur geleverd kan worden. In de woonkamer en op beide slaapkamers heeft vorige eigenaar drie bestaande suskasten vervangen door wat knullige roostertjes. Boven de schuifdeuren hangt nog wel een suskast (wit, merkloos L180xH11xD22) maar ook deze wil ik vervangen. Plaatsing aan binnenzijde in hout boven de ramen en schuifpui. Graag alleen reactie van serieuze vakmensen die ook ter plaatse inmeten en advies kunnen geven.