Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Ermelo of directe omgeving.

215 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Ermelo:

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Huidig dubbelglas raam is ~210 bij 80cm. Op deze plek dient een kattenluik te komen. Luikje is nog niet besteld maar wordt Waarschijnlijk een sureflap als deze: https://www.kattenluiken.nl/sureflap-sureflap-kattenluik-microchip-gestuurd-wi.html Graag een overzicht van alle Eventuele kosten om hierin de juiste beslissing te nemen.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ons nieuwbouwhuis is opgeleverd met reguliere ventilatieroosters, die veel lawaai door laten. Dit willen we graag vervangen/aanpassen door meer geluiddempende ventilatieroosters. De afmeting van ons Fakro dakraam is 114 x 140cm . Is het mogelijk om een geluiddempend ventilatierooster aan de buitenkant te monteren? Het huidige ventilatierooster is ingebouwd in het kozijn, dus vervangen gaat denk ik lastig worden.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik met chip in dubbelglas. Het raam is 63 cm hoog en 33 cm breed, gemeten aan de binnenzijde van het kozijn. Daarnaast zou ik ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het terug plaatsen van het oude ruit mocht ik de huurwoning gaan verlaten in de toekomst.

Kras in glas verwijderen

Betreft 1 kras verwijderen van een ruit op de begane grond aan de buitenzijde. Het huis staat in Baarn. Graag prijsopgaaf.

Enkel- door dubbelglas vervangen

Wij ontvangen graag een offerte om het enkel glas te laten vervangen door HR++ glas. 9 ruiten: -1 ruit bij keuken: 0.75 m bij 1.04 m -ruit badkamer: 0.35 m bij 0.96 m -ruiten slaapkamer 1: 2 bewegende delen 0.45 m bij 0.93 2x 0.86 m vast deel 0.93 m bij 1.10 m -ruiten Slaap kamer 2: 1 bewegend deel 0.44 m bij 0.94 m 1 vast deel 0.44 m bij 0.94 m -Slaap kamer 3: 1 bewegend deel 0.44 m bij 0.94 m 1 vast deel 0.44 m bij 0.94 m

Het gaat om het plaatsen en afkitten van ...

Het gaat om het plaatsen en afkitten van dubbel glas van een "twee onder een kap". Materiaal zoals band ,kit en stelblokjes zelf leveren. Graag prijs per m2 . grootste ruit is 1,4 m2. Het aantal ruiten is 74. Het werk moet uiterlijk in week 29 worden uitgevoerd.