Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas van antieke kast herstellen:

Glas van antieke kast herstellen

Glas vervangen in een houten antieke kastje. Ook moeten waarschijnlijk de glaslatten vervangen worden. Enkelglas, ongeveer 30*90cm
Onze klant uit Dreumel (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas van antieke kast herstellen uit heel Nederland:

Glas vervangen van in een antieke kast

Ik heb een antieke kast uit 1890, nu is het glas van de deur kapot. Ik zou willen weten wat het kost om het te laten repareren? En of het mogelijk is met oud glas en anders gewoon nieuw glas.

Glas in een antieke kast vervangen

Nieuw glas in antieke kast plaatsen. Offerte incl alle kosten bv voorijkosten en maakloon. Zie foto.. mss eerst bekijken en dan offerte maken.

Glas van antieke kast herstellen

Graag zou ik het glas in het deurtje van een oud houten kastje laten herstellen en het plankje aan de onderkant repareren.

Glas van antieke kast herstellen

Glas in een antiek kastje laten vervangen. Oud glaswerk. Glas loopt in een driehoek, misschien 50 cm hoog en 25 cm breed.

Glas in antieke toog binnendeur vervangen

Ik wil graag het glas, 13 kleine panelen, in een hardhouten ronde toog binnendeur laten vervangen voor helder glas.

Glas van antieke kast herstellen

Bij het opstaan, stootte ik tegen het deurtje van onze antieke kast aan... resultaat: glas kapot van het deurtje. Ontvang graag een offerte om dit te repareren. Graag mailcontact

Glas vervangen in een antieke kast

Wij willen graag het glas van onze antieke kast laten vervangen omdat hij kapot is. De kast heeft rond gebogen glas van 77 bij 17 cm. Er is een foto van. Ik ontvang graag een offerte, alvast bedankt.

Ruitje in een antieke kast vervangen

In een antieke kast is een ruitje van ongeveer 21.50 x 28.50 van oud glas kapot gegaan. Ik wil dit laten vervangen door wederom oud glas. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Antieke hand spiegel repareren

Wij hebben een antieke handspiegel waarbij het glas is gebroken, wij willen die graag laten repareren. Zodat we dit erfstuk kunnen door geven !

Gang en WC betegelen en voordeur afhangen

We willen op korte termijn de gang + wc laten verbouwen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1) Slopen oude tegelvloer gang + zetten antieke vloertegels in cement, ongeveer 3 m2 2) Slopen oude tegelvloer in wc + zetten nieuwe vloertegels, ongeveer 1 m2 3) Deels verwijderen oude wandtegels wc + zetten nieuwe wandtegels 4) Stukadoren rest van de wc-muur 5) Aanpassen bestaande voordeurpost gang + afhangen antieke voordeur 6) Aanbrengen glas naast voordeur 7) Eventueel aanbrengen gipsplaatplafond in gang, ongeveer 4 m2 Werkzaamheden 1 t/m 4 kunnen evt. Gesplitst worden van 5 t/m 7.