Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen:

Geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen

Ik woon aan een drukke weg, waar ik de nodige geluidshinder van ondervind. Ik heb momenteel al HR++ isolatieglas in drie te openen ramen en een vast raam met 2 ruiten op de begane grond. Het totale oppervlak is circa 4 m². Ik overweeg om hier geluidswerende beglazing te laten plaatsen, ofwel voorzetramen aan de binnenzijde. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om de geluidsoverdracht goed merkbaar terug te dringen. Ik kijk uit naar uw voorstel en hoor graag wat de kosten van uitvoering zijn.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen uit heel Nederland:

Geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen

Ik woon dichtbij een voetbalveld, waar ik de nodige geluidshinder van ondervind. Ik heb momenteel al HR++ isolatieglas in een kiepkantelraam, een grote deur met glas en een vast raam met 2 ruiten. Het totale oppervlak is circa 6 m². Ik overweeg om hier geluidswerende beglazing te laten plaatsen, ofwel voorzetramen aan de binnenzijde. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om de geluidsoverdracht goed merkbaar terug te dringen. Ik kijk uit naar uw voorstel en hoor graag wat de kosten van uitvoering zijn.

Geluidswerende HR++ beglazing plaatsen

In de voorgevel van ons huis wil ik de lekke thermopane ruiten vervangen voor nieuwe geluidswerende HR ++ beglazing. Hierbij ook aluminiumkleurige duco ventilatieroosters in alle kozijnen (4 stuks)

Aanbouw van ca 10m2 bij benedenwoning ...

Aanbouw van ca 10m2 bij benedenwoning met openslaande deuren. Zandgrond, dus betonfundering. Wegbreken huidige kozijnen. Omleggen verwarming naar aanbouw. Stucwerk aanbouw. En verder: Dubbele beglazing in bestaande e/o nieuwe kozijnen. En verder: Scheidingswand in kamer en geluidswerende isolatie muren en plafond van hoogwaardige kwaliteit. En verder: nieuwe entree woonkamer; 2 ipv 1 deur, dus verbreding.