Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Doetinchem of directe omgeving.

567 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen van 13 ramen in historisch pand, double glass in windows, vervangen dubbelglas door HR++ glas, change single glass to double glass windows, dubbelglas vervangen, raam leveren en in buitenmuur plaatsen, kattenluik in schuifpui, dakraam plaatsen, glas vervangen en daarbij een nieuw ventilatierooster aanbrengen, ruit vervangen in Limmen, ventilatierooster en instelbare raam uitzetters in klepramen plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten monteren, spiegel op maat leveren en monteren, kattenluik laten plaatsen, ventilatierooster in het raam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Doetinchem:

Voordeur ruit plaatsen

De ruit en de glaslatten van de voordeur zijn al gedemonteerd. De latten zijn al aanwezig, de ruit nog niet. Het formaat is 39 cm breed en 116 cm hoog.

Dubbelglas met kattenluik laten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor vervanging van de huidige ruit voor een HR++ ruit. Echter, hierin dient wel een kattenluik met chip te komen. De ruit is 208,5 cm bij 60 cm. In de bijlage vindt u de foto. Ik wil dus graag het kattenluik met chip in het HR++ geleverd en gemonteerd willen hebben met glaslatten. Het afschilderen doe ik zelf. Ik zoek dus een vakman die dit zou kunnen maken voor mij.

Isolatieruit met kattenluik plaatsen in een buitendeur

Ik wil de isolatieruit in mijn buitendeur graag laten vervangen door een isolatieruit met een kattenluik. De ruit is ongeveer 65 x 173.50 cm. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

ruit zetten

Plaatsen van ruit maten 32x1.03 thermopane.

Dubbel glas leveren en plaatsen: 2x ...

Dubbel glas leveren en plaatsen: 2x 2120x1280; 3x 650x1170; 2x 700x1280; 1x 1310x1280; 1x 710x1200; 1x 810x330; 1x 1050x320 en 1x 1000x420. Alle maten zijn in mm en (breedte x hoogte). Bij opdracht de glasmaten zelf meten!!!

het betreft een plat dak waarop al een ...

het betreft een plat dak waarop al een gedeelte is bebouwd,het restant wil ik een extra slaapkamer laten maken. Men gaat naar deze zolderverdieping via de trap boven aan de trap heb je de buitenwand deze gaat weg .achter deze want is buiten,Dus dan ga je de trap op en kun je dan links waar eerst de wand zat,dus creëër je een tweede overloop.Aan het eind van deze overloop (dat is het begin v.d nieuwe slaapkamer,er komen 2 draaikiepramen in en het plafond van de slaapkamer en nieuwe overloop wordt gespoten met?(een soort tructuur) er moeten 3 deuren met posten geplaatst worden in totaal en verwarming cabel ptt en alles wat daarbij komt kijken. Maar goed ik mag toch aannemen dat er eerst iemand komt kijken.