Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatieroosters plaatsen in bestaande ramen.:

Ventilatieroosters plaatsen in bestaande ramen.

Wil graag de ramen van de keuken voorzien van ventilatieroosters, ( zie bijlage) ongeveer 50 cm bij max 100 cm breed.
Onze klant uit Asperen (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatieroosters plaatsen in bestaande ramen. uit heel Nederland:

Het verduurzamen van mijn toekomstige woning door kozijnen glas en een dakkapel

Wij willen een aantal zaken aan onze toekomstige woning aanpassen ter verduurzaming van onze woning: • Dakkapel plaatsen: afmeting (5,75 m hele breedte van muur tot muur). Afhankelijk van wat de kosten zijn voor de gehele breedte hebben we een optie 2 namelijk: dakkapel met een breedte van 3,45 m. Graag ontvangen wij voor beide afmetingen een specificatie/offerte. Het dakkapel moet voorzien zijn van: o 2 of 3 ventilatieroosters (afhankelijk van 5,75 of 3,45) o Kunststof of aluminium kozijnen o 2 ramen (HR+ glas) die volledig open moeten kunnen en een kiepsysteem hebben (bij 3,45m). Bij dakkapel van 5,75m zouden dit er 3 moeten zijn • Schuifpui (zie plattegrond foto woonkamer) zwart/donker grijs (afmeting 3,50m breed – hoogte +/- 2,60m standaardhoogte) o 2 schuifdeuren (links en rechts) o Ventilatierooster 2 vaste delen o HR+ glas o Kozijnen • HR+ glas o 2 x 3,45m breed en 1,30m hoog o 2 x 2,00m breed en 1,30m hoog o 1 x 1,45m breed en 1,00m hoog Het is nog onduidelijk of de huidige kunststofkozijnen geschikt zijn voor HR+ glas. Wij zouden ook graag de meerprijs voor de kunststof/aluminium kozijnen willen weten voor bovenstaande afmetingen Alvast dank.

Het vervangen van 3 ramen met klapramen en het plaatsen van 4 ventilatieroosters

Wij hebben ventilatieroosters die niet werken door het verlaagde plafond. Wij willen 4 ventilatieroosters plaatsen en ook 3 ramen vervangen. Dit moeten klapramen worden. 1 raam is in een andere kamer en staat niet op deze foto. Totaal moet er minimaal 117 liter per seconde lucht toevoer binnen komen.

Ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van ventilatierooster in bestaande dubbelglas ramen, houten kozijnen. Het gaat om 4 roosters/ ramen in totaal. 1e verdieping. Wat heeft u van mij nodig om een offerte op te stellen?

Gaten boren + ventilatieroosters plaatsen in buitenmuren

Onlangs hebben we spouwmuur isolatie laten aanbrengen, waardoor onze woning nu beter geïsoleerd is. Maar graag willen we nu wat meer frisse lucht in huis, zonder dat we altijd een raam open moeten laten staan. We willen graag gaten in de buitenmuur met ventilatieroosters, die we van binnenuit handmatig open en dicht kunnen doen. Nodig: Gaten boren in buitenmuren: 4x2 ventilatieroosters plaatsen (binnen en buiten). Het gaat om 4 kamers op de 1e etage. Is dit iets dat jullie zouden kunnen? En wat zou zoiets ongeveer kosten?

Dakkapel plaatsen

Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie rekenen voor het vervangen van onze dakkapel. Met als uitgangspunt de volgende eigenschappen: Materiaal: kunststof Breedte: +/- 5 meter Openslaande ramen: 3x ventilatieroosters: ja Kleuren: (standaard) n.t.b Hoogte: zo laag mogelijk beginnen met behoudt van goede stahoogte. Rolluik of iets vergelijkbaars: ja, voor minimaal voor twee-derde van de dakkapel Overige vragen: - Welke opties/afwerkingen zitten er bij de prijs in? - hoe laag kan de onderkant van het raam beginnen? - Blijven er constructiebalken zitten die de doorloop belemmeren? - De huidige scheidingswand (foto 3) is dragend. Verzorgen jullie ook de aansluiting hiervan?

Boren en plaatsen ventilatieroosters kruipruimte

Wij willen onze kruipruimte ventileren door een aantal (4 stuks) gaten te laten boren door de gevel richting kruipruimte en te voorzien van roosters. Graag een vrijbljjvende offerte.

Vervangen suskasten en verder isoleren van de raamkozijnen

In de slaapkamers van mijn appartement functioneren de subkasten (ventilatieroosters) niet meer naar behoren. Eigenlijk hebben ze het sinds de oplevering van het gebouw niet goed gedaan. Met name de suskast in de logeerkamer laat veel geluid van buiten door. Nadat het bij de oplevering (19 jaar geleden) was geconstateerd, heeft de bouwer de kieren gedicht met kit. Mogelijk dat deze nu verdroogt is? Wat ik wil is dat naar de suskasten wordt gekeken en zo nodig vervangen. Ik heb wel leveranciers gevonden, maar mis de kennis en het gereedschap om ze te plaatsen. Als de kasten vervangen worden zou ik ook graag zien dat deze beter aansluiten op de raamopening/kozijn. Nu zit daar een ruimte omheen die lastig is schoon te maken. Mogelijk dat na de vervanging ook het kozijn moet worden geverfd. Dit kan mee worden genomen in de offerte maar dat hoeft niet.

Ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas

We willen graag dubbelglas laten plaatsen in de 2 sets ramen van de 2 slaapkamers aan de achterzijde (bovenverdieping). Zie bijgevoegde foto's. Dan laten we ook graag direct ventilatieroosters plaatsen. Ook het schilderwerk en voegwerk van de kozijnen dient opgeknapt te worden. Daarnaast willen we ventilatieroosters laten praten in de 2 (dubbelglas) ramen aan de voorzijde (bovenverdieping).

Ventilatieroosters in bestaande ramen maken

Ik zou graag ventilatieroosters in 12 ramen van ons huis willen laten plaatsen. De ramen zijn voorzien van HR++ glas. Ons huis ligt vlakbij de A2. Om geluidshinder te voorkomen, moet een aantal roosters daarom voorzien zijn van suskasten. Het gaat om 4 ramen op de begane grond. Afmetingen zijn 65 cm x 95 cm. Op de eerste verdieping gaat het om 7 ramen met dezelfde afmeting en een balkondeur van 60 cm bij 178 cm.

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 5,5 meter breed en ongeveer 1,75 hoog 3 x draaikiepramen met rolluiken. 4 x ventilatieroosters.

Partners

Partners van Casius