Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor zolderdakraam vervangen:

Zolderdakraam vervangen

Ik heb een 4 pans dakraampje van plastic waar een barst inzit. Deze wil ik laten vervangen door een steviger raampje van glas.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderdakraam vervangen uit heel Nederland:

Lekkage klein dakraam verhelpen

Niet altijd als het regent, maar als het stortregent, komt er water door het kleine zolderdakraam. Waarschijnlijk moet het verouderde rubber om het kozijn vervangen worden. Het raampje is 50 bij 50 ongeveer.

Zolderdakraam vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn zolder dakraam (plastic, oud,lelijk en dun) kan vervangen. De wens is een standaard dakraam van kunststof, bv van Velux. 60x60 cm.

Vervangen van zolderdakraam

Ik wil graag een vakman inschakelen voor de vervanging van mijn oude zolderdakraam door een nieuwe Velux tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt SK06 114 x 118 cm van de Gamma.

Velux of Fakro zolderdakraam vervangen

Het gaat om het vervangen van een tuimelraam, van het merk Velux of Fakro, met de afmeting 114 x 118 cm in kunststof. Mijn tuimelraam lekt namelijk.

Zolderdakraam vervangen

Ik heb een oud zolderdakraam uit 1965 (ijzeren) dat vervangen moet worden ongeveer 4 pans groot en ik denk dat de betimmering aan de binnenkant ook vervangen moet worden. Ik heb eerder vandaag geprobeerd een offerte aan te vragen maar het lijkt dat het niet verzonden wordt en anders 3 x inmiddels. De binnenmaat is 57 bij 45 cm ongeveer.

Zolderdakraam vervangen

Het dakraam zit in een woning uit 1975 met een normaal hellend schuin dak. Het te vervangen dakraam is nog oorspronkelijk. Op het dakraam is geen plaatje met merk of type aanduiding aanwezig. Bij voorkeur willen wij een nieuw dakraam met zonwerend/isolerend glas in het venster. Het dakraam is 154 x 85 centimeter groot.

Horren in ramen laten maken

Ik wil in 3 slaapkamerramen en in 1 zolderdakraam een hor laten inmeten en monteren. Mijn raamhaakjes om de ramen te openen zijn nog ouderwets (met van die gaatjes), dus die moeten ook vervangen worden.

plaatsen zolder dakraam

Huidige zolderdakraam vervangen door een nieuwe. Plaatsen week 33 of 34. Week 33 hebben we een steiger bij huis. Ongeveer kleintje, draaikiepraam dubbel glas kunststof

vervangen zolderdakraam

Mijn zolderdakraam is kapot. Er moet een nieuwe in.

Een klein zolderdakraam vervangen door ...

Een klein zolderdakraam vervangen door een smal Velux dakraam. Het raam zal ongeveer 70 a 80 cm breed zijn en ongeveer 110 cm lang. Eventueel voorzien van verduisteringsgordijn