Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Arnhem:

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in een raam van ongeveer 50 bij 200 cm

Zolderdakraam vervangen

Ik heb een 4 pans dakraampje van plastic waar een barst inzit. Deze wil ik laten vervangen door een steviger raampje van glas.

Enkel glas vervangen door HR glas voor een achterdeur

Ik wil het enkel glas in mijn achterdeur laten vervangen door HR glas.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Ik zoek een glaszetter voor het plaatsen van een kattenluik in een raam. Het gaat om een dubbelglas ruit van ongeveer 30 bij 40 cm.

Kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen

We hebben een ruitje met dubbelglas waarin we graag een kattenluik gemonteerd zouden zien. Liefst een slim kattenluik zodat alleen onze eigen kat naar binnen kan. Bijgevoegd 2 foto's van de situatie. Het gaat om het onderste deel van het lange raam. Dit raam is ongeveer 70 hoog en 55 breed. Wat zouden de kosten zijn hiervoor en op welke termijn zou dit kunnen plaatsvinden?

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas van onze achterdeur plaatsen. De breedte van het glas in de deur is 66.5 cm, en de hoogte tot aan het ventilatierooster is 184 cm.

Kattenluik plaatsen in glazen schuifpui

Lezer, wij willen graag een kattenluik laten plaatsen in een glazen schuifpui (dubbelglas) het glas is 185 cm hoog bij 105 breed. Glas zit nu in kunstofkozijnen. Graag zie ik tegemoet wat de kosten ongeveer zullen zijn om dit te laten maken.

HR dubbelglas leveren en monteren

Aantal ramen:8 Verdieping: 1 Glaslatten vervangen: Ja Materiaal verzorgd door: De vakman Opdracht: na goedkeuring duurzaamheidslening Gedetailleerde omschrijving: 3 vaste ramen: 126x135 cm 3 openslaande ramen: 60x135 cm 1 Frans balkon: ongeveer 120 x 90 cm 1 vast paneel (naast voordeur): ong. 35x200 cm Al het glas moet HR++ (U-waarde kleiner of gelijk aan1,2 W/m2. K) zijn. Het kan zijn dat de openslaande ramen (3x) geheel vervangen moet worden i.v.m. het niet geschikt zijn voor dubbel glas. Het nieuwe raamkozijn moet dan voorzien zijn van een FSC keurmerk en een thermische onderbreking hebben. Het vervangen van de openslaande ramen (3x) als optie toevoegen! Foto's ter illustratie bijgevoegd. Let op: Dit zijn voorbeeldfoto's van vergelijkbare woningen op internet.

Wandbeglazing rookkanaal met rookglas bekleden

Ik wil het rookkanaal van mijn schouw laten bekleden met rookglas. Hoogte 236, breedte 102. De zijpanelen zijn 236(h) x 36(b).

Bestaande ramen voorzien van ventilatieroosters

Ik wil 5 bestaande HR++ ramen voorzien van een ventilatierooster. De ventilatieroosters aan de voorzijde van het huis dienen voldoende geluid isolerend te zijn, in verband met kinderslaapkamer. Het gaat om begane grond: Zijraam naast keukendeur, 43.50 (b) x 228 (h) cm. Raam zijkant huis, 67 x 214 cm en op de 2e verdieping om raam voorzijde huis 124.50 x 61 cm en 124.50 x 63.50 cm en aan achterzijde 56.50 x 128 cm.

Gehele woning voorzien van HR++ isolatieglas met ventilatieroosters

Graag zouden wij van u een offerte willen ontvangen voor het vervangen van alle ruiten in onze hele woning door HR++ isolatieruiten met ventilatieroosters, conform de bijlage. Het betreft hier een rijtjeswoning waarvoor wij eventueel zowel beneden als boven nieuwe beglazing willen laten plaatsen. De draaiende delen boven zijn nog enkel glas. De ventilatieroosters mogen ook alternatief zijn, mits wel gelijkwaardig. Wij willen dit graag in het voorjaar laten verzorgen en ontvangen graag uw aanbieding.

Ventilatierooster plaatsen in een kunststof kozijn

Wij willen graag in een bestaand slaapkamerraam met dubbel glas en kunststof kozijn een ventilatierooster , liefst geluidwerend, laten plaatsen.

Geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen

Ik woon dichtbij een voetbalveld, waar ik de nodige geluidshinder van ondervind. Ik heb momenteel al HR++ isolatieglas in een kiepkantelraam, een grote deur met glas en een vast raam met 2 ruiten. Het totale oppervlak is circa 6 m². Ik overweeg om hier geluidswerende beglazing te laten plaatsen, ofwel voorzetramen aan de binnenzijde. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om de geluidsoverdracht goed merkbaar terug te dringen. Ik kijk uit naar uw voorstel en hoor graag wat de kosten van uitvoering zijn.

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik wil het glas in het middelste paneel van een paneeldeur laten vervangen. Het betreft een slaapkamer deur. Graag ontvang ik een offerte voor geribbeld, ondoorzichtig en ongekleurd glas.

Glazen tafelblad repareren

Her betreft hier een tafelblad van 225cm bij 85cm waar een stuk glas van ca 2cm is uitgebroken, zie foto. Ik vroeg mij af is dit ongeval te repareren ? Zo ja tegen welke kosten.

Krassen in glas polijsten

Meerdere ramen

Polijsten glazen Rolf Benz salontafel

Grrag offerte voor verwijderen van krassen is glazen salontafel ( design tafel van mek Rolf Benz= glasplaat met gelijmde metalen onderstel) Glasplaat is 80 bij 140 cm , krassen zijn niet al te diep , maar wel duidelijk zichtbaar bij lichtinval.

Glas polijsten ivm krasjes en salpeterzuur

Graag een offerte voor polijsten/verwijderen lichte krassen en salpeterzuur voorzijde (regenkant) vrijstaande woning. Het gaat om totaal 8m2 begane grond en 8m2 1 ste etage. Wat zal de totaalprijs hiervoor zijn?

Glazen wand in een café plaatsen

Ik wil graag een rokersruimte creëren in mijn café. Hiervoor dient er een glazen wand geplaatst te worden inclusief een deur. De wand zal 6 a 7 meter breed moeten worden en 2.40 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.

Dubbelglas tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Heer/mevrouw, Ik heb op maandagavond een bankstel gekocht. Bij thuis komst konden 4 van de 5 delen schuins door de deur heen. Maar de laatste hoek-stuk van de bankstel gaat niet door de deur. Hiervoor zal mijn raam eruit gehaald moeten worden zodat wij dit laatste deel ook naar binnen kunnen krijgen. In de 1e a 2e week van december moet hij hier weer naar buiten via het raam, en bij mijn nieuwe woning weer via het raam naar binnen. Dat betekent dus dat wij voor nu z.s.m. op dit adres een raam eruit en erin moeten hebben. En in de week van 7 of 14 december moet hij bij ons oude huis via het raam eruit, en bij ons nieuwe huis er via het raam weer in. Dus graag een vrijblijvende offerte van onderstaande 2 klussen: - graag z.s.m. nu bij mijn oude adres via het raam 1 bankstel naar binnen. - graag in december hier via het raam naar buiten, en bij mijn nieuwe adres via het raam naar binnen. Met vriendelijke groet, Aarief Weis

Kattenluikje in dubbelglas monteren

Gaarne ontvang ik van u een prijsopgave voor het plaatsen van een kattenluikje in dubbelglas. Het raam heeft een metalen sponning. De afmetingen van het raam zijn ongeveer: lengte 78 en breedte 59 centimeter. Zie bijgaande foto's.

HR++ glas aanbrengen in de keuken

Ik wil graag de zijruit in de keuken laten vervangen. Er zit momenteel enkel glas in en dit moet HR++ glas worden. De afmetingen zijn 70 x 55 centimeter.

Salontafel krasvrij maken

Ik zou graag een salontafel met een glazen blad van 140 bij 140 met een dikte van 1,5 cm krasvrij krijgen. Er zitten over het hele blad lichte, en ook paar wat diepere krassen.

Raamventilator plaatsen

Wij hebben 3 lange ramen met dubbel glas in houten kozijnen. Deze ramen zitten aan de achterkant van het pand en kunnen niet open. Graag willen wij in twee ramen een ventilatierooster of een ventilator, zodat er frisse buitenlucht naar binnen komt. De bedoeling is om het pand te kunnen luchten als het erg warm is. De hoogte van de ramen is ongeveer 3,5 meter en de breedte 1,5 meter. Is onze wens mogelijk en hoeveel zou dit gaan kosten? We horen graag van u.

Dubbelglas raam vervangen

We willen graag op twee plaatsen op de begane grond van ons huis dubbel glas laten zetten. Het betreft een gehele vervanging van kozijn en aanbrengen ramen met dubbel glas aan de voorkant (3x1. 65 m). Aan de achterkant gaat het om twee deuren met bestaand raamwerk eromheen welke allemaal vervangen dient te worden door dubbelglas (HR++). Waarschijnlijk maatwerk nodig om het goed passend in het bestaande kozijn te verwerken (nu enkel glas). De maten van het gehele kozijn betreft 2. 7*2.6