Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor voorzetramen plaatsen:

Voorzetramen plaatsen

Wij willen graag voorzetramen laten plaatsen voor 8 stalramen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Appeltern (Gelderland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzetramen plaatsen uit heel Nederland:

Geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen

Ik woon aan een drukke weg, waar ik de nodige geluidshinder van ondervind. Ik heb momenteel al HR++ isolatieglas in drie te openen ramen en een vast raam met 2 ruiten op de begane grond. Het totale oppervlak is circa 4 m². Ik overweeg om hier geluidswerende beglazing te laten plaatsen, ofwel voorzetramen aan de binnenzijde. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om de geluidsoverdracht goed merkbaar terug te dringen. Ik kijk uit naar uw voorstel en hoor graag wat de kosten van uitvoering zijn.

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam

In onze slaapkamer hebben we twee nisjes met daarin welliswaar dubbelglas maar een beetje een oud kozijn dat veel geluid doorlaat. Waar we naar op zoek zijn is een totaalopplossing voor dit probleem. Wat stellen jullie voor? Ramen hoeven niet perse open te kunnen na het plaatsen van de voorzetramen.

3 Voorzetramen plaatsen

Ik wil aan de straatzijde voorzetramen laten plaatsen. Het betreft 3 ramen a 120 x 230 cm. Ik woon op 2 hoog. Voor de volgende constructie kan subsidie aangevraagd worden : Panelen in combinatie met triple-glas** en met isolerend kozijn U = 0,7 (paneel) U = 1,5 (kozijn). Dus daar vraag ik graag prijzen voor aan

Voorzetramen plaatsen

Ik wil graag voorzet ramen laten plaatsen voor onze slaapkamerramen. Het gaat om 2 ramen waar we 1 groot voorzet raam willen plaatsen. Het raam willen we graag kunnen openen. Het raamkozijn is in totaal 184 cm breed en 98 cm hoog.

Ramen en deuren tegen tocht isoleren

Wij willen graag ons huis uit 1865 tochtvrij maken. Hierbij denken wij aan het aanbrengen van tochtstrips bij ramen en deuren en het plaatsen van voorzetramen bij glas in lood. De rest van de ramen heeft al dubbel glas. Wellicht zijn er ook nog andere plaatsen in huis die geïsoleerd kunnen worden.

Plaatsen van drie voorzetramen

Voor drie ramen met enkel glas gelegen op de eerste en tweede verdieping wil ik voorzetramen laten plaatsen. Deze moeten ook nog opgemeten worden.

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie

Het betreft plaatsing van voorzet/achterzet ramen voor de volgende oppervlaktes; Erker; groot raam (200 cm x 160 cm), zijramen (70 cm x 160 cm); Openslaande deuren eetkamer; deur (2x) (60 cm x 190 cm), bovenraam (120 cm x 40 cm); Openslaande deuren slaapkamer; deur (2x) (60 cm x 190 cm), bovenraam (120 cm x 40 cm); Deur keuken-balkon; deur (1x) (90 cm x 210 cm), bovenraam (90 cm x 40 cm). Graag zou ik een indicatie van de prijs per onderdeel ontvangen. Voor een tekening van de ramen/deuren; zie bijlage.

Dubbelglas plaatsen voor geluidsisolatie

Graag uw offerte voor het leveren en plaatsen (inclusief eventueel timmerwerk) van geluidsisolerende voorzetramen (binnenzijde) op begane grond, 2 verdieping en 3e verdieping volgens bijgaande PDF tekeningen.

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie

Er dienen 2 voorzetramen van ongeveer 148 x 100 cm geplaatst te worden waarvan 1 raam moet scharnierend moeten blijven. Verder is er een goede isolatie nodig daar er een tram en bromfietsers langs rijden.

Dubbel glas met glas in lood plaatsen

Wij willen in onze woonkamer een aantal ruiten laten vervangen door geluidwerend isolatieglas en advies krijgen over de mogelijkheden. Het gaat om een grote ruit van 127 x 200 cm met 4 zijruiten van 54 x 93 cm. Aan beide zijden van de grote ruit is een openslaand raam met roedeverdeling en glas-in-lood. We willen dat graag behouden, maar geen losse voorzetramen. We laten graag bekijken of het glas-in-lood in een isolatieruit geplaatst kan worden. Ook moet bekeken worden of het bestaande kozijn met de ramen hier geschikt voor is. We willen na het plaatsen van het glas ook de binnen- en buitenzijde laten schilderen. We maken graag een afspraak.

Partners

Partners van Casius