Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Gelderland.

223 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vensterglas in ijzeren sponning vervangen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas vervangen, ruiten vernieuwen, ventilatierooster in raam plaatsen, ventilatieroosters herstellen of vervangen, van dakramen het glas vervangen, dubbelglas vervangen voor HR++, diverse ventilatieroosters vervangen, suskasten in café plaatsen, hondenluik in dubbelglas plaatsen, glas van Velux dakramen vervangen, ruiten polijsten van een serre na slijpschade, hR++ ruit verwijderen en herplaatsen i.v.m. transport van een bank, kattenluik in glas plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Gelderland:

dinsdag 10 oktober 2017

Van dakramen het glas vervangen

Wij hebben 2 Velux dakramen waarvan het glas kapot is en dat moet worden vervangen. Het gaat om 1 Velux dakraam GL CO4 (45 x 90 cm ) en 1 Velux dakraam GL9 (40 x 60 cm). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 10 oktober 2017

Glas van Velux dakramen vervangen

Wij hebben 2 Velux dakramen waarvan het glas kapot is en dat moet worden vervangen. Het gaat om 1 Velux dakraam GL CO4 (45 x 90 cm ) en 1 Velux dakraam GL9 (40 x 60 cm). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
zondag 8 oktober 2017

Glas in loodruitje vervangen

In een binnendeur zitten twee panelen glas-in-lood waarvan 1 ruitje stuk is gegaan. Deze willen wij laten vervangen.
dinsdag 3 oktober 2017

Diverse ventilatieroosters vervangen

Wij hebben in onze woning dubbel glas met ventilatieroosters. Door die roosters komt veel geluid en ze werken niet optimaal. We willen ze daarom laten vervangen. Afhankelijk van de prijs zal het om 4 tot 6 roosters gaan. Deze zitten op de begane grond, 1e en 2e verdieping van ons huis. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw advies en offerte.
woensdag 20 september 2017

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas. De afmeting van het glas is 35 x 62 cm. Graag een offerte inclusief glas, zetten en kattenluik. Het luik komt rechts onderin de deur (zie foto). Dit hoeft niet met chip te zijn, wel goed sluitend i.v.m. isolatie. Communicatie graag via de mail.
donderdag 14 september 2017

Balkonbeglazing plaatsen

Wij hebben interesse in balkonbeglazing. De afmeting is 4 meter breed en 2.30 meter hoog. De voorkeur gaat uit naar 4 schuifdelen van 1 meter breed die men voor elkaar langs kan open schuiven.
donderdag 17 augustus 2017

Kattenluik in triple glas plaatsen

Ik wil een kattenluikje in triple glas laten plaatsen
donderdag 10 augustus 2017

Balkonbeglazing leveren en plaatsen

Wij hebben een inpandig balkon met een muurtje willen daar glas op laten plaatsen. Voornaamste reden daarvoor is geluid tegen te gaan. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren wat hier het beste past. We willen een glaswand die wel open kan, door te scharnieren of schuiven. Het gaat om ongeveer een lengte van 750 cm en twee haakse delen daarop van 90 cm. De hoogte bedraagt ongeveer 170 cm. We ontvangen graag uw offerte.
woensdag 19 juli 2017

Voorzetramen voor glas (in lood) ramen en voordeur zetten

We hebben een woning met alleen ramen met enkel glas gekocht. We willen enkele ramen en een deur (met glas in lood) voorzien van voorzetramen, onder andere in het kader van veiligheid. Mocht u ook beschikken over folie (inbraakwerend en UV filter), dan zouden we dat ook graag apart in en offerte terugvinden (prijs per m/cm en voor aanbrengen).
zondag 25 juni 2017

Wandbeglazing rookkanaal met rookglas bekleden

Ik wil het rookkanaal van mijn schouw laten bekleden met rookglas. Hoogte 236, breedte 102. De zijpanelen zijn 236(h) x 36(b).
dinsdag 6 juni 2017

Ruit in 50 jaar oude caravan vervangen

In onze Jaren 70 caravan is een van de originele glazen ruiten eruit geslagen is. Wij willen daar graag een nieuwe in laten zetten. Er zit een aluminium raamsponning in en het heeft ronde hoeken. De ruit zou om en nabij de 135x53 cm moeten zijn, met een dikte van 7 mm. Wij zouden graag willen weten wat dat ongeveer zou moeten gaan kosten.
zaterdag 6 mei 2017

HR-isolatieruit vervangen in een stacaravan

Wij willen graag onderhoud laten verzorgen aan onze stacaravan. Er is daar een isolatieruit lek en de glaslatten zijn ook niet zo goed meer. De ruit is ongeveer 92,5 x 105 cm. Er moeten te zijner tijd ook nog 6 ramen worden vervangen. Wij maken graag een afspraak om de klus hier goed in te meten. Daarvoor zijn wij alleen in de weekends en bouwvak op deze camping.
vrijdag 5 mei 2017

Ventilatieroosters in raamkozijnen aanbrengen

Ik wil een raam (dubbele beglazing) vervangen door een andere raam (ook dubbelglas) maar dan voorzien van een ventilatierooster. Het raam/glas is circa 1.05 x 0.60 cm. Op de eerste verdieping, ik woon op een bovenwoning. Het zijn vaste houten ramen met glaslatten. Er hoeft niet geschilderd te worden.
maandag 1 mei 2017

Kattenluikje plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje plaatsen in een glazendeur waar nu dubbelglas in zit. De totale deurhoogte is 246,5 cm en de breedte 60 cm. De ruit is 209,5 hoog x 47 cm breed. Misschien is het ook mogelijk/goedkoper om aan de onderkant hout aan te brengen en daar het luikje in te plaatsen. Of een nieuwe ruit met het luikje er al in? Bij voorkeur in de middag of avond contact.
vrijdag 28 april 2017

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik met chip in dubbelglas. Het raam is 63 cm hoog en 33 cm breed, gemeten aan de binnenzijde van het kozijn. Daarnaast zou ik ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het terug plaatsen van het oude ruit mocht ik de huurwoning gaan verlaten in de toekomst.
maandag 17 april 2017

Enkel glas naar dubbel glas vervangen

Beginnen met 3 slaapkamers ruiten van enkel glas naar dubbel glas. Hebben houten kozijnen. Alle 3 slaapkamersramen hebben een oppervlakte van Circa 128 hoog en 125 breed. Dat is de hele oppervlakte maar de ramen zijn wel verdeeld in 2 delen dus de oppervlakte klop denk ik niet helemaal . Wil dus beginnen met de slaapkamers. Eventueel later als ik meer budget heb de benedenetage.
dinsdag 11 april 2017

Bestaande ramen voorzien van ventilatieroosters

Ik wil 5 bestaande HR++ ramen voorzien van een ventilatierooster. De ventilatieroosters aan de voorzijde van het huis dienen voldoende geluid isolerend te zijn, in verband met kinderslaapkamer. Het gaat om begane grond: Zijraam naast keukendeur, 43.50 (b) x 228 (h) cm. Raam zijkant huis, 67 x 214 cm en op de 2e verdieping om raam voorzijde huis 124.50 x 61 cm en 124.50 x 63.50 cm en aan achterzijde 56.50 x 128 cm.
maandag 10 april 2017

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb een ventilatierooster in mijn woonkamerraam, ongeveer 2 meter breed, en die wil ik laten vervangen. Graag wil ik weten wat dit kost.
zondag 2 april 2017

Kattenluik in het dubbel glas plaatsen

Graag een offerte voor een dubbel glazen ruit met kattenluik. Ik heb het kattenluik (met chip) al in mijn bezit. Maten van de ruit: 188 x 85 cm. Ik wil de ruit graag door een professioneel laten plaatsen, maar het mag niet te duur worden, dus ik sta open voor opties / ideeën. Het gaat om een deur die naar een beschutte tuin leidt met afsluitbare poort.
donderdag 30 maart 2017

Ramen boven binnendeur vervangen

We hebben ramen nodig voor boven de binnendeuren. We hebben drie ramen voor boven nodig met de afmetingen 83*46 cm. En voor de badkamer. Deze ramen willen we graag mat, zodat we er niet doorheen kunnen kijken, maar wel voldoende licht doorlaat. Voor beneden hebben we 2x 83*44.50 nodig. Deze willen we graag normaal hebben. De ramen hoeven maar enkel glas te zijn. Het glas dient 4 mm te zijn.
maandag 27 maart 2017

Raamfolie aanbrengen op ramen

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen op een tweetal ramen naast de deuren in ons pand. Hiervoor wil ik graag een offerte aanvragen bij een partij in de buurt van Hoevelaken.
woensdag 15 maart 2017

Dubbel glas vervangen in een raam

Er moet 1 raam vervangen worden op de beneden verdieping. Het oude raam van dubbel glas lekt. Het nieuwe raam moet dubbel glas zijn HR++. De afmeting is ongeveer 157 x 136 centimeter. Ik wil per e-mail een offerte.
dinsdag 14 maart 2017

Kapotte thermopane ruiten vervangen

Wij willen graag 2 thermopane ruiten laten vervangen in de huiskamer. De ruiten heb ik als volgt gemeten. Het ene raam is 1.74 x 1.66 meter groot en het andere raam is 1.34 x 1.66 meter.
maandag 13 maart 2017

Glas in lood in kozijn plaatsen

In 2 kozijnen voor een binnenwand willen we graag glas in lood, wybert model, 55 cm breed en 210 cm hoog.
woensdag 8 maart 2017

Enkel glas plaatsen

Betreft 108 ruitjes van 30 X 40 cm 4mm dik laten plaatsen in kit.

Partners

Partners van Casius